Фанфіки українською мовою

    Глава 4

    Як всиновили Шінсо 

    Вчитель класу А підійшов до хлопця, що ледве не дотягнув, щоб перемогти Мідорію на спортивних змаганнях. 

    — Ти молодець, тобі б на геройський факультет. 

    — Слабий я для геройського і проти були…

    На цьому тоді і завершилася їх розмова. Потім декілька раз Айзава помічав Шінсо недалеко від тренування свого класу, він пробував теж повторювати. Так він якось підійшов до хлопця і спитав. 

    — А не хочеш я тебе навчатиму, ти підтягнешся до класу А, а потім може і переведу? 

    Шінсо відвів очі. 

    — Я навряд чи матиму час, я подумаю…

    Айзава посміхнувся. 

    — Добре, як надумаєш приходь. 

    Через деякий час. Айзава зайшов до туалету, вже давно закінчилися уроки, тому нікого з учнів не мало бути, але він побачив Шінсо, що сидів на підвіконні і тримав лезо, хлопчина не помітив Айзаву, він сидів плакав і різався. Він підійшов до хлопчини, і забрав з рук лезо. 

    — Що сталося? Як почуваєшся? 

    — Нічого. 

    Айзава заховав лезо погладив Шінсо по голові і присівши зітхнув. 

    — Чому не ідеш додому? 

    — Не хочу. 

    — А що вдома щось сталося? 

    — Нема у мене дому! Після смерті батьків нема!

    Айзава зітхнув і простягнув руки до хлопця. 

    — Тебе обійняти? 

    — Ні. 

    — Добре, як скажеш. Вибач. Тобто ти живеш у родичів чи в дитячому будинку?

    — В дитячому будинку. 

    — Зрозумів. А чому ти різався? 

    — Бо мені ніколи не бути героєм, моя здібність не для героїв. Та і героями народжуються. 

    Айзава зітхнув. 

    — Ти знаєш, яка у мене здібність? 

    — Ні… 

    — Я герой? 

    — Так. Але я вірю, що у вас дуже велика сила. 

    — Ні, хлопчику, я просто можу онульовувати здібності інших. Теж не геройська, але дякуючи, своїй праці я герой. Ти все зможеш. 

    — Але у дитячому будинку кажуть, що у вас не якісне навчання, і героєм бути марно.

    — Вони просто згубили віру у героїв, ти все зможеш я вірю. 

    Айзава погладив Шінсо по голові, той потягнувся за обіймами. Айзава його обійняв. 

    — Ти хороший хлопець. Ти все зможеш, приходь на тренування. 

    — Добре, я подумаю, як це їм пояснити. 

    — Добре, поясни, я ще їм сам передзвоню, скажу, що це тобі необхідно. 

    Хлопець зрадів. 

    — Дякую, пане Айзаво! 

    — І не різатися, якщо якась проблема, або потрібна підтримка приходь. 

    Побуду твоїм психологом… 

    — Дякую пане Айзаво, просто не хочу іти назад до будинку, бо там деякі з мене сміються, а вихователі знущаються. 

    — Добре, дивись Шінсо, пішли одне місце покажу, де якщо схочеш можеш переночувати. 

    Шінсо погодився. 

    — Але я не буду ночувати, бо так можуть вас звинуватити у тому, що ви затримуєте дітей і звернутися до поліції. 

    — Як скажеш. 

    Айзава показав йому кімнатку. А на тижні почав з ним тренування, насправді вихователі дитячого будинку одразу погодилися. Але декілька раз Шінсо прийшов у школу з синцями, Айзава розпитував, але хлопчина нічого не розповів. І якось прийшов, а в нього посеред тренування зранку потемніло в очах і він ледве не згубив свідомість, потім Айзава дізнався, що той не снідав. Після школи Айзава вирішив поговорити з Шінсо. 

    — Як день пройшов? 

    — Та все добре, я люблю академію. 

    — Радий це чути. 

    — Добре почнемо тренування? 

    — Ні, після того, що сталося зранку я не буду ризикувати. Іди сядь поруч. Хочу з тобою поговорити. 

    Шінсо сів. 

    — Так пане, про що? 

    До цього, вчора, Айзава довго рився в документах Шінсо, він знайшов з якого він дитячого будинку, що цього декілька раз переводили, хоча він сирота всього лиш 3 роки, в 10 у нього загинули батьки, а роличі живуть далеко і не захотіли. 

    — Я хотів тебе запитати, про смерть батьків. Можеш не хвилюватися, тут нас ніхто не почує і не побачить, тримай водички якщо треба. 

    Він простягнув бутилку. Шінсо взяв, але не пив. 

    — Ммм, дякую, вони загинули в автокатастрофі на гірській дорозі, коли їхали з відрядження, вони працювали фокусниками, інколи на виїзд. 

    Шінсо зітхнув. 

    — Вони любили мене, і не хотіли б, щоб я помер, це мене тримає на світі. 

    Айзава його обійняв. 

    — А героєм вирішив стати щоб урятувати людей від таких ситуацій? 

    — Так. 

    — Думаю ти зможеш, Шінсо. Ти б хотів мати батьків? 

    — Їх можливо повернути? 

    Зрадів Шінсо на мить, а потім одумався. 

    — Ні, повернути їх неможливо, але можливо дешо інше.

    Як ти дивишся на те щоб я з Гучномовцем, його звати Ямада, всиновили тебе? 

    Хлоп‘я зраділо, він кинувся обіймати Айзаву. 

    — Тобто, ви будете моїм татом? Таааак, я згоден! І Ямада? Зачекайте, ви заміжні? Два тата? 

    — Так, ми з Гучномовцем у шлюбі вже 3 роки, а зустрічаємося більше 15 з перервами. Тобі щось не подобається? 

    — Ніііі, просто нам чогось вихователі не казали, що хлопці можуть кохати і хлопців. І що, навіть можливо шлюб мати так. Але якщо у вас все добре і чудова сім’я, то чому б і ні. Я буду дуже радий, якщо ви станете моїми батьками, в будь якому разі батьки краще ніж дитячий будинок. Думаю з вас буде хороший тато. Я вам буду дуже вдячний. Добре, вже доволі пізно, мені пора! 

    Хлопець підвівся побіг, помахавши рукою.

     

    0 Коментарів