Фанфіки українською мовою

    Ах, Венесуела. Країна гірських пейзажів, курортних островів, старовинних міст конкістадорів та водоспадів. Звісно, ​​маленький Те був тут. Він пам’ятає острів батька, на якому так часто бував, коли той ще був живий. Зараз 19-річний Техьон живе з матір’ю в Сеулі, хоча йому це зовсім не подобається. Він хотів би вирушити до свого дядька в країну, в якій провів своє дитинство. Його аж ніяк не приваблює Південна Корея, від слова зовсім. Корейці живуть у шаленому темпі, коли Те звик жити повільно, плавно. Цього року він вступив на юридичний, пояснив це рішення тим, що…

    -Мам, я хочу захищати невинних громадян Венесуели! Ти ж знаєш, наскільки там висока злочинність і… – його перебивають.

    -Ми вже стільки разів це обговорювали. Ну як ти зможеш там працювати? Як? Я хочу тобі найкращого, а ти тільки й робиш, що опускаєшся в лайно, з якого я тебе витягла! – мати Те замахується, але не вдаряє. Розуміє, що це занадто.

    Хлопець навіть не кліпнув, не прикрився від матері, він знає – вона не вдарить. Залякає – так, але точно не битиме.

    10 років тому вона забрала сина до себе, Техьон довго плакав, благав мати не відвозити його, залишити на брата свого батька, але та не слухала, зробила так, як буде безпечніше.

    -Мені потрібно в університет, – завершує цю вкрай неприємну розмову Те.

    На що відповіді не отримує.

     

    -Кім!! – Зі спини на друга налітає Юнгі.

    -Я не в настрої, Мін, – коротко і ясно.

    Але той не відстає. Завалює друга питаннями, чи хоче піти в караоке сьогодні, це ж п’ятниця. На що Техьон тільки мотає головою, даючи зрозуміти, що він не зацікавлений у пропозиції Юнгі.

    -Ти сьогодні якийсь дивний. Знов посварився з тітонькою Хе? – єдиний можливий варіант того, чому Те сьогодні засмучений.

    -Вона знову просила мене змінити факультет. Хоче, щоб я пішов на медичний. Постійно все те саме, – Кім потирає двома пальцями перенісся і хмуриться. Йому це вже набридло.

    -Тоді сходимо розслабитися? – вип’ячує нижню губу і складає ручки: Будь ла-асочка!

     

    Погода за вікном поступово погіршується, що у Сеулі, що у Валенсії.

     

    -Куди його? – Чоловік років 35-ти дивиться на іншого навпроти.

    -Як зазвичай, – відрізає лідер і опускає очі на хлопця, що звіз коліна і дивиться мокрими від сліз очима благаюче, просячи пощади. Його тягнуть до прірви, там знаходиться занедбана шахта. Так Чон карає тих, хто зайшов занадто далеко. Чується писк і тупий удар о каміння. Болісно, ​​але не смертельно. Помре він від іншого – голод чи холод.

    -Браво, Чонґук, браво! Позбавив життя такого молодого хлопця, – сміється Хосок, звертаючись до свого близького друга.

    Чон Чонґук – голова найбільшої нафтогазової компанії Венесуели – PDVSA. Він є одним із спадкоємців родини Чон, але саме молодший син став у бізнесі батька головним. Його старші брати зовсім не зацікавлені в наслідуванні компанії, це важко і грішно. Ґуку все одно, він робить те, що повинен, щоб батькова компанія залишалася на висоті.

    -Закрийся. Він сам винен. Знав, що є межі, які не можна переступати. Ось і поплатився за помилку, – шипить Чонґук і обертається. – Це був його вибір.

    -Як зазвичай жорстокий, – закочує очі Хосок.

    -Як зазвичай недолугий, – підколює Ґук, дивлячись на тіло внизу.

    -Що думаєш, він вибереться? – Задає абсолютно дурне питання главі.

    -Звичайно ж ні, – хмикає Чон.

     

    -Я ко-охаю тебе, люба! Світи для мене, коли захо-очеш. Те! Продовжуй!! – підштовхує друга Мін.

    -Кожну ні-іч я дивлюся на тебе. І ти так само краси-ива, коли дивлюся на тебе! – Співає Те.

    Хлопці п’ють, співають та веселяться. Алкоголь суворо з 21-го року, але Сокджин – працівник закладу і знайомий Юнгі, що продає неповнолітнім спирт. Якщо про це дізнаються – звільнять у кращому випадку.

    -Мін, у мене вже в очах пливе, давай додому, – ледве ворушить губами Техьон, смикаючи друга, що співає якусь сопливу пісню про кохання.

    -Ще трохи, Техьон-а! – Юнгі відмахується від слів друга, бере в одну руку чарку, наповнену соджу і випиває. Скривившись, хлопець співає останні рядки і плюхається на диван поруч із незадоволеним Те.

    -Я попрошу у Джин-хьона рахунок, – Мін цих слів не чує, щось мукає собі під ніс і солодко прицьмокує губами, мало не засинаючи.

    Погода все ніяк не налагодиться. Мабуть, доведеться брати таксі.

    Те тягне друга до виходу, паралельно одягаючи на нього куртку. Дякує хьону за напої і виходить на вулицю. Як на зло, ніхто з таксистів за такої погоди клієнтів не бере. До будинку Юнгі йти як мінімум 30 хвилин.

    -Чорт, – випльовує Техьон зі злості.

    Накидає капюшон на себе і старшого, прямує до світлофора. Рука тягнеться до кнопки. Капати перестає. Те невпевнено повертає голову – біля нього стоїть чоловік у суворому костюмі, скоріш за все старший за Джина, тримаючи в руках парасольку над головами двох молодих людей.

    -Спасибі, – дякує старшому і дивиться на мінливий вогник світлофора, робить крок уперед, за ним і чоловік поруч. Ледве пересуває ноги, намагається не показувати, що п’яний. Хоча Мін під рукою його вже видав.

    -Далеко йти? – ставить питання рятівник.

    -Відносно так, – Кім молиться, щоб старший або підвіз, або телепортував його з другом додому.

    -Не думаю, що ви в такому стані нормально дістанетеся до дому, – міркує чоловік.

    -І що ви пропонуєте? – Сподівається, що це натяк.

    -Ідемо, – кличе молодшого за собою. Підходячи до чорного поршу, він знімає машину з сигналізації та відчиняє двері, запрошуючи хлопця сісти всередину.

    Наївний? Можливо.

    Спочатку Те всаджує Юнгі, потім сідає і сам, акуратно закриваючи за собою двері. Чоловік обходить машину і сідає за кермо. Перед тим як рушати, дивиться в салонне дзеркало і запитує:

    -Його не знудить?

    -Сподіваюся, що ні, – піднімає куточки губ Те.

    Техьон називає адресу Юнгі, потім і свою. Побалакавши, дізнається, звати водія – Кім Намджун. Ну досить знайоме в нього ім’я.

    До будинку Міна доїхали без «пригод».

    -Зачекайте трохи. Я проведу його до квартири, – просить Те старшого.

    На що Намджун схвально киває.

    Техьон виводить старшого з машини, прямує до під’їзду. Піднявшись на ліфті на потрібний поверх, дістає ключі та входить до квартири. Молодший братик Юнгі – Джихьон, вже спить. Батько працює у нічну зміну. Мати – за кордоном.

    -Я весь у твоїй слині, – скаржиться Кім, садить друга на підлогу і прямує до спальні.

    Розправляє біле ліжко і поправляє подушки. Окидаючи шафу поглядом, зупиняється на домашній білій футболці і темно-синіх штанах. Дістає одяг та кидає на ліжко. Повертається за старшим, піднімає та веде його на ватяних ногах до ліжка. Той падає на м’які меблі і щось обурливо бубонить собі під ніс. Те знімає з Юнги куртку, потім кофту, штани, шкарпетки. Загалом весь одяг, крім білизни. Натягує на нього одяг, який вибрав. Укладає Юнгі – голова на подушці, тіло під ковдрою. Готово. Техон зачиняє двері до спальні Міна, потім і вхідної. Спускається вниз і виходить надвір. Фух, машина на місці. Хлопець знову сідає в цей неймовірно офігенний порше і несильно грюкає дверима.

    -Повнолітній? – раптово запитує Намджун.

    Те запинається, очі бігають, після недовгої паузи чітко відповідає, – Так.

    Молодший смикає пальці, хвилюється. Не розуміє, чого його запитали саме про це. Нарешті вони під’їжджають до його будинку.

    -Приїхали, – промовляє Джун і обертається корпусом.

    -Гроші..Можу я заплатити? – тремтячим голосом запитує Кім.

    -Іди вже, – з усмішкою відповідає старший, – Мені від тебе нічого не потрібно, будь обережний.

    -Дякую Вам, Намджун, – зачинивши двері – зрозумів, Кім Намджун – людина, що наказала скинути його батька в шахту, з якої він ніколи б не вибрався. До суду подавати ніхто не став – марно. Очі миттєво наповнюються сльозами. Серце шалено стукає. Кім бачить лише фари, що віддаляються від нього, яскраві і сліпучі. Він точно той чоловік, якого шукав.

    Після того, як тато Техьона обанкротився – єдиним шансом була PDVSA. Дядько казав племіннику, що намагався відмовити брата йти працювати в компанію, де пропадають люди, але потрібні були лише гроші. Здається, ніби батько Те зовсім не думав про нього, але це не так. Мати Техьона не приїжджала до сина весь час, що він провів із батьком. Після його смерті вона перевезла сина до своїх батьків у Тегу, але пізніше забрала до себе в Сеул. Знову ж таки, Те хоче стати криміналістом, щоб того, що трапилося з його батьком – не сталося з іншими. Він не має уявлення, за що люди там пропадають. За що їх позбавляють життя. Хоче захистити, виправдати, зробити все за законом. Кім не підтримує те, що роблять люди Чон Чонґука, як і він сам. Коли Мін сміється і дорікає другові, що той п’є алкоголь, хоча йому немає 21-го, що є незаконним, Те відмахується, кажучи: це інше. Він схиблений лише на батькові та компанії, що обірвала його життя.

     

    8:30, вібруючий звук, дзвінок від Юнгі.

    -Те?! Ти нормально дістався додому? – Стривожено допитує друга Мін, – Все в порядку?

    -Боже, ти чого так рано прокинувся? – обурюється Кім, потираючи подушечками пальців сонні очі. – Нормально я дістався, не хвилюйся. Голова твоя як? – перебирає в голові вчорашній вечір, на думку нічого не спадає, все розмито. Пам’ятає, як вкладав старшого спати, як прийшов додому і завалився в ліжко.

    -Тріщить, ніби у мене в голові коник сидить, – масажує скроні Юн, -Давай сьогодні зустрінемося, хочу з тобою поговорити.

    -Досить раптово, щось трапилося з Джи? – Припускає Техон.

    -Я не про це, хочу дещо запропонувати тобі, – остаточно зацікавлює друга Мін.

    -Зустрінемось у DooRoo? – пропонує молодший.

    -Як зазвичай, в три, не запізнюйся!

     

    -Намджун вирішив повернутися, – повідомляє Хосок Ґукові.

    -Мене не хвилює, ти ж знаєш.

    -Я досі не розумію, що між вами трапилось, але..Закінчуйте вже свої дит.садовські сварки, – трохи засмучено звертається до Чонґука.

    -Якби не його дурнуваті вчинки, все було б гаразд. Він занадто впевнений в собі, – повертає голову в бік друга, – Так коли він там припреться?

    -Через..годин так 15.

    -Ти жартуєш? – з краплею злості питає Чон.

    -Це схоже на жарт?

     

    -Техьо-он! Сюди! – махає рукою Мін.

    Юнгі знову собі щось надумав. Його голова завжди переповнена ідеями, а Кім – це підтримка. Він на все згоден, з таким друзякою хоч у вогонь, хоч у воду.

    Те сідає навпроти хьона і примружено дивиться на нього, чекаючи на пояснення.

    -Вгадай, для чого я тебе покликав, – оголює зуби, широко посміхаючись.

    -Ее..твоя мама знову дістала для нас квитки на море? – припускає молодший.

    -Ти?! Звідки знаєш?? Тобі Джихьон все розповів? – дивується влучній відповіді Мін.

    -Ні, але ж ти завжди кличеш мене сюди, щоб сказати про це..Яка це вже поїздка? – прикладає пальці до рота з підборіддям, ніби замислюючись.

    -Тц..Моя мама влаштувала нам відпочинок у Валенсії, – колупає ложкою тістечко, ображено закінчуючи розповідати про «сюрприз».

    -Де? – завмирає.

    -У Валенсії. В тебе ж, наче, дядько там живе. Навідаємося до нього, якщо хочеш, – робить ковток кави й дивиться на Кіма спідлоба.

    -Коли їдемо? – все ще відходить від шоку.

    -Тиждень довчимося і виїжджаємо!

    -Чудово..

    На думку спадає помста, але ніяк не відпочинок. Він знає, на що здатен Чон і його родина. Знає, що з ним може бути. Та він горить ідеєю помститися. Знайде, помститься, знищить.

     

    0 Коментарів