Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Міода прокинулась вночі. Вона зазвичай спить на спині, і це зіграло з нею злий жарт. Вона не могла поворухнутись. Шафа була привідчинена, і з неї наче виглядав якийсь монстр. Міоді було дуже лячно, вона намагалась заплющити очі, але марно. Монстр виліз із шафи. Він був високий, а всю його спину вкривали шипи. Очі були жовті, як і зуби. Пазурі мали з пів метри завдовжки. Він пішов до ліжка Міоди шкутильгаючи і час від часу видаючи звук, чи то стогін, чи то рев. Міода, якби могла, заверещала б на весь будинок. Монстр провів пазурами по обличчю дівчини, розкрив пасть та висунув язик. Він був вкритий шипами, і мав точно з метр. Їй здалось, що її серце зараз вистрибне з грудей, а це чудовисько його розірве.
    -“Не зазіхай на чуже, принцесо. Даю ще два шанси, і прийду до тебе вдень, справжнім, не плодом твоєї винуватої уяви. Тоді я тебе зжеру”-його голос був тихий, але виразний, схожий на голос якось старого чаклуна. Він зник, і Міода нарешті могла ворушитись. Вона встала з ліжка і пішла на кухню налити собі коньяку, щоб заспокоїтись. Слова чудовиська не покидали її голови. “Не зазіхай на чуже”, що це значить?
    -“Невже він про… Ну ні! Хай я помру, але не віддам свого коханого тому виродку!”-коли вона це сказала, почула шурхіт. Вона повернула голову і побачила те чудовисько. Воно дивилось на неї. Міода вскрикнула і схопила телефон. Вона написала Орігамі:

    Я> ЛЮБЧИКУ Я ТЕРМІНОВО ЇДУ ДО ТЕБЕ Я НЕ БУДУ БІЛЬШЕ СПАТИ В ЦІЙ КВАРТИРІ ТУТ ЧУДОВИСЬКО ВОНО МЕНЕ ЗЖЕРЕ!!!
    > Воно вимагає щоб я віддала тебе тому виродку-богу місяця!

    Коханий> Я зараз нічого не зрозумів, потім розкажеш
    >Тебе забрати?

    Я> Так, будь ласка
    > КохаюЙНеВіддам!
    > Чекаю

    Вона поклала телефон і почала збирати валізи. Весь цей час чудовисько дивилось на неї. Міода вийшла з під’їзду і чекала на Орігамі. Коли вона пішла з ним, чудовисько вийшло з під’їзду. Воно заплющило очі і повільно перетворилась на… Він що, Райко?! Якого..?!
    Раніше цієї ночі…

    (Айстра)

    Я> Кеннеді, я так більше не можу…
    > В мене серце країться коли він плаче…
    > Цю мерзоту й задушити мало!

    Дурник > Я можу попросити Райко її залякати. Вона або відпустить Орігамі, або переїде до нього
    > Але
    > В цьому випадку я зіпсую їй життя!! Або “вкраду” її в брата

    Я > сподіваюсь спрацює
    > До речі ти тепер дурник №1

    Дурник№1 у відповідь на “сподів… > Я теж
    У відповідь на “До реч… > В сенсі?

    Я > забудь.

    Вона поклала телефон, ще раз подивилась на брата і пішла на диван.

    (Кеннеді)

    Під ранок Орігамі привів Міоду додому. Кеннеді, на диво, був удома.
    -“Чого ти її привів?! Я проти!”-обурився він
    -“Ти нічого не вирішуєш, брате”-Він намагався бути ввічливим поряд з дівчиною.
    -“І так, блять, завжди! Я ніколи нічого не вирішую, я тут взагалі ніхто! Чесно кажучи шокований, що ти сьогодні жодного разу не назвав мене повією чи ще кимось! А тепер, суки і кабелі, я пішов до свого коханого, який мене завжди підтримає і для якого я не пусте місце!”-Він штовхнув брата і вийшов з квартири, зачинивши за собою двері.

    Я > Іноді мені здається що я для нього взагалі ніхто…

    Чортеня > Зате для мене ти найкращий!
    > І вибач за полум’я, в пориві пристрасті таке рідко, але буває…

    Я > Та нічого, вже пройшло
    Я у відповідь на “Зате дл…” > Обожнюю тебе А я тебе
    > То тебе зустріти?

    Я > Давай

    За пів години Кеннеді вже був вдома у Райко.

    Тим часом

    (Енд)

    Мій неймовірний > Приїдь будь ласка.
    > Можеш із сестрою

    Я > Ти кличеш мене до себе? Порвав із Міодою?
    > Сподіваюсь буде гаряче~

    Мій неймовірний > Ні, ми з Міодою все ще разом, і гаряче не буде, ти мені просто дещо поясниш.

    Я > Радий будь якому приводу побачитись з тобою! <3

    Айстри не було вдома. Енд зібрався і пішов до сусіднього під'їзду. Через декілька хвилин він подзвонив у двері. Їх відчинив Орігамі. Він виглядав суворо, наче батько вимагаючи пояснень. Батько… Енду стало не по собі, він зловив флешбек.
    -"Будь ласка, не дивись на мене так…"-В нього напевно й досі є синці від батька, який помер років зо п'ять тому.
    -"Тобі лячно від погляду, через який ти згадуєш батька, а уяви що пережила Міода!"-Орігамі мало не скалився.
    -"Я… Не розумію про що ти…"
    -"О, ти добре розумієш про що я!"
    -"Ні, справді, я гадки не маю, що ти маєш на увазі!"
    -"Не прикидайся, Енде"
    -"Любий, можливо він і справді не має до цього ніякого відношення"-Міода втрутилась в суперечку -"можливо це його сестра щось вигадала"
    -"Добре, тоді йди звідси, Енд"-Він захлопнув двері перед його носом.

    (Кеннеді)

    -"О, так, пупсику! Мгх~ Давай глибше!"-Кеннеді стогнав від задоволення. Хто-хто, а Райко легко може довести його до верхівки пристрасті. Кажуть вони часто займаються в місіонерській позі, але це не наша справа(тому що наша зліва). У двері постукали
    -"Боссе, там якась дівчина вимагає щоб її пустили!"-Пролунав високий голос демона-помічника.
    -"Мгх~ П'ять хвилин… й… йду…"
    Коли Райко вдягнувся й вийшов він побачив ту, як намагався забути.
    -"Чого ти сюди приперлась?!"-Колишня Райко, Зефа, ніяк не змиритися що корона не дістанеться їй.
    -"Хотіла згадати минулі часи!"
    Двері повільно відчинилися, вийшов Кеннеді. Зефа кинулась на Райко й почала цілувати його в губи.
    -"Лю… бий..?"-Кеннеді завмер. Всередині все перевернулось-"То я й для тебе пусте місце… Просто іграшка…"-Райко відштовхнув колишню
    -"Кеннеді, я все поясню!"
    -"Ти не повинен. Я просто зникну з твого життя. Все ще тебе кохаю…"-Він розвернувся й пішов додому. Йому постійно приходили повідомлення типу "ти все не так зрозумів","моя колишня не може змиритися що корона не дістанеться їй","вона ніхто, а ти моє кохання", тощо. Але Кеннеді йому на вірив. Він нікому не вірив, надто собі. Він натиснув кнопку, яку б за інших обставин ніколи не натиснув, "заблокувати". До того ж Райко не знав де живе Кеннеді, тому пояснитися, чи якось зустрітись він вже ніяк не міг.

    (У наступному розділі дам прочухану Зефі, можливо навіть вб'ю)

    Кеннеді подзвонив у двері квартири брата. На його очах бриніли сльози(тут я згадала "ой у вишневому саду", окей). Орігамі відчинив двері
    -"Привіт брате!"- його голос тримтів -"Тепер все так, як ти хотів! Я бачив як він цілується з якоюсь дівкою. Дякую, що намагався відкрити мені очі"-Він пройшов повз брата в свою кімнату і зачинив двері. Кеннеді впав на ліжко і перечитував все їх з Райко листування. Скільки в їх повідомленнях було пристрасті, скільки надії, кохання, мрій… Здавалося що світ більше не має сенсу, що всі до одної надії згасли, що тепер нема для чого жити… Тепер він повністю розумів Енда… Тепер він такий саме безпомічний… Але в нього нема сестри яка б його підтримала… А брат… А що брат? Орігамі його ніколи не підтримував. Зараз Кеннеді навіть заздрить Ендові…

     

    0 Коментарів