Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    – Моя юна леді, прошу Вас, не відволікайтеся! Мені складно пояснювати такі складні речі. У Вашому віці Ви не можете усвідомити всю важливість наданого мною навчання, але я відчуваю що Вам ще не раз знадобляться ці знання. Влада – це передусім знання, система та розуміння своєї відповідальності.

    Дівчинка років десять глянула на свого вчителя великими чорними очима, які пронизували своїм поглядом кожного. Та вчитель навіть не повів голови. Дівчинці не сподобалась така зосередженість вчителя на власних думках. Вона піджала тонкі губи.

    – Розумію, що приклад перед Вашими очима був зовсім не схожим на той, про які я Вам розповідаю. Навпаки, я надаю Вам приклади дій володарів, які програли в гру, під назвою «володарювання» не тільки саму владу, а й власне життя! Я роблю це з надією, що Ви, моя леді, не наробите жахливих помилок, всмоктуючи знання про відповідальність з дитинства. Відповідальність,  далекоглядність та сама ви, це все на що вам варто розраховувати. Та прошу Вас запам’ятати, що жорстокість це дієвий та водночас поганий інструмент.
    Дівчинка перестала сердитися та кусати губи із захопленням слухала Ніколло Макіавелі. Дівчинку звали Катерина де Медічі.

     

    0 Коментарів