Фанфіки українською мовою

    Він ніколи не був особливою дитиною. Не був відмінником, не цікавився мистецтвом більше за інших дітей, не ходив у спортивні секції. Єдиним цікавим предметом у школі була хімія, яку він розумів хоч трохи. І вона привела його до університету. Провчившись там три роки, він почерпнув самі лише ази і благополучно втік. Він не вважав це ганебним, адже про це поговорять місяць і забудуть, а знання залишаться. Тим більше, він старанно платив за навчання.
    Так, без освіти і роботи, він тинявся вулицями міста, заходячи в кав’ярні та квіткові магазини. Запахи були для нього чимось особливим, незрозумілим. Він відчував їх душею, а не носом. Він не хотів так просто відпускати це почуття, тому почав вивчати парфумерну справу.
    Меловін. Так його його звали. Прізвище та справжнє ім’я були відомі тільки в паспортному столі. Усі знайомі зверталися до нього тільки Меловін. Йому подобалося усвідомлювати, що люди тримаються на відстані так просто. Адже той, хто дізнається його справжнє ім’я, має бути найближчим і найнадійнішим. Після смерті батьків його душа стала суцільною відкритою раною, навколо якої він спорудив панцир із самотності. Люди роблять боляче, тому, щоб уникнути болю, не спілкуйся з людьми. Так він вважав.
    Ніхто ніколи не знав, що в нього на думці. Завжди загадковий і похмурий. Меловін часто носив лінзу на лівому оці. І робив він це не для краси чи моторошності, а для внутрішнього відчуття прекрасного. Він хотів одночасно вписатися в тони похмурого сірого міста і виділитися на їхньому тлі. Вечорами Меловін гуляв темними скверами і вдихав усі запахи природи, навіть найогидніші. Йому не була цікава парфумерна справа як решті, він хотів навчитися поєднувати природні запахи і створювати щось неймовірне. Він знайшов мету: створити найчистіший, найневинніший і найчарівніший запах у світі. Щоб навіть покинута бабуся, бувала повія або завзятий п’яниця пахли як ангели.
    І він почав підбирати запахи з природи: свіжоскошена трава, жасмин, ромашка, коріандр. Усе було не тим, занадто важким. Потім він пробував додавати пір’я птахів, шерсть кошенят. Незабаром перейшов на маленьких курчат. Меловін настільки загорівся “Запахом Раю”, що вже не гребував самостійно вбивати тварин. Але він не був нелюдом, яких багато. Навіть обираючи наступну жертву, він спостерігав за станом її здоров’я. Він забирав життя тільки тих, кому доля обіцяла швидку смерть: пташенят зі зламаними крилами, кинутих кошенят, які помирають від голоду, щурів і мишей, які наїлися отрути. Він не хотів завдавати шкоди. Але завдавав.
    Незабаром його фанатичність дійшла до того, що він почав “винюхувати” особливі запахи в людях на зупинках, у барах, тих же кав’ярнях.
    І ось, та дівчина опустила важіль. Вона була офіціанткою в пабі. Як завжди, найпрекрасніших і найневинніших створінь світ закидає в найтемніші, найстрашніші та найогидніші місця. Вона була енергійною, усміхненою і занадто ввічливою. Занадто, тому що алкоголіки й офісні планктони, які “розслаблялися” в тому пабі вечорами, витирали об неї ноги, ображали, домагалися. А це створіння лише тікало на кухню, пускало потічки сліз і знову поверталося з вимученою натягнутою посмішкою до зали. Марлен виглядала як типова молода циганка: чорне жорстке волосся, завжди заколоте масивними залізними шпильками, натуральні чорні брови без сліду олівця, як в решти, пухкі яскраво-рожеві губи та очі кольору чорного чаю, і з таким же відчуттям гіркоти, коли в них дивишся. Чому ж вона здавалася такою невинною? Цьому є дві причини: її голос і запах. Коли вона розмовляла, не було думки, що це циганка, вона ніби хотіла вранці розбудити коханого від сну. Голос був ніжний, трохи тихий, але напористий і енергійний. А запах її був невимовно приємним. Чимось віддавало корицею і бананом, але не так різко.
    Меловін хотів роздобути цей запах. Він навчався змащувати шкіру жиром і обгортати в тканину. Коли він освоїв навичку “збереження запаху” – вистежив Марлен. Убити її було легко: дочекатися закриття пабу, підстерегти біля чорного входу і оглушити. Він хотів зробити це безболісно, але рука затремтіла, і він промахнувся, вдаривши по лопатці і, начебто, зламавши її. Коли Марлен уже лежала в нього вдома, намазана жиром і обгорнута тканиною, Меловін вирішив випробувати метод, який придумав сам. Він так само занурюватиме шкіру в жир, але робитиме це з окремими шматками, які найкраще тримають запах парфумів. Так само, йому було шкода обрізати те гарне чорне волосся, тож більшу частину він вирішив залишити і відрізав тільки шкіру в районі заднього тім’я.
    Коли робота була закінчена, він викинув тіло на берег річки, подалі від свого будинку. Запах Марлен був прекрасним і він почав експериментувати, додаючи різні інгредієнти. Меловін отримав парфум, який ідеально розкривав характер дівчини та її привабливість. Але це був не “Запах Раю” і пошуки продовжилися.

    “Протягом місяця на різних околицях міста знайшли п’ять тіл молодих дівчат з однаковими ранами. Хто міг вчинити таке з жертвами – поки що невідомо. Поліція порушила кримінальну справу і почала слідство. На тілі однієї з жертв було знайдено сліди овечого жиру. Експерти кажуть, що раніше ніхто з серійних убивць не вдавався до таких методів. За розвитком цієї справи стежте на нашому каналі”.

     

    0 Коментарів