Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

     

    Взагалі, виїзди на природу – справа крутецька. Палатки, смажене м’ясце, романтичні ночі в палатці та підозрілі охи і ахи в кущах. Або ще краще – парочка у воді, які взагалі не паляться. От від слова ВЗАГАЛІНЕВИДНОЩОВИЇБЕТЕСЬ.

    От і ми, нашою веселою компанією вибрались на природу. Сама весела компанія складалась з мене – служителя пекельної канцелярії, Оксани – супутниці мого життя, жінки з най незадоволенішим поглядом на все, окрім її подруги Марини, сама Марина – Діва Альтернативного Тік-Току та Інсти, ЛюдиниІгоряДобрийРанок – Ігоря, Мішані з його новою пасією, ім’я якої я не буду навіть запам’ятовувати, бо вже завтра ввечері буде інша, Олі з її чоловіком, які були найвеселіші ( бо збагрили дитину мамі і нарешті могли відпочити аж цілу добу десь за містом без криків і пелюшок) та ще декілька людей, які особливо не були нашими друзями, а скоріш були друзями друзів.

    Закінчивши підготовку до основної частини, тобто розклавши палатки, розпаливши мангал та випивши по одній, ми пішли активно дихати свіжим повітрям і плавати, ніби це могло врятувати хоч чиїсь прошмалені легені. Оля з чоловіком тактично взяли рушники та пішли на піщаний берег відсипатись, а Мішаня повів свою мадам на екскурсію кущами, або показати їх усю дивовижу природи на рівні його члену, кліщів та моху, щоб коліночки не здерти. Оксана з Мариною пішли плавати, залишивши мене в компанії Ігоря та всіх тих людей без імен, що відчували таку ж незручність ситуації, тому бухали для розрядження атмосфери.

    В цілому через півтори години і двох пляшок горілки це вже були не чужі люди, а мої братани, яких я поважаю і люблю. Я навіть не надто звернув увагу на те, що Оксана з Мариною були десь далеко, а Мішаня вивалився з кущів, тримаючи лівою рукою за сраку свою пасію, а правою її стрінги, які цілком здавалися трьома нитками. Сама ж пасія була з подертими колінками, а по її шортах точно можна було побачити, що трусів на ній не було, але вибрила вона все на ура. Ці гаврики радісно сіли пиячити з нами, іноді заїдаючи це шашликом або овочами. На їх крики навіть Оля підтягнулася з її додатком в паспорті у вигляді чоловіка.

    Те, що ми напились в 0 я зрозумів уже стоячи під деревом в кущах, витираючи блювотиння з свого обличчя, поки Ігор гладив мене по спині та давав пляшку з водою, щоб мені можна було блювати не лише коньяком з шашликом, а якось розбавляти цю їдючу суміш.

    На диво цей худенький-маленький янгол материнської плати не виглядав п’яним, скоріш легенько підпитим. Не більше.

    Оксана з Мариною при повернені лиш зміряли мене поглядом, в якому навіть мій нулячий мозок побачив багато зневаги. Я навіть був відчув себе ображеним, але в той момент мене знудило знову і я відкинув ці страждання на потім. Ну нічого, я її потім ТАК відсмажу, що забуде про це. А Маринка буде потім слухати який я красунчик.

    Мішаня з пасією пішли до води, вже абсолютно не соромлячись людей. Тому в світлі місяця ми бачили, як старанно він шурудів у воді, поки його мадам імітувала жабку своєю позою. Мене це навіть трішки збудило, але не настільки, щоб мій шлунок перестав випльовувати алкоголь і шашлик.

    Оля з чоловіком пішли до палатки, активно створюючи хвилі на матраці, але вже через декілька хвилин все затихло і ми почули, як Оля вийшла з палатки, проклинаючи усе на світі, а її придаток побіг за нею, голосно шепочучи про те, що це через алкоголь і він точно-точно наступного разу протримається довше.

    Як я забрів в палатку мозок не пам’ятав. Хоча тут і немає що пам’ятати – моє тіло затащив на матрац Ігорь. Я був безмежно йому вдячний, але зміг видавити з себе лиш:

    -Шпашб, ти туп лучш, любл теб.

    Гадаю, він мене зрозумів, або зробив вигляд, що зрозумів. Мене це не цікавило, бо спав я вже на середині цієї оди про подяку, кохання та інші почесті Ігоря.

    Але як то кажуть, сон алкаша міцний але не довгий. Не впевнений, скільки часу минуло, але сонце ще не вставало, як я вже своєю рукою наминав соковиту дупу своєю жінки. В міру м’яка, в міру підкачана, вона ідеально розміщувалась в моїх долонях і давала мені відчуття абсолютного кайфу. Чесно, я гадав що після мого концерту, Оксана зарядить мені ліктем у око, але вона лиш підсунулась ближче, або я міг краще вхопитись за цей соковитий шмат плоті.

    Награвшись з дупою, я вирішив діяти радикальніше і, підчепивши резинку білизни почав більш інтенсивно наминати гладку шкіру цього персику. Навіть проліз туди, куди дорога мені була заказана. Щось всередині мене очікувало на лікоть на вже на цьому моменті, але моя дівчинка лиш вигнулась в поясниці, трішки при піднявши свою дупу. Це було зелене світло і мій другий день народження, бо на будь-яку анальні пестощі моя жінка реагувала агресивно і негативно.

    Я поліз цілуватись, але тихо, бо я не Мішаня і не хочу зганьбити свою жінку тим, що всі будуть чути, як її деруть. Легенько обкусані губи швидко відповіли мені на поцілуй. Був легкий момент якогось сумніву, але то скоріш було лише здивування.

    Відчуваючи, як ці самі губи почали спускатись шиєю, я майже кінчив. Оксана зазвичай не була надто активною, а тут і шию цілує в найчуттєвіших місцях, і вже член наминає через мої чудові шорти. Я активно продовжив пестити кружечок м’язів, що ховався між двома соковитими булками.

    • Ох, бляха. – Скиглячи прошепотів я і кінчив. Да-да, отак швидко. Знаю що лох, але нормального сексу в мене вже не було місяць, а сил та часу на дрочку не було ще довше.

    Тяжко дихаючи, я ще раз поцілував Оксану і вирішив віддячити їй смачним відлизом. Не буду вихвалятись, але в цьому я мав клепку. Колись в роки свої студентські я своїй старості таку куніки лупив, що вона мені всі сесії закривала.

    Я обережно зняв з своєї панянки шорти, і вже бува підготувався до вологого храму, як натрапив ротом явно не на жіночу вільву. Мені натурально впирався чоловічий хуй. Чоловічий, бо я свято вірю, що за декілька годин, моя повелителька серця не встигла стати футою або чимось подібним.

    • Що блять?! – Я аж прикривкув, але рука цього загадкового носія члену прикрила мені ротяку.
    • Ти що кричить, бісове поріддя? – почув я голос Ігора і ледь не крикнув другий раз.
    • Ти не Оксана.
    • А ти не Марина, то й що?
    • Я тобі сраку наминав і кінчив, а ти, ти…
    • Блять, Сєрий, ти дебіл?

    Я повністю ахуєвший, дістав телефон і , підсвітивши, подивився на Ігоря.   Припухлі губи, червоне обличчя і стоячий хуй, що привітно визирав з трусів.

    • Ми з тобою цей, палатки переплутали.
    • Ігор, я тобі чуть не відсмоктав, в ти мене кінчити змусив. Це блять важко сплутати.

    Якщо забрати всі матюки з моєї голови, то я виразно і тихо мовчав.

    • І до чого тут Марина? Ти шо, цей во з нею?
    • Ну, ще ні, але хотілось би
    • І ти оце гадав, що Марина тобі натурально сраку мне і пальці пхає куди не треба

    Він лише потиснув плечами, а я методично сібався курити, обдумуючи те, що тільки що кінчив через брата моєї жінки.

     

    0 Коментарів