Випадкова угода
від Кошмаров ЧепупелькаЦе був вже Май. Кінець навчального року в університеті .
Наступний місяць буде дуже складним для студентів тому що треба здавати іспити . Особли для тих хто пішов на медика .
Прокидаються вулички. Кожна люди кудись спішить. Хтось відкриває пекарні хтось біжить на автобус і цей хтось була Вайлет.
Дівчина с коротким рудим волоссям як сонце очі з чистого емеральд с чорними охайними окулярами на носи та губи кольору персика .
-( тільки не це я не хочу запізнитися!!!!!)
Автобус вже готов був відправитись
– Ні зачекайте будь ласка тільки не треба рушати !!!
Вона пролетіла між дверима які хотіли зачиниться.
-Фух встигла . В наступний раз точно не буду лягати в 4 часа ночі
Вона сіла біля вікна та взяла навушники та вставила собі в вухо . Де грала ” Молодість ” від її любимого гурту . Вайлет дивилась у вікно де все прокидалось .
Відчинялись магазинчики , кав’ярні. Як люди туди сюди біжать на роботу , в школу та в садок . Кумедна картина .
-Цей ранок як завжди звичайний .Пробурмотіла собі під ніс . Не помітив того що вона зараз прогаває свою зупинку .
Вилитівши як пуля з автобуса Вайлет направилась до універу .
-( Я встигаю встигаю ще декілька хвилин і пара ось ось почнеться )
На годиннику було вже 9:32
Шум в коридорах де вже студенти зібрались . Кожен був в своїй групі
Хтось розмовляв про те як проспав фільм. Хтось про щось інше. Тільки Вайлет помітила знайому фігуру . Висока з довгим волоссям яки були зібраних в лінивий пучок . Коричнева кофта
Та чорний топ . Це була одногрупниться …
– Юри !!
– Гм?
– Юри привіт фух я більше не можу стояти на ногах…
– Привіт Вайлет …. В тебе все добре ? С хвилюючим лицем вона запитала .
– Тобі потрібна допомога?
Юри завжди була тихою та спокійною від інших. Хоча більшість одногрупників не знала що вона з ними вчиться . Юри була повністю протилежністю Вайлет . Коли Вайлет була дуже активною та не сиділося місті .
– Ні все добре . Вона все більше і більше намагалась взяти кисню в груди щоб нормально почати розмовляти .
– Добре тоді пішли то вже….
Дзиииииинь
– Бистріше
Всі студенти розбіглись по своїйх аудиторіях . Нікого окрім Вайлет та Юри не залишилось .
Вже коли вони потрапили в аудиторію то на щастя ще не було викладача .
– Сидимо разом як завжди юр ?
– Мг.
Сіли вони позаду однієї дівчини.
– ти її знаешь? Спитала Вайлет шепотівши .
– Ні не знаю.
– Окей ……
Викладач зайшов та почалась пара . Добре що у них одна пара . Ну їх по розкладу 2 але того що захворіла одна з викладачів . То можно сказати 1 .
Коли пара закінчилась то дівчина яка сиділа перед ними встала та пішла то з її сумки випав папірець.
Схожий на конспект .
– Добре , Вайлет я зайду за тобою в 16:00 . На її лиці з’явилися ніжна та тендітна посмішка .
– окей. Проговорила вона щось шукаючі в сумці .
Від Юри вже слід простив …
– Як вона це робить? Вона вже готова була вийти але до її уваги привернув папірець.
– Та хто так с конспектом поводиться . Але це не був конспект це була угода с демоном .
– добре завтра розберусь хто забув його .
Вже ідучи додому почав капати дощ .
– Та ви ЗНУЩАЄТЬСЯ З МЕНЕ !!!!!!!!!
Біжуча до під’їзду будинку
Вона була повністю промокшою
– Говорили вони те що не буде дощу сьогодні на всі 100% ну не же полив ….
Зайшовши до хати вона кинула сумку на стілець та побажала за сухим вбранням . Вона вже не була в джинсах та світері .
Кофта не по її розміру та штани від піжами .
– Їсти хочу а як на зло нічого не треба готувати тільки не це ….
Повар з мене як з кота молока .
Не в хорошому настрої Вайлет почала готувати поставала каструлю с водою на плиту та
кинула туди спагетті. Взявши сумку щоби подивиться чиє це конспект . Десь через 5 хвилин вона згадала про те що ВОНА ВОДУ НЕ ПОСАЛИЛА З СПАГЕТТІ!!!!!!!!! Вайлет підлетила до плити , а зі стола на якому був контракт він злитів зі стола та прилетів до її ніг . Спочатку вона відкрила вікно щоб провітрювать кімнату потім взяла дощечку з ножем. Почала робити салат з помідорів огірків та капусти коли вона тільки почала різати огірок Вайлет порізалась …
Та її кров потрапила на контракт . Він засіяв та зник вона стояла в шоці від того що папірець на який потрапила кров її зник ..
– Я що МУТАНТ ЧОГО ВІН ЗНИК!!!!
Позаду де було відчинене вікно почувся голос. Голос був солодкий та ніжний . Але тот факт що вона його почула де відкрите вікно смутив ще більше.
– Харе орать голова болить . І ти не який мутант .
– Тти хтттооо???
-Обернись і побачиш.
Перед собою побачила . Юного хлопця який сидів на підвіконні . В нього були маленькі рожки біле волосся чолка яка була до самих очей із ней не було відно їх . Волосся було дуже кучеряве та пухнасте . Віднівся хвіст як у чорта . Він був вдягнутий у світер з полосками червоного та чорного кольору під нею була блузка біла та штанці не по його розміру . А на ногах були кеди теж червоного кольору.
– Моє ім’я Кая. І да я демон ще питання?
– ти як потрапив на 7 поверху через вікно ?!?!!?
– Так ти же угоду підписала вона зникла і з’явився я.
– яку ще угоду ?
– Про те що ти мені душу а тобі твоє бажання виконаю .
– …. А можеш зробити так щоб я могла одружитися на 2д хлопця з манги . Очі Вайлет засіяли.
– Ти серйозно? Як би це бажання повинно бути реальним . С кимось із реальних хлопців так а вот з 2д ні.
– Видно що ти не на що не здатний . Хм . Ображено промовила вона
– Ти зараз говориш с тим хто зробив около 20000 контрактів .
І ти ще говориш що я ні на що не здатний. Так?
– мг
– Тоді говори що ти хочеш?
– Тоді щоб в мене все було ідеально в табелі та червоний диплом .
– А ти на кого вчишся?
– на медика а що ?
– ну це даже сатані не під силу чесно …
– Ясно ти лох .
– Ем.. в тебе там макарони тікають .
– Де о-о-о ні ні ні
Біжить до плити
Десь після того як Вайлет зварила макарони ….
– Тобто в тебе є срок до якого ти повинен контракт . Так ?
– Жує . Мг а як тебе звуть?
– Вайлет а теперь кушай поняв .
– мг ти як мама …
– Так ти закрив рот і їси .
-( кому я попав?)
– А коли в тебе срок стікає?
– в Фестиваль Коровай Луни.
– Ого після мого випуску!
– …. І навіщо мені ця інформація ?
– ……. ( Не ловко вийшло ) Так просто заткнісь і все
-( Я не хочу з нею жити )
– Як я розумію я тут надовго . А де я спати буду ?
– Так ти ще тут жити надумав !!!!! Я зараз тобі таке буде що ти будеш дуже довго жаліти .
Бере в руки рушник – Ну все тобі кінець…
– Не бий мене
– Іди сюди демонюга
– тільки не бий . Прикриває руками голову
– Я зараз рога повідриваю !!!!!
Б’є рушником.
– Ай !!!
Вони би так і бігали до самої смерті але в двері постукали це була Юри .
Вайлет забула що за нею зайдуть … Вона схопила Кая та запехнула в шафу . Та швидко схопила одяг який сох на балконі.
І вдягнута вже пішла відкривати двері.
– Чого так довго відкривала двері ?Юри запитала
– Єм….
– І чому був шум ?
Вайлет не могла сказати те що вона взяла конспект який був угодою с демоном і його Вайлет підписала випадково а потім появився Кай . Вона би точно поїхала в дурку . Якщо скаже .
– Це був кіт хе-хе… Сглотнула
За цім дивився Кая . Йому теж не було вигідно. Про те що про нього дізнаються .
– Ти кота заявила? Коли ? Запитала Юри знову
– ( Вот халепа )
– мяу . За нею був темний кіт з жовтими очами .
– ( він в кота перетворився !!!)
– Добре пішли нас вже ждуть .
Вона пішла а за нею Вайлет.
Пуф – Пронесло .
Зачинивши двері він вирішив подивитися хату .
– Який срач. Вона хоть колись прибирається ? Видно їй треба допомога .
За прибирання… Буде тяжко но прийдеться .
Десь на вулиці…
– А куди ідемо ? Спитала Вайлет.
– ти що забула в кіно с моїм братом. Відповіла вона .
У Юри був молодший брат який вчився на ІТ . Каштанове волосся пухнасте та кудрі . Очі кольору карамелі . Високий в добрій фізичної формі . Мрія кожної дівчини . Говорять даже хлопців .
– Ви вже тут
– привіт Джеймс ! Махала дуже активно Вайлет ну на ней це схоже .
– привіт братику ! Усміхнулась Юри як завжди тіндітно.
Якщо ви думаєте що в них дуже хороші відносини то ні . Це вони тільки при людях такі але Вайлет все знала . Колись коли вона була с Юри в гостях . То вона бачила як вони б’ються … Сковорідками це було дуже смішно та в ней відео залишилось . Скажем так вони не тощо не любили друг друга але в них завжди були якісь проблеми в спілкуванні. Якщо не зважати на це тоді вони дуже хороші брат та сестра.
– Добре ходімо … Проговорив Джеймс.
Розділ 2
Нове діло
Дома у Вайлет
– Залишилось до готувати… Що ще поробити ? Хм…
Стук в двері.
– !
Відчинив двері.
– Кая привіт як справи ?
– Це я повинен спитати . І ти пила ?
– Не … Посміхнулась
– Заходь і не стій на порозі.
– Ой ти прибрав? А що це так пахне? Питала Вайлет
Витирає руки рушником .
– Мг вечеря готується.. А хто це була ?
– Ти про Юри? Вона подруга а що ?
– Та нічого. Роздягайся і іди їсти .
– Добре… А ти не злишся за то…
– Як ти мене лупасила рушником то да .
– Вибач я не хотіла..
– Я поняв що ти не хотіла . З сарказмом сказав він .
– Ну вибач будь ласка….
– Окей ну як день пройшов в тебе ?
– Ну нормально посиділи поговорили . Як завжди
– Можно спитати ?
– що?
– Де я спати буду?
– На дивані. А коли ти навчився перетворюється на кота ?
– Це не важно .
– Ну скажи …. Дивиться щенячим поглядом.
– Не скажу ..
– Будь ласка……
– Так все іди спать . АПЧИХ .
– Ти захворів ?
– Алергія на шерсть. Десь вона залишалась …
– Але в мене немає кота …
– А те що я перетворився на нього типу .
– А точно !
– все іди вже … ( Господи врятуй мене від ней . Як вона ще поступила с таким інтелектом в мед. та ще на бюджет )
– Добре добре ( злюка )
Вийшла з кухні …
– А тобі точно нічого не задавали ?
– Анатомія!!!!! Дякую що нагадав .
– Бідні люди які на мед. Такого даже Сатана не придумав би. Ну я пішов спати удачи … Вона точно тобі пригодиться …
Вже було десь 0:03
– (Та вона з мене знущається чи шо я спати хочу а вона сидить та з світлом ще ) ХАРЕ ВЖЕ ВЧИТЬ Я СПАТИ ХОЧУ !!!
– НЕ Я ЩЕ НЕ ВСЕ ВИВЧИЛА !
– УТРОМ ВИВЧИШ !
– Я НЕ ВСТИГНУ
– ДОТІ Я ТЕБЕ ПІДНІМУ В 6
А ТЕПЕРЬ ІДИ СПАТЬ.
– НЕА
– ТИ ХОЧЕШ ЩОБ Я ТЕБЕ СИЛОЮ УКЛАВ.
– НЕ
– НУ ВСЕ ДІСТАЛА
В двері постукали це були сусідка
– Ох черт мені треба рога сховати с хвостом
– Ой …
– Шапка та ковдра шик .
Підійшов та відчинив позаду була Вайлет.
– Добрий вечір
– Добрий. Промовила вона зі злістю .
– Чимось допомогти? Запитала Вайлет.
– Ви можете не орать спати заважаєте . Якщо ви цього не зробите то я виклику поліцію зрозуміло?
– Так так цього більше не повториться .
Все до зустрічі… Закрив двері
– А теперь іди спать ти людей довела .
– Ладно пойду
– Умнечка і не дуйся а то тітькі не будуть рости
– Не ну все ти в моєму домі , і я тут головна. А теперь за двері поняв
“Виставила зі двері.”
– Ну просто шик . Тепер я офіційно бомж . І куди мені …
– Охерев хм.. Все я спать .
Десь на вулиці
– но я же не чого плохого не робив . !!!? Підняв голову та почав приглядуваться .
Десь подолік була знайома фігура
– Тільки не вони …( Твою же це все такі вони треба бігти )
– Як ти думаєш він тут ?
– Довжен … Нам не треба дати завершити угоду . Обернулась
( Він був тут )
В декількох кварталах
від сюда
-(я відірвався від них ? Надіюсь що да …)
Бурчить в животі – Кушать хочу
і де я знайду магазин чи кав’ярня..
Врядли я щось найду в 0:25
( Може повернутись? Не не варіант)
Вулички які горіли вогнями …
Легкий холодний вітерець, прохолодно було але не дуже .
Шелест дерев було чутно ..
– Куда іди ? Спать уже хочу….
Наткнувся в стовбур ліхтаря
– Ай боляче всссс…..
( Тут хтось є .. я знаю цей запах це вони )
– Куди спішиш ? Проговорила спокійним голосом .
– яя..я ?
– Не грай в ідіота Кая Фоготен…
– Сара Менджестер це ти і по мене так ?
– Давай без цього я тут по ділу.
– Яке діло?
Розділ 3 в чому діло ?
– Як ти вже знаєш я повинна тебе зупинити та не дати завершити угоду. Але я тут не по цьому питанню. Я знаю що ти попав в ади не по тому що ти був поганим … І той суд був … Як так сказати , не правильним ..
– І ?
– Я тут щоб це все з’ясувати… І запобігти слухам .
– Тобто ти мене не хочешь вбивати а хочеш щоб я тобі все сказав .
– С того часу багато чого змінилося. Як і закони по яким треба судити . Тепер думка суспільства не діє .
– Так воно змінилось і це мене вже не врятує.
– Я дивилась твоє діло там було достатньо щоб ти міг попасти в рай …. Але ця думка …
– Так не тяги кота за хвіст .
– Я тут по твоєму ділу якщо ти докажеш що все те що в ділі правда то я зможу змінити і виправити тебе в рай або дати друге життя..
– Як я це повинен доказати ?
– Тобі будуть надходити завдання з мого відділу по ловлі демонів .
– Тобто демон ловить демонів це ж смішно .
– Так це звучить смішно. Але це все не жарти . Демони вже навчились розрізняти де людина а де ангел. Але вони не знають що є мережних такі як ти .
– Ясно але як мені виконати угоду. Ви про це подумали?
– точно ти ще з угодою .. Дай декілька хвилин.. ( Ну якщо я закрию очі на це тоді мені буде не солодко а якщо ні то він не зможе виконати завдання.) Цю угоду можна розірвати ?
– Вас там учать як проти нас боротися чи ні . Її дуже складно розірвати . Тому що може людина постраждати або демон .
Тяжкий видих
– Зрозуміло , добре а якщо ти її не виконаєш ?
– Цього я вже не знаю тому що всі угоди виконував. Скоріш всього я більше не буду демоном якого поважають .
– Добре я просто закрию очі . Скоро буде одне із завдань і тобі видадуть знаряддя. Так що чекай я піш…
– Стій
– Хм?
– Можеш купити покушать ? Будь ласка то помру .
– Йомайо ти серйозно, Добре пішли
– Дякую
Дома у Вайлет
– Може я зря так с ним він мені їжу готовив прибрав … А може все разказати Юри ? Про нього про все ? Він же не заперечував так же
Розділ 4 може не все так і погано
?
– Ало ? Ти не спиш ?
– Вайлет якщо я відповіла тобі в 4 часу ранку … ТО КОНЕЧНО Я НЕ СПЛЮ!
– Тут таке діло …
– Дай вгадаю . Твій улюблений герой здох і ти зараз ридайш над його смертю ?
– Не те.
– Якісь проблеми ?
– Можно сказати і так . Це зараз прозвучить дивно але тут таке .
Крч у мене в хати чорт !
– Чо ? Хто в хаті?
– Демон
– Зав’язуй з кавою заюш в тебе вже галюни .
– Та ні це не галюни . Юра це піздець. Він говорить зі мной , може стати котом та ще живе в мене і не платить.
– Я все розумію але щоб учоба так довела тебе що ти з розуму слитіла так ?
– Та не приходь до мене я все покажу та розкажу .
– Окей а теперь дай виспатися.
Поклала трубку.
– Спокойно… Бля а де він шляється ?
Стук в вікно
– Відкрий форточку будь ласка.
– Ааааааа !!!!!
– Не ори твоюже !!!
– Відкриваю .
– ух холодно капець ще рано ходить в рубащі та в світері … Дай плед.
Той заліз під плед Вайлет .
– а ти не знаєш о існуванні дверей та під’їзду?
– Якщо я з’явлюся в цьому виді то ваша консьєржка просто схватить інфаркт. Розумієш ? А я не хочу нікого з собою на той світ відправити.
– Ну як би вже є плітки про те що вона В’єтнам пройшла .
– Якщо воно пройшло то воно мені роги по відривала . Господи я холодно…
– Може чаю ?
– Да давай то здохну від холоду .
На лила чай з ромашки.
– Вибач другого немає.
– Нічого …
– А куди пішов після того як я тебе виставила ?
– Тобто ти так і не вибачишся за те що прогнала так ? А так я просто гуляв по вулицях Житомира ну і все . ( Я не повинен говорити те що я бачив ангела та угоду з ней підписав .)
– Ну я переживаю за тебе все таки . Хто мені їсти буде готовить та прибирать . І якщо чесно я никуда не іду .
– Так я в тебе домохазяйка ?!
– Можна і так сказати.
– в моє відсутністі . Ти не накоїла не якого лиха я сподіваюсь .
– Тут таке …
– ЯКЕ?!!?!!
– Я розповіла про тебе своїй подрузі і вона завтра прийде на тебе поглядіти .
– ТИ ЩО ЗРОБИЛА !?!!?!! Ти же шуткуєш так ? Да чи ні .
– Не ори на мене обл ти будеш на килимі спати або ще краще на місці кота .
– Я не буду перетворюватися на кота зрозуміла ?
– Все хватить я сама це не можу винисти . Мені було дуже потрібно це розповісти своїй подрузі. І тим паче я думаю що сходжу с розуму .
– Я типу ні по твоєму?
– Ти що ніколи не мов друзів яким все розповідаєш .
– Був тільки один я вже не пам’ятаю його лице…. Давай краще не про це . Засмучено сказав Кая та встав і ввійшов з кухні.
– Кая я щось не те сказала я не хотіла тебе образить .
– ( як я за тобою скучаю братан)
– Кая … Я не знала що для тебе це так боляче..
– Нічого .
– Я чесно не хотіла .
Він просто закрив двері і все
Вайлет зрозуміла що кінець діалогу але вона хотіла дізнатися про друга … І чому в нього один був друг . В ней з’являлися багато питань і ці питання зачеплювали його минуле. Минуле Кая Фоготен…
– ( що він таке сховав від всіх чому він не хоче пролити світло на своє минуле ? Може він до цього таким не був таким тихим та злим може щось трапилось ? )
Іноді всі ми хочемо щоб ніхто не знав наше минуле…- Ало ? Ти не спиш ?
– Вайлет якщо я відповіла тобі в 4 часу ранку … ТО КОНЕЧНО Я НЕ СПЛЮ!
– Тут таке діло …
– Дай вгадаю . Твій улюблений герой здох і ти зараз ридайш над його смертю ?
– Не те.
– Якісь проблеми ?
– Можно сказати і так . Це зараз прозвучить дивно але тут таке .
Крч у мене в хати чорт !
– Чо ? Хто в хаті?
– Демон
– Зав’язуй з кавою заюш в тебе вже галюни .
– Та ні це не галюни . Юра це піздець. Він говорить зі мной , може стати котом та ще живе в мене і не платить.
– Я все розумію але щоб учоба так довела тебе що ти з розуму слитіла так ?
– Та не приходь до мене я все покажу та розкажу .
– Окей а теперь дай виспатися.
Поклала трубку.
– Спокойно… Бля а де він шляється ?
Стук в вікно
– Відкрий форточку будь ласка.
– Ааааааа !!!!!
– Не ори твоюже !!!
– Відкриваю .
– ух холодно капець ще рано ходить в рубащі та в світері … Дай плед.
Той заліз під плед Вайлет .
– а ти не знаєш о існуванні дверей та під’їзду?
– Якщо я з’явлюся в цьому виді то ваша консьєржка просто схватить інфаркт. Розумієш ? А я не хочу нікого з собою на той світ відправити.
– Ну як би вже є плітки про те що вона В’єтнам пройшла .
– Якщо воно пройшло то воно мені роги по відривала . Господи я холодно…
– Може чаю ?
– Да давай то здохну від холоду .
На лила чай з ромашки.
– Вибач другого немає.
– Нічого …
– А куди пішов після того як я тебе виставила ?
– Тобто ти так і не вибачишся за те що прогнала так ? А так я просто гуляв по вулицях Житомира ну і все . ( Я не повинен говорити те що я бачив ангела та угоду з ней підписав .)
– Ну я переживаю за тебе все таки . Хто мені їсти буде готовить та прибирать . І якщо чесно я никуда не іду .
– Так я в тебе домохазяйка ?!
– Можна і так сказати.
– в моє відсутністі . Ти не накоїла не якого лиха я сподіваюсь .
– Тут таке …
– ЯКЕ?!!?!!
– Я розповіла про тебе своїй подрузі і вона завтра прийде на тебе поглядіти .
– ТИ ЩО ЗРОБИЛА !?!!?!! Ти же шуткуєш так ? Да чи ні .
– Не ори на мене обл ти будеш на килимі спати або ще краще на місці кота .
– Я не буду перетворюватися на кота зрозуміла ?
– Все хватить я сама це не можу винисти . Мені було дуже потрібно це розповісти своїй подрузі. І тим паче я думаю що сходжу с розуму .
– Я типу ні по твоєму?
– Ти що ніколи не мов друзів яким все розповідаєш .
– Був тільки один я вже не пам’ятаю його лице…. Давай краще не про це . Засмучено сказав Кая та встав і ввійшов з кухні.
– Кая я щось не те сказала я не хотіла тебе образить .
– ( як я за тобою скучаю братан)
– Кая … Я не знала що для тебе це так боляче..
– Нічого .
– Я чесно не хотіла .
Він просто закрив двері і все
Вайлет зрозуміла що кінець діалогу але вона хотіла дізнатися про друга … І чому в нього один був друг . В ней з’являлися багато питань і ці питання зачеплювали його минуле. Минуле Кая Фоготен…
– ( що він таке сховав від всіх чому він не хоче пролити світло на своє минуле ? Може він до цього таким не був таким тихим та злим може щось трапилось ? )
Іноді всі ми хочемо щоб ніхто не знав наше минуле…
Розділ 5
Старий фотоапарат
Наступний день пройшов дуже тихо . Вони за цілий день не говорили . Вайлет почувалася дуже винною за той діалог який був в ніч . Вона зрозуміла одне те що вона нічого про нього не знає . Про його минуле… Прям нічого але Вайлет знала тільки одне те що в нього був друг … І як вона зрозуміла самий близький та єдиний . Та вона не знала наскільки він був близький до нього.
– Може я допоможу тобі знайди його ? Твого друга який він був ?
– ….
– Я чесно хочу тобі допомогти. Я хочу знати твоє минуле . Будь ласка скажи мені що там таке було … Може я чимось допоможу .
– Коли це людина почала інтересуватися минулим демона ?
– Добре … Якщо ти не хочеш про це говорити може просто прогулятися тобі ? Ти і так дуже поганому настрої… Прогулянки допомогають .
– ….
– Якщо захочеться то ключик на табуреті . Я пішла .
– До зустрічі. ( Тільки знову проглянути ті старі фотографії якщо я би не загубив фотоапарат… Може я щось би згадав . Ті щасливі моменти…)
Вайлет яка вийшла з під’їзду. Та шла по живим вуличкам . Яки вже гриміли сміхом , радістю та життям .
– Навіщо я про це заговорила якщо би я мовчала .
– Що таке подруго ?
– Привіт Юри .
– Навіщо ти мені звонила ?
– В мене дуже великі проблеми .
-Які ?
-Згадай я говорила про те що в мене хаті демон .
– Так …
-Не дивись на мене так я не чокнулась . Крч я підписала угоду про те що він виконує моє бажання і я йому душу.
– І що ти загадала ?
– Нічого . В тому і діло що нічого … Тепер в мене є демон . Вже 3 день і я про нього нічого не знаю .. – Ну навіщо тобі це знати ? Серйозно.
– Мені він вже став другом. Але він сказав те що якщо він не виконає угоду до фестивалю то він повернеться до аду .
– Коли це тебе почало турбовати проблеми інших ? Ти завжди говорила що ти повинна сама розібратися зі своїми а потім зі іншими . Чи ти влюбилась в нього?
– Ти що з глузду з’їхала ? В мене є любов яку я кохаю і це точно не демон . І не те діло я просто бачу те що він хотів вернутися до цього світу. Щоб знову побачити його близьких.
– Він тобі про це говорив ?
– Ні просто якщо я була демоном який міг повернутися до цього світу. То першим ділом я пішла би шукати вас , мою сім’ю.
– Мг .. Зрозуміла ну потім подивимося що це за демон .
– Здоров сестра як навчання ?
– Джей ти що універ прогулюєш !?
Тобі мама таких люлей пропише .
– Ні просто в мене немає ніяких пар сьогодні можна сказати віхідний і про кого ви говорили про якось демона ?
– так ми говорили про це і що . Братику . Зі злістю казала Юри . Вона не любила коли її підслуховують . І тому завжди уводила свого партнера по розмові по далі від шумних місць .
– люди не свариться . Будь ласка введіть себе нормально. Я не хочу щоб ви на вулиці подралися .
– Переживай Вайлет все буде добре … І так про якого ви демона говорили . І я думав що виросли з ціх дурниць .
– йому можно піти до твоєї хати ?
– Так звісно .
– Крч ти ідеш зі мною і не задаєш не яких питань і ідемо рівно в 17:25
– Добре добре … Я пішов . Чао
– До побачення придурок
– Я все чую Юра
– А я не сумнівалася . А тепер Вайлет ідему до шараги .
Вдома Кая лежав та міркував де міг знаходиться його друг … Але він вирішив прогулятися як порадила йому Вайлет. Ось він закидує свій фірмовий рюкзак і пішов на прогулянку .
Він був у парку де була річка і як завжди він сів на своє місце на лавці. Це місце було для нього особливе тому що тут він часто бував зі своїми єдиним найкращим другом…
– Якщо би ти тут був Саш … Ми могли би знову робити ті смішні фото зі своїм фотоапаратом . Як ти говорив ” Найкращий спосіб запам’ятати момент це його сфотографувати”. Жаль що ми вже ніколи цього не зможемо зробити . Я би все віддав за те що би пережити ці моменти заново.
Він дістав скечбук з рюкзак та почав малювати . Але він помітив знайому фігуру. Яку він не як не міг згадати . Але він знав одне те що ця людина була важлива для нього в минулому…
Він пішов за ним . Він ішов так щоб йому не показуватися на очі . Ця люди зайшла до під’їзду будинку. Але Кая встиг проскочити за металеві двері.
Він ішов далі . Коли людина зайшла в ліфт та натиснула кнопку 7 поверху . Кая вирішив піти сходами той піднімався з поверху на поверх через старі бетоні сходи та поверхи не відрізнялися друг від друга вони були з зеленим полосками .
– Коли тут ремонт робили ? В часи СРСР?
Але для нього це було щось знайоме… Тільки він не міг згадати нічого но чуство дежавю не покидали його .
Коли людина померає вона не може пам’ятати своє життя повністю вона може пам’ятати тільки важливі речі для ней . Її близьких людей або речі які були для ней як на віс золоту та вона буде пам’ятати свою смерть .
Коли Кая піднявся на 7 поверх то він згадав що ця людина ….
– 25 квартира це він ..
Той побіг швидше до квартири .
Натиснув на дзвінок… І вот тоді це і відбувається момент коли він не може дихати з кожним видохом він нервувєтся …
– ( Якщо це не він … То тоді це фіоско. Да даже якщо це він. Він мене згадає ? Йому ж розповіли про те що мене вже не має на цьому світі чи він досі віре … Те що жив . Якщо він вірить що я переїхав до Києва чи Львіву . То тоді як мені сказати що я мертвий…)
Тут відчиняються двері квартири …
– Саша ? Це ти ….
Розділ 6
Старий знайомий
Коли йому відкрили двері то він побачив . Хлопця який мав коричневе волосся очі також були коричневі та його шкіра була засмагла Він був в пальто одягнутий брюки та чорна кофта . Каю не вірилось те що після його смерті Саша так змінився . Якщо чесно йому казалось те що він помилився що це не Саша, але почуття дежавю не покидали .
Тут хлопець промовив
– Зачекай
Той рванувся до себе в квартиру та держав в своїх руках старий фотоапарат який був весь в пилу , якому на вигляд було років так то 6. Він клацив по кнопках щоб якусь фотографію?
– Кая? Це ти ?
– Да я Кая Фоготен …
Той схопив його в своїй обійми та говорив
– Скільки років ми с тобой не бачили братан .
– Ти зараз мене задушиш . Кая схопився двума руками за руку яка його душила .
– Вибач . Та і чого ми стойш на порозі заходь ти ж для мене не чужий .
Коли хлопці зайшли до кухні
Саша сів за стіл та запрошував Кая.
– Як справи як життя друже мій .
І цей вопрос заставив Кая в разплох . І як мені сказати йому що я мертвий? Щоб він не зійшов з глузду?
0 Коментарів