Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Ґоджьо Сатору
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Опис: Сьогодні все по-іншому. Щось спровокувало його цього дня. Коли він прокручує старі фотографії Мегумі, збережені в телефоні протягом багатьох років, це стає ще більш зрозумілим. Дивно прожити з кимось стільки років і не помітити, як він змінився за цей час. Сатору різко усвідомив це, ніби його каменем по голові вдарило. Звичайно, його маленький Мегумі-тян набрав чималий зріст. Його руки та ноги зміцніли, вилиці стали більш рельєфними, м’які вигини змінилися гострими кутами – Мегумі перетворюється на чоловіка.

    Оригінал: https://archiveofourown.org/works/36370060#main

    Він помітив це у вівторок пополудні.

    Він сидить у внутрішньому дворику кампусу, потягує з чашки підсолоджене молоко з краплею кави – як завжди. Жінка навпроти нього, його “дівчина”, теревенить безглузді нісенітниці; щось про грубого баристу та його “надто гаряче соєве лате”. Він насправді не слухає. Він ніколи не слухає. Він просто киває, вдаючи, що погоджується, бо, зрештою, це саме те, що їй потрібно. Якийсь безглуздий чоловік, який має гарний вигляд і погоджується з кожним її почуттям, ловить кожне її слово. Стіна, об яку вона може розбивати свої розчарування та бажання, ніколи не даючи відсічі та не пропонуючи власної думки.

    Але Сатору на це начхати. Не схоже, що він по-справжньому “полює” на цю жінку. Їхні стосунки –  це просто транзакція. Звісно, вона цього не знає. Якби знала, то її частина угоди була б недійсною.

    Розумієте, Сатору потрібен спадкоємець. Принаймні, його сім’я постійно наполягає на цьому. Щонайменше раз на тиждень: “Сатору, коли ти одружишся?” і “Сатору, якщо ти не можеш знайти підхожу жінку сам, ми втрутимося і знайдемо її для тебе”. Це виснажливо. Зрештою, Сатору було байдуже до спадкоємця. Чому він мав би осісти лише для того, щоб його здібності, можливо, передалися якомусь іншому негідникові, який, своєю чергою, підпадав би під вплив такого способу життя? Так, не підходить

    Натомість Сатору вирішив зробити своєму майбутньому, гіпотетичному спадкоємцю послугу, взагалі не приводячи його на цей світ. Я маю на увазі, що за це він заслуговує на батьківську нагороду.

    Тож він знайшов собі дівчину-приманку, зіграв роль люблячого хлопця, познайомив її з кланом, і бум, дзвінки припинилися. Нарешті, трохи тиші.

    Ну, так він думав. Виявляється, бути хлопцем, навіть несправжнім, –  це нелегка праця. Було неважко знайти жінку, яка б відповідала всім критеріям: приваблива (щоб зробити це більш приємним для себе), впевнена в собі (самовпевнена), з “високими стандартами” (що заводить придурків, бо насправді Сатору не може довго прикидатися), гарно вдягнена (бо клан не прийме нічого гіршого), і знає про існування проклять (очевидно).

    Гаразд, останнє питання було трохи жорстким. Чи ганебно, що він підчепив цю жінку після того, як врятував її від прокляття, єдиної події в її житті, яка наштовхнула її на думку про існування світу проклять? Ні, Сатору так не вважає. Якщо вже на те пішло, то він дає їй відчуття безпеки, залишаючись поруч. Зрештою, він найсильніший. Як їй пощастило, що її врятував Сатору Годжо. Він справді робить їй послугу.

    Але тепер, коли вона поруч, його сім’я, ймовірно, перестала пиляти його щодо пошуку жінки, але це перетворилося на “коли ми можемо очікувати на заручини? Ти не молодшаєш, Сатору”. І так без кінця. Він справді мав би передбачити такий результат. На додачу до розчарування, ця сучка виявилася ще більш настирливою, ніж він очікував. Зустрічі за обідом, ранкові смс, телефонні дзвінки пізно ввечері, не кажучи вже про ревнощі. Гострий лікоть штрикає між ребер, коли інша жінка хоча б погляне в його бік, так, ніби він хоч якось винен у тому, що він абсолютно приголомшливий.

    Того вівторка вдень сонце пекло на майданчику кампусу, а Сатору спостерігав за тренуванням своїх учнів за кілька метрів від нього. Жінка, звісно, висловила своє розчарування, скаржачись на його неуважність, коли справа стосується її, і на те, що вона завжди повинна мати пріоритет над його студентами. Сатору не втримався і хихикнув, просто зробив ще один ковток кави та втупився поглядом у першокурсників, які вибивали один з одного дух, роблячи подумки нотатки, щоб згодом пояснити їм, що і як треба робити. Йому було байдуже, поважати цю жінку чи ні, особливо з її жахливим характером та егоїстичними нахилами. Хтось міг би сказати, що вони ідеально підходять одне одному.

    Сатору продовжує своє спостереження без жодного слова, і вона відновлює своє дзижчання, як він і очікував. Частково тому це працює. Вона думає, що вона головна, але врешті-решт вони обидва знають, що владу має Сатору. В основі того, що робить цю жінку ідеальним прикриттям, лежить відчай.

    Сатору спостерігає, як Ітадорі біжить до Нюе Мегумі, хапається за крила, намагаючись вирватися на волю. Мегумі кружляє навколо, кличе свого чорного демонічного пса і вигукує наказ, щоб той підтримав його. Бій йде туди-сюди, а Кугісакі грає роль рефері, стоячи збоку зі схрещеними руками й своїм фірмовим нудьгарем. Сатору був вражений прогресом Мегумі за останні кілька місяців у школі магії. Звичайно, він завжди мав потенціал, і особливо після наставлянь Сатору  протягом багатьох років, не дивно, наскільки успішним він став. Насправді він навіть сказав би, що був вражений Мегумі.

    – Гаразд! – він обриває жінку на півслові, нетактовно, як завжди. – У мене зараз будуть сенсейські штучки, ага! – поставивши свою порожню кавову чашку на стіл поруч із жіночою (вона може прибрати), він підводиться і починає прямувати до тренувального майданчика, ліниво махаючи жінці рукою через плече.

    Він зосереджується на Мегумі, оцінюючи його рухи. Визначаючи його сильні та слабкі сторони, можливості для розвитку, як і належить сенсею. І тоді він помітив.

    Мегумі справді виріс.

    *

    Сатору розслабляється вечорами, закинувши ноги на журнальний столик, з горнятком гарячого какао та майже цілим пакетом мінізефіру, ігноруючи телевізор та бездумно втупившись в екран свого телефону. Це завжди щось інше: перегляд дорогих товарів, на які він може витратити свій сімейний статок, сторінки в соціальних мережах, де він може стежити за своїми учнями та колегами-вчителями, все, що завгодно, аби відірватися від жахів, з якими він стикається. Навіть найсильніший чаклун – людина.

    Сьогодні все по-іншому. Щось спровокувало його цього дня. Коли він прокручує старі фотографії Мегумі, збережені в телефоні протягом багатьох років, це стає ще більш зрозумілим. Дивно прожити з кимось стільки років і не помітити, як він змінився за цей час. Сатору різко усвідомив це, ніби його каменем по голові вдарило. Звичайно, його маленький Мегумі-тян набрав чималий зріст. Його руки та ноги зміцніли, вилиці стали більш рельєфними, м’які вигини змінилися гострими кутами – Мегумі перетворюється на чоловіка.

    Ні для кого не секрет, як наполегливо тренується Мегумі. Чарівник джиу-джитсу повинен мати силу і витривалість, щоб захистити себе та інших. Сатору був свідком того, як Мегумі підіймав важкі предмети, посилав прокльони та навіть бив Ітадорі до півсмерті у вдалий день. Проте Сатору вперше по-справжньому звертає на це увагу: Мегумі гарячий.

    Це цікаве усвідомлення. Він не має жодних конкретних ідей щодо того, як діяти з цим знанням, і поки що залишається заінтригованим. Доти, доки повз диван не проходить Мегумі в одному лише рушнику, низько обмотаному навколо стегон, з вологою і рожевим відтінком шкірою.

    Сатору кладе телефон на диван і схрещує руки, чекаючи на повернення Мегумі. Коли він повертається, голос Сатору зупиняє його на півдорозі:

    – Ти справді подорослішав, – його тон майже насмішкуватий. Мегумі різко видихає, перш ніж повернутися до нього обличчям, і його голі груди й торс виставляються напоказ, міцні та блискучі.

    – Так? Люди так роблять, знаєш. Спробуй і ти, — докоряє Мегумі, як він це часто робить, і на його обличчі з’являється знайомий вираз роздратування, тільки цього разу він зачіпає щось у нутрі Сатору.

    Замість того, щоб запропонувати належну відповідь, він просто наспівує, його очі оббігають Мегумі з голови до ніг, п’яніючи від його нового вигляду.

    – Ти справді багато працював. Це видно.

    Сатору не намагається нічого приховувати, не те щоб він мав звичку це робити. Очевидно, що Мегумі вловлює його відвертість, коли він переступає з ноги на ногу, а на кінчиках його вух з’являється світло-червоний рум’янець. Сатору не часто доводиться бачити цей бік Мегумі. Усвідомлення того, що він може змусити хлопця хвилюватися, навіть попри сувору зовнішність, яку той вперто демонструє, дійсно заводить Сатору, і він присягається побачити його, наскільки червоним і метушливим він може його зробити.

    – Що, ти мені не віриш? – Сатору підводиться і скорочує відстань між ними, обхоплюючи рукою біцепс Мегумі та злегка стискає. – Поглянь-но, ти погладшав. Ти над цим працював, чи не так?

    М’язи Мегумі напружуються, перш ніж він відскакує, висмикує руку з рук Сатору і насміхається:

    – Дякую, що помітив, гадаю? Що ти робиш, Сатору? – його брови супляться, слабка спроба замаскувати рум’янець, що розливається по шиї.

    – Просто милуюся тобою, Мегумі-чан! – він вигукує з посмішкою, проводячи пальцем по вивчених площинах грудей Мегумі, ковзаючи по вигинах і западинах, спостерігаючи, як за кінчиком його пальця з’являється доріжка мурашок. Мегумі захоплений цим набагато більше, ніж показує, його тіло не може цього приховати. Наче вийшовши із заціпеніння, Мегумі надувається, робить швидкий крок назад і дає Сатору ляпаса по руці.

    – Ти також такий причепливий зі своєю дівчиною? – обличчя Мегумі хмуриться, роблячи особливий наголос на слові “дівчина”, ніби нагадуючи Сатору, що він зайнятий. Мегумі справді викручується на повну. Він, мабуть, дуже схвильований.

    Сміх Сатуро наповнює кімнату. Справжній сміх. Той, що явно застає Мегумі зненацька, він питально підняв брову.

    – Її? – Сатору витирає сльозу з кутика ока, радіючи, що давно так не сміявся. – Я не маю жодного бажання торкатися цієї жінки. Не схоже, щоб вона збирається замовкнути на достатньо довго, щоб я міг з нею розважитися.

    Мегумі насміхається, не в змозі встановити зоровий контакт, як раптом виривається його наступний дотеп:

    – Тоді навіщо тримати її поруч? – щось тремтить у його голосі. Сатору має намір допитуватися, доки не дізнається, що саме відбувається за цими гарними очима.

    – Що, ревнуєш?

    Очі Мегумі на мить широко розкриваються, вираз шоку зникає так швидко, що здається, ніби нічого не сталося. Але Сатору все бачить. Він бачив. Для нього це тверде підтвердження. Його маленький Мегумі-чан, тепер більший, сильніший, гарячіший, безумовно, ревнує.

    – Буцімто, – відкинувши зауваження, Мегумі повертається до виходу, так міцно стискаючи рушник збоку, що кісточки його пальців біліють.

    Але Сатору ще не закінчив з ним. Він вже не може стримуватися. Як він може? Хоча усвідомлення цього щойно прийшло до нього сьогодні, тепер він знає з абсолютною ясністю, що хоче переспати з Мегумі. Пробігтися руками по його витонченому, гладенькому тілу, сплутати пальці в чорні пасма і сильно смикнути, викликати сльози на очах гарненького хлопчика, який благатиме про щось більше.

    Він міцно обхоплює пальцями передпліччя Мегумі, одним швидким рухом притягуючи його до себе, аж поки їхні тіла не опиняються на одному рівні. Мегумі корчиться, безсило штовхаючись на груди Сатору, кінчики пальців Сатору стискають його стегнові кістки, утримуючи його на місці.

    – Якого біса?

    – Хочеш знати, що я думаю, Гумі? – голос Сатору знижується на кілька октав, серйозний і важкий. – Я думаю, що ти хочеш цього. Ти виставляєш напоказ своє маленьке струнке тіло, щоб мене завести, чи не так?

    Різкий вдих, перша ознака того, що Мегумі втрачає контроль над цією шарадою, в яку він завжди грає. Ніби йому нічого не потрібно. Ніби йому байдуже. Або він голодний. Чи нуждений. Що є повною нісенітницею, вирішує Сатору. Не тоді, коли за довгими віями Мегумі палає полум’я, на долонях збирається піт, а на щоках безсоромно розливається яскравий відтінок червоного. Не дивно, що він не хоче дивитися Сатору в очі. Він не хоче, щоб його побачили. Викритим.

    – Тсс, звісно ж, ні. Ти огидний.

    – Ммм, справді? – Сатору просуває коліно між стегнами Мегумі, міцно притискаючись до ерекції, що формується під рушником. Його мокрі вуста припадають до вуха Мегумі. – Твоє тіло, здається, не погоджується.

    М’язи Мегумі смикаються, його коліна майже підгинаються.

    – Сатору… – він починає, тоном м’якшим, ніж раніше, якщо не сказати, що трохи тремтячим.

    – Гумі, – Сатору обриває його, однією рукою обхоплюючи підборіддя Мегумі та спрямовуючи його погляд на себе.

    Вираз обличчя Мегумі – це нерозбірливий безлад, але найбільше вражає те, що він перестав чинити опір. Його долоні безпорадно лежать на грудях Сатору, темні очі широко розплющені, вони перебігають від виняткового блакитного кольору Сатору до його губ. Сатору не гає ні хвилини, перш ніж зіштовхнути їхні губи разом. Мегумі зітхає йому в рот, вся напруга в його тілі зникає, коли він занурюється у відчуття. Сатору просовує руки під голі стегна Мегумі, рушник розплутується і падає на підлогу, коли Сатору підіймає його,  ноги інстинктивно обхоплюють талію Сатору.

    Мегумі задихається, коли Сатору без зайвої обережності падає на диван, а сідниці Мегумі міцно притискаються до твердого члена, що щільно прилягає до нічних штанців Сатору. Кімната сповнюється писком і ніжними стогонами, адже Мегумі вмощується на колінах Сатору, і двигає стегнами. Вилизуючи в рот, Сатору сильно кусає нижню губу Мегумі, голодний стогін, коли смак міді зливається зі смаком теплого шоколаду і зефіру в його роті. Мегумі здригається, смак власної крові забарвлює його язик у червоний колір, прискорюючи його рухи, коли кінчики його пальців залишають півмісяці на плечах Сатору.

    – Мегумі-чан, я ніколи не думав, що ти такий збоченець, – Сатору дражниться, дивуючись, де Мегумі навчилася так двигатися. Може, з Юджі? Не те щоб Сатору не помічав, як Мегумі іноді зникав у гуртожитку свого однокласника в перервах між тренуваннями, або як пізно ввечері Мегумі повертався додому: розкуйовджене волосся й одяг лише трохи розпатланий, наче він погано намагався приховати свій явний сором. Від однієї лише думки про те, як це могло б виглядати, у нього в животі ставало жарко: Мегумі сидить на колінах у Юджі, обидва без одягу, рельєфний торс Юджі виставлений на загальний огляд, а руки Мегумі обмацують його прес. Руки Юджі обхоплюють стегна Мегумі, так само як зараз руки Сатору, грубо ведучи його вгору і вниз, а Мегумі підстрибує на члені Юджі, зі сльозами на очах, виглядаючи абсолютно розбитим. Яка ж Мегумі маленька шльондра.

    – Ніколи не думав, що ти здатен на зраду, – Мегумі гарчить у відповідь, не втрачаючи рівноваги.

    – Ніби ти такий чистий. Ти ж заграєш з чиїмось хлопцем, знаєш? – Сатору відповідає так, ніби їм обом не байдуже. Йому точно байдуже, і судячи з розбитого вигляду Мегумі, йому також.

    – Не перекладай на мене відсутність своїх моральних принципів. Якщо хочеш мене трахнути, то просто зроби це, старий.

    – Ти сьогодні такий балакучий, – нічого страшного. Є багато способів, як Сатору може це виправити. Мегумі не перший його балакучий коханець, і точно не останній.

    Сатору змінює губи трьома довгими пальцями, засовуючи їх глибоко в горло Мегумі, доки той не закашляється, з його рота капає кривава слина, а щелепа розслаблюється. Його очі закочуються, а темп прискорюється. Серце Сатору гучно калатає в грудях, а очі втуплюються в гріховне видовище, що постало перед ним. Він ще навіть не вийняв свого члена, а вже має Мегумі в такому безладі. Йому не терпиться побачити, який вигляд матиме Мегумі, коли він буде в розпачі та відчаї.

    Мегумі харчить, коли пальці Сатору занурюються глибше, іншою рукою він дістає свій член з гумки на штанах, твердий і витікаючий від збудження. Очі Мегумі намагаються розгледіти щось, але пальці Сатору стримують його, міцно стискаючи блювотний рефлекс Мегумі, коли він булькає під тиском. Його неторканий член хитається, відчайдушно б’ється об звільнений член Сатору, чисте безглузде блаженство сяє в його очах.

    Сатору прибирає закривавлені пальці з горла Мегумі, і хлопець переводить подих, відновлюючи його з новим запалом. Легкі кармінові сліди тягнуться за пальцями Сатору вниз по боках Мегумі, через вигин стегна і до сідниць, проникаючи всередину і обводячи по краєчку.

    – Не треба підготовки, просто трахни мене, – Мегумі затамувавши подих, наполегливо підіймається, щоб зависнути над членом Сатору, нарешті кидає свій перший погляд на нього і лається собі під ніс.

    – Така нетерпляча маленька шльондра. Хоч би спершу змастила його, га? – Сатору шкодує, що не залишив лубриканту в диванних подушках, хоч зазвичай він і не думав про це. Минулому Сатору варто було б продумати це. Чорт забирай, минулий Сатору. Хоча це не перший раз, коли його застають зі спущеними штанами й без мастила напоготові. Хороша суміш презерватива і слини повинна спрацювати досить добре.

    Слина капає з губ Мегумі та осідає на голівці Сатору, змішуючись зі спермою і забруднюючи його по довжині та долоню світло-рожевим кольором, коли він занурюється в себе. Мегумі стримує стогін, коли занурюється на член Сатору, і задає швидкий темп, ледве даючи час пристосуватися до розтягування, перш ніж різко підстрибувати. У Сатору паморочиться в голові від збудження, від того, як тріпочуть довгі вії Мегумі, як пухкі губи розпухли від поцілунків і укусів, як засохла кров розмазалася по кутиках рота, як його розкішний член пружинить разом з його рухами, почервонілий і мокрий, притискаючись до живота Сатору.

    Кінчики пальців Мегумі впиваються в ключицю Сатору, коли він проникає все вище і вище до свого піка, звисаючи головою і задихаючись біля вуха Сатору.

    – Трясця, Боже, Сатору.

    Ці слова здаються йому найближчими до похвали від Мегумі, і вони розпалюють вогонь внизу живота, коли він підіймається назустріч рухам Мегумі. Мегумі мукає і скиглить, його дихання перехоплює, його хватка міцніше стискає плечі Сатору. Він кричить, коли його член б’ється, зігріваючи груди й тіло Сатору густою спермою, його стінки щільно стискаються навколо Сатору всередині нього і змушують його втратити самовладання. Його власне звільнення переслідує його, коли він трахає Мегумі крізь хвилі надмірної чутливості, смикаючи стегнами та несамовито пульсуючи. Блискавки пронизують кінцівки Сатору, перш ніж тепло омиває його, його зір затуманюється, наповнюючи Мегумі, і він з силою впивається зубами в плече хлопця.

    Обидва падають зі своїх висот, Сатору все ще знаходиться всередині Мегумі, а хлопчик падає, поклавши голову на плече Сатору. Все, що чує Сатору – це статичний шум, коли його серцебиття зупиняється. Обидва вкриті місивом зі слини, крові та сперми, виснажені днями тренувань ще до того, як трахнули один одного до втрати свідомості.

    Сатору не бачив Мегумі таким умиротвореним відтоді, як той був набагато молодшим, ще з тих часів, коли вони обіймалися в ліжку Сатору після того, як дитина прокидалася від кошмару і шкандибала до нього в кімнату з великими темними очима, що благали про розраду. Це, звісно, набагато непристойніше. Сатору навіть сказав би, що так йому більше подобається.

    – Що це в біса таке? – олова Мегумі не рухається, його тон повертається до своєї їдкої норми. До цього моменту Сатору навіть не помічав, що його телефон вібрує в кишені, надто вже блаженний від оргазму, щоб звертати на це увагу. Коли він дістав телефон, фотографія його дівчини миготіла на екрані всього 2 секунди, перш ніж він швидко проігнорував її, повернувся на головний екран і побачив 23 непрочитаних текстових повідомлення, 14 пропущених дзвінків і 3 голосових повідомлення від тієї ж самої жінки. “Божевільна сука”. шепоче собі під ніс Сатору, ігноруючи запитальне мугикання Мегумі, прокручуючи попередній перегляд повідомлень.

    – Упс. Схоже на сідничний циферблат, – Сатору оголошує, надто недбало. – Гадаю, мені потрібно нове прикриття. – Мегумі нарешті підіймає голову, стріляє в нього поглядом, сповненим відрази, а потім важко зітхає і відступає у тепло Сатору на потилицю.

    – Неважливо. Просто вимий мене.

    Дякую за прочитання!!! Підтримайте автора цієї роботи і поставте kudos.

    Підписуйтесь на мій телеграм-канал, якщо вам буде цікаво: https://t.me/+ITB1KhNDeIA5OWE6

     

    0 Коментарів