Фанфіки українською мовою
    Мітки: Минуле
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Розділ 1

    За вікном був 1996 рік.Емілі прокинулася від яскравого,сонячного проміння, а прохолодне повітря змушувало дівчину залишатися в ліжку. Все ж таки через 10 хвилин дівчина повністю прокинулася. Спустившись на сніданок, Емілі помітила, що не вся сім‘я в повному складі.
    – А де батько? Запитала дівчина.
    -Він вже побіг на роботу. Відповіла місіс Джеймсон(мати Емілі)
    – Добрий ранок. Сонним голосом пробелькотав молодший брат Гаррі.
    -Привіт
    – Швиденько снідайте і біжіть до школи. Незапізнюватися б вам в пеший день!
    Сім‘я Емілі переїхала до Лондона минулого тижня. Містеру Джеймсону( батьку Емілі і Гаррі) запропонували хорошу роботу, тому сім‘я була вимушена переїхати задля кращого життя.

    – ВИШОДИМО! Всі готові?
    – ТАК! Закричали в один голос діти.
    Вони були одягнуті ніби скаути. Випрасувані краватки, картата спідничка, темні брюки, білосніжні сорочки і звичайно ж піджачки.

    З неймовірним захопленням дівчина зайшла до своєї нової школи. Вона відвідувала 9 клас, їй було 15 років, а Гаррі перейшов у 6 клас.
    На вході в приміщення її зустрів директор школи.
    – Доброго дня, міс Джеймсон.
    – Добрий день, містере Орізон.
    – Ходімо я покажу твій новий клас.
    – Задоволеням)
    Ввійшовши у кабінет Емілі помітила, що всі сидять по компаніях і це для неї було дуже дивно, так як в минулій школі всі говорили разом.
    – Доброго дня, містер Орізон.
    Привіталася симпатична молода жінка. Емілі зрозуміла,що це їхній вчитель.
    – Доброго,місіс Андрейн. Це Ваша нова учениця,Емілі Джеймсон
    – Привіт, Емілі)
    – Добрий день)
    – Ну добре, облаштовуйся, знайомся, а мені час іти.
    – Добре. Допобачення
    – Допобачення
    – Тоді Емілі,вибирай собі місце,тому що через хвилину урок
    – Добре. Дякую
    Повернувись лицем до класу, дівчина зловила океан очей на собі. Помітивши вільне місце, вона попрямувала туди. Емілі сіла одна, принаймі вона так думала на той момент.
    Пролунав дзвінок.
    – Добрий день всім, промовила місіс Андрейн.
    – Добрий день, відмовили всі хором.
    – Хочу вам зарекомендувати нашу нову ученицю, міс Емілі Джеймсон. Прошу люб’язно прийняти її) Все зрозуміло?
    – Так! І знову відповіли всі хором
    – Якщо все зрозуміло, то розпочнемо урок.

    Але не так швидко.
    В двері хтось постукав.

    Від автора: Дякую, що порочитали цю частину. Це мій перший фанфік. Якщо ви помітите якісь помилки в правописі напишіть, будь ласка. Буду дуже вдячна!)

     

    0 Коментарів