Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Мітки: ОЖС (ОЖП)
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Кім Те Хьон не міг терпіти дві речі в своєму житті: безладний шум і нагнітаючу тишу. Іноді, спостерігаючи за своїм життям, йому здавалося, що доля вирішила зіграти з ним злий жарт, наповнивши будні клубами, випивкою і зіпсованими до мозку кісток дівчатами.

    На обличчі у молодого і досить-таки привабливого хлопця повільно ковзнула усмішка. Вчорашні спогади хвилею хлинули на нього, змушуючи зарити довгі пальці в темне волосся і скуйовдити щосили. Як?! Як, чорт його забирай, йому забути вчорашній день? Припинити думати про ніжні дотики і солодкий запах абсолютно незнайомої йому дівчини. Тендітна, миловидна особа з надзвичайно великими карими очима і темно-русявим волоссям, яке обрамляло тонкі риси її обличчя. Весь цей час його дратувала одна думка – окрім її зовнішності, він більше нічого не пам’ятає.

    Те Хьон зустрів її під час бійки з виродками, які вибрали не те місце і не той час, для своїх поганих справ. Він, звичайно ж, зміг гарненько прикрасити їм обличчя, але і самому хлопцеві добре дісталося. Про це свідчила розбита губа, глибокий поріз на щоці і розбиті кісточки пальців на руках, які до цього моменту вже були акуратно оброблені тією самою дівчиною, образ якої не міг покинути голову хлопця. Він ніяк не може забути її великі очі та по-дитячому схвильоване обличчя. І це його бентежило. Дуже сильно. Юнак поняття не мав, що з ним, і які почуття в ньому вирують при спогаді малознайомої дівчини?

    ***

    З того тижня пройшло не більше місяця. Як би не намагався Те Хьон забути про ту подію, у нього нічого не виходило. Випивка і дівчата з клубу не втихомирювали незрозуміле почуття, яке, як він вже зрозумів, засіло в його розумі надовго. Осушивши чергову склянку з віскі, хлопець залишив гроші на барній стійці і поспішно покинув заклад з гучною музикою. Підійшовши до своєї машини і закинувши піджак на заднє сидіння, він сів за кермо і швидко рушив з місця. Йому було все одно п’яний він чи ні, адреналін бив у голову так, що власна безпека відходила на другий план. Зараз просто хотілося поїхати подалі від гучного міста туди, де було його інтермецо.

    Машина зупинилася недалеко від берега моря. Саме тут Кім найбільше любив проводити свій вільний час. Серед високих гір, на вершині яких розташувалося невелике село, свіжого морського повітря і неосяжних морських глибин. Це місце знаходилося недалеко від міста, тому хлопець давно вирішив для себе приїжджати сюди якомога частіше. Чому саме сюди він і сам не знав. Його життя залишало бажати кращого, і тільки цей вид здатний був вгамувати бурхливі емоції хоч на декілька хвилин. Проте, цього разу, забути про всі турботи ніяк не вдавалося. Без сумніву, зараз Кім Те міг дозволити собі багато чого: відвідувати дорогі заклади, перебувати в більш привабливих та кращих місцях, але не цього він хотів.

    Молодий чоловік протяжно зітхає і знову починає згадувати ту саму дівчину. “Хто вона? Як опинилася тоді в тому барі? Вона прийшла з кимось?”. Мимовільні думки про пухкі губи, яскраві очі, тонкі ключиці і ніжні дотики до його рук заводили не на жарт. Голову починають заповнювати непристойні думки і той не бачить іншого виходу, як піддатися їм, адже терпіти більше немає сил. Хлопець відчуває, як в штанях стає все тісніше. Вилаявшись і проклинаючи себе, він розстібає ширінку, вивільняючи збуджений орган назовні. Відкинувшись на сидіння, хлопець прикриває очі і повільно проводить рукою по всій довжині члена, уявляючи, як та сама дівчина знаходиться під ним. Її груди, затуманені очі, розкритий ротик — все це він так ясно міг побачити і уявити собі. Дихання Те Хьона збилося, і той, стиснувши сильніше свій пульсуючий член рукою, став рухати вгору-вниз, нарощуючи темп. Уявлення про те, як звучав би голос незнайомки, змушувало кусати його свої губи і стогнати. Голос охрип, але той не зупинявся… ще трохи, і хвиля оргазму накриває хлопця з головою, змушує здавлено проричати і…

    Тільки зараз він починає усвідомлювати, що з ним відбувається. Те Хьон ніколи не опускався до рівня звичайної дрочки самому собі. Чому він не зняв собі одну з кращих красунь борделя його знайомого друга? Чому дрочити самому собі з думкою про ту дівчину було куди приємніше, ніж бавитися з якоюсь кралею? Не міг же цей хлопець, як дурна дитина закохатися. Це було б дуже нерозумно.

    – Який же ти ідіот, Кім Те Хьон – важко видихнув той і взяв кілька серветок з бардачка машини.

    ***

    На годиннику було менше сьомої ранку. Те вирішив поки не повертатися в місто, і дочекатися сходу сонця. Спершись на машину, хлопець став спостерігати за тим, як туман повільно наближається до берега. Ця, здавалося б, довга ніч, проведена на березі тихого моря, стала його втіхою. Повільно піднімаючи голову вгору, Кім набирає повні груди свіжого повітря і видихаючи переводить погляд в іншу сторону. Дихання моментально збивається. Він не вірить своїм власним очам. По берегу повільно, дивлячись собі під ноги, йшла та, яка займала його думки протягом усього цього часу. Те ж недовге волосся хвилями лежало на тендітних плечах, ті ж очі, губи і такий невинний вираз обличчя. Те Хьон подумав, що вже збожеволів і це всього лише галюцинації або чергова фантазія. Проте після того, як його очі зустрілися з здивованими очима дівчини, він зрозумів, що все це реально. Покосивши голову на бік, вона підійшла ближче, і, впізнавши в ньому того побитого хлопця, мимоволі витягла вказівний палець в сторону Кіма.

    – Омо, ти ж той хлопець… – її голос був саме таким, яким і пригадував Кім: невисоким і ніжним. – Як ти себе почуваєш? Як твої руки?

    На обличчі у молодого чоловіка ковзає усмішка. Він думає про те, як дійшов до цього всього. Як байдужий до всіх і кожного Кім Те Хьон перетворився на такого закоханого дурня. Це нерозумно? Ну і чорт з ним. Піднявшись з машини і не відводячи погляду, хлопець швидко скорочує відстань між собою і дівчиною.

    – Ти змусила мене занадто довго чекати.

    ***

    – Гей, красуне, ви зараз нікуди не поспішаєте? Як щодо того, аби провести час в нашій компанії? – встаючи і хитаючись з боку в бік, говорить п’яний до чортиків мужик, все ближче наближаючись до дівчини.

    Він і його «побратими» давно спостерігали за нею і вже будували плани, як швидше б напоїти красуню і розважитися в затишному містечку. Підійшовши занадто близько, він зненацька хапає ту під руку і тягне в бік своєї компанії.

    – Що ви робите? Негайно відпустіть мене! – злякавшись не на жарт, шатенка хотіла було вдарити по руці незнайомця, але той зупинився.

    – Та не хвилюйся ти, ми тебе не образимо! Тільки випий з нами!

    – Кажу вам… – продовжує дівчина, але несподівано відчуває, як її руку висмикують з міцної хватки п’яного нахаби і бачить перед собою спину знайомої людини.

    – У мене немає бажання говорити з такими як ви. Але без цього, «такі як ви», нічого не зрозуміють, вірно? – Те Хьон дивився на п’янчугу зверхньо, викручуючи тому руку. – Думаю наступного разу, подібне не повториться, так? Бо доведеться переламати вам пальці, щоб не чіпали чужих дівчат.

    – А тобі яка різниця?! Йшов би мимо! – скорчившись від болю, говорить мужик, від чого його руку стискають сильніше.

    – Вона моя дівчина, – молодий чоловік відпускає п’яного в край дядька, і той швидко відходить до своїх товаришів по чарці (собі ж дорожче), кидаючи прокльони в сторону молодих людей.

    – Те … – тихо промовила дівчина до хлопця, якого вже встигла так сильно покохати за ці пів року.

    – Су А, я ж казав, що заїду. Чому не слухаєш? – той був дуже розсерджений і стурбований, адже знав наскільки довірливою буває ця дівчина.

    – Не сердься, я просто сумувала за тобою. Ти так несподівано подзвонив і сказав, що повертаєшся. Тому, я раніше відпросилася з роботи, – вона мило посміхнулася і притулилася своєю щокою до грудей хлопця, відчуваючи його серцебиття.

    Зітхнувши, Те Хьон бере дівчину за руку і вони йдуть у зворотний бік де стоїть машина. Кім обережно саджає Су А в машину і, пристебнувши її ременем безпеки, рушає з місця.

    Через декілька хвилин, вони під’їжджають до однієї з чималих будівель Сеулу. Знову знайомий ліфт, двері і вже рідні стіни зустріли молодих людей. Звичайно ж, за такий довгий час, коли вони остаточно зрозуміли що закохалися один в одного по самі вуха, дівчина не раз була у нього вдома. Багато незабутніх і смішних моментів пов’язано з цим місцем. Наприклад, спроби молодого чоловіка влаштувати романтичну вечерю, яка не стала такою романтичною, як хотілося б, і в підсумку закінчилася доставкою смаженої курочки. Або ж перегляд улюблених фільмів, особливо жахів, які дівчина, по суті справи, до жаху боялася, але чогось залюбки полюбила (завдяки міцним обіймам).

    Їх довгі розмови ночами за чашкою гарячої кави, веселе прибирання квартири і бій подушками, який закінчувався міцними обіймами серед купи пір’я. Побачили б його друзі таким – не повірили б власним очам. Тільки з нею він був щасливим, саме Су А була тією, яку він бажав. Але що б між ними не відбувалося, Те Хьон не дозволяв собі навіть думати про більше ніж ніжні поцілунки і міцні обійми. Хлопець хотів більшого, але цього разу не знав коли слід іти далі…

    Очі дівчини мимоволі загоряються, як тільки та проходить у вітальню кімнату, де відкривався вид на нічний Сеул. Все ті ж близькі серцю вулиці, які освітлювали не тільки вуличні ліхтарі, а й офісні будівлі, були переповнені машинами і людьми. Трохи далі, над невеликою річкою простилався дерев’яний міст, який вів прямо до парку, з яким також пов’язано чимало приємних спогадів. Вона дивиться на нього, не відриваючи погляду, і в цю ж мить відчуває, як Кім дбайливо кладе свої руки їй на плечі та проводить носом по шиї.

    – Ти вже вечеряв? Може приготувати щось? – запитує Мін та повертається до хлопця. Відразу він нічого не відповідає, лише ніжно цілує її щоку.

    – Можна, тільки трохи пізніше. Зараз, мені просто хочеться постояти ось так.

    Хвилина мовчання і дівчина вирішує.

    – Просто постояти? – невпевнено і червоніючи, запитує та. Вона ніяковіє і ховає своє обличчя в плече юнака. Молодий чоловік декілька хвилин обмірковує сказані йому слова, після чого легенько підіймає лице Мін і вдивляється в великі очі.

    –  Що не так?

    – Те Хьона – її голос спочатку тремтить, проте невпевненість швидко зникає – це не якась мелодрама що б говорити подібні речі, але сьогодні… чи можемо ми не зупинятися на поцілунках?

    – Ти хоч розумієш, про що просиш? Су А, я… – договорити хлопець не зміг, так як дівчина накрила його уста своїми. Їм обом до вподоби це. Відсторонившись,вона дивиться на слід від поцілунку, що залишила після себе.

    – Всі мої думки про тебе. Цілу ніч я думаю лише про те, як ти торкаєшся мене. Це так ніяково, але мені не хочеться приховувати свої почуття. Те, я…

    – Хочеш мене? – жартівливо питає і спостерігає, як очі коханої стають круглішими, а обличчя ще більш червонішим. Її розгублений погляд чіпляється за все що завгодно і той вже хоче сказати, що пожартував, проте…

    – Так. Якщо не сьогодні, то не знаю, як потім буду дивитися в твої очі,– каже все що на думці. Хлопець мовчить, адже не очікував такої швидкої та правдивої відповіді.

    – Я ж дивився.

    – Ти про що… – слова дівчини губляться в поцілунку.

    Таких цілунків в них було багато, проте цього разу все було по-іншому. Язик нахабно увірвався в ротик коханої, а руки підхопили її під сідниці, дозволяючи дівчині ногам обхопити стегна. Відсторонившись від пухких губ, хлопець торкнувся губами ніжної мочки вуха, покусуючи і відтягуючи. По всій шкірі Су А пробігли мурашки. Вирішивши не зволікати, вона зняла з себе кофтину, залишаючись в одному мереживному бюстгальтері. На щоках спалахнув полум’ям рум’янець, а пальці зарилися у волосся хлопця за звичкою масажуючи шкіру. Від подібних дій    Те Хьон закидає голову назад і переміщується на диван. Він акуратно саджає дівчину і, піднявшись, розстібає чорну сорочку. Горбок в штанях видавав сильне збудження хлопця. Ця картина, надала впевненості і Мін вже потягнулася до своїх штанів, проте її руки перехопили. Те сам стягує непотрібну тканину і відкидає її в сторону. Хлопець не чекає, одразу покриває поцілунками дівочі стегна, піднімається з кожним разом все вище. З губ Су А зірвався ледве вловимий видих, коли та відчула його занадто близько до своєї промежини. Притягнувши до себе ближче Те Хьона, вона цілує його і в цю ж мить опиняється у хлопця на колінах, відчуваючи між своїх ніг його збудження. І коли їх затуманені очі перетинаються, несподівана рішучість з’являється всередині Мін, і тепер вона прикушує мочку вуха юнака, обпалюючи його своїм диханням. Той посміхається.

    – Швидко вчишся,– важко видихає.

    Його пальці спритно розстібають ліфчик, і той відправляється на підлогу. Погляд опускається на жіночі груди, і хлопець відразу ж ловить себе на думці, що цей момент вже траплявся з ним, тоді, на березі моря. Саме таку картину, уявляв собі Кім в машині. Від цього на його обличчі з’являється знов задоволена посмішка. Його губи починають жадібно досліджувати груди дівчини, а довгі пальці тягнуться до низу живота і спритно опиняються під білизною. Він не зволікає, проникає в неї відразу одним, а потім і двома пальцями, вириває з таких бажаних вуст збуджуючі стогони. Дівчина прикриває очі, кладе свої руки на мужні плечі, трохи піднімається прогинаючись у спині. Подібний вид змушує Те Хьона кусати свої губи і швидше рухати пальцями. Гучні переривчасті стогони і вульгарні звуки, заводять не на жарт. Насилу зупинивши рух, він стягує з себе останній елемент одягу, вивільняючи затверділий член назовні, від якого кохана червоніє і відводить очі.

    – Тобі не зручно?

    – Ні, – без малого сумніву відповідає та, і невпевнено торкається його члена. Су А проводить рукою по всій його довжині, відчуває кожну венку і тепло, а потім чує стриманий видих.

    Те накриває її руку своєю і впевненіше починає рухати вгору-вниз. Дівчина ще сильніше збуджується, спостерігаючи за реакцією хлопця. Проте той зненацька зупиняється і ловить на собі затуманений пристрасний погляд.

    – Люблю тебе, – каже  Те Хьон і отримує у відповідь ніжний поцілунок.

    Правою рукою він підтримує стегно коханої, іншою направляє свій член до промежини. Зволікає, після чого робить різкий поштовх і вибиває з грудей Су А гучний стогін. Тіло мимоволі вигинається дугою, заплющив очі, вона утикається своїм чолом в плече хлопця.

    – Вибач, – шепоче той на вухо і покриває бархатні щоки поцілунками.

    Довго він не вичікує і робить перші поштовхи притримуючи її за стегна. Кожен рух супроводжувався гучним стогоном, а часом і вигукуванням імені Кіма, які ще більше розпалювали в ньому полум’я. Хлопець стримано стогне, відчуває наростаючий жар, який огортає його при кожному глибокому поштовху. Мокра, вузька і до божевілля гаряча, від цих думок очі застеляла біла пелена.

    – Як же в тобі добре… – видихає він, кусає губи і входить до основи.

    Су А переривчасто дихає, стогне, вигинається назустріч кожному поштовху, піддається стегнами вперед.

    – Те Хьона… – протяжно видихає вона на вухо хлопцеві, від чого той, миттєво прощається із залишками розуму.

    Спритно перевернувшись, хлопець підминає Мін під себе, його рухи стають сильнішими і жорсткішими. Закинувши одну ногу собі на стегно, Кім почав вбиватися в піддатливе тіло улюбленої дівчини. Її голос охрип, рухи то сповільнювалися, то ставали сильнішими, то частішали — приносячи безліч насолоди.

    Су А не знала за що їй хапатися. Спочатку кулачки стискали край подушки, потім заривалися в волосся хлопця, легенько відтягуючи їх назад і, в кінцевому підсумку, її руки обвили його міцні плечі. Кожний поштовх наближав її до найбажанішого піку збудження. Ще трохи і бурхлива хвиля задоволення захльостує з головою, змушує прикусити нижню губу до крові.

    Молодий чоловік робить фінальні ривки і швидко залишає тіло коханої, виливається їй на живіт… Дихання збилося, обидва не можуть відійти від оргазму. Вони дивляться один одному в очі не в силах відірвати погляд від того, кого так сильно бажають і люблять.

    Всього лише пару хвилин і Те Хьон, нахиляється та цілує Су А в почервонілі від поцілунків губи. Посмішка чіпає уста обох.

    – Мін Су А, – голос хлопця до тремтіння пробрався в саме серце.

    – Так? – дівчина пригортається ближче і відчуває, як нестримно здіймаються чоловічі груди.

    – Кім Су А.

     

    0 Коментарів