Вибір фокусів, технологій, рішень і більш детальне пояснення механік (v2.2)
від DarkWizartЩодо дерева фокусів коли я збирався вибрати фокус то побачив порожне полотно ,як виявилося мені пострібно створити власне дерево фокусів смому, після вивчення воно очищюється і знову посинає набирати час від невибраних фокусів й так по кругу(але його і можна залишити якщо ти захочеш). Доречі зараз є лише один слот для фокусі тож деклька фокусів підряд не получиться взяти, принайні покищо,а щоб їх получити потрібно жертвувати прирістом ос який зараз 0 ос/день якщо брати фокус( якщо не брати то 1 ос/день ,але тоді втрачаєш час якщо не маєш відповідної кількості ос а піти в мінус по значенні ос не можна.
З технологіями аналогічна ситуація ,тільки там нема слотів зовсім замість одного і відповідно приріст ОТ дорівнює нулю. Едина приємна річ, що всі технології мого світу вони вивчені автоматично навіть секретна розробки і втрачені технології. І найголовніше, що я навіть знаю як це все влаштовано і зможу це зробити, якщо буде можливість, мені на те щоб це згадати або дізнатися потрібно просто про це згадати. Ось це так приємний догін.
“Мда потрібно подумати, що виробляти в першу чергу” – через године роздумів ГГ вирішив що потрібно поставити на масове виробництво Харчову продукцію через те, що на аукціоні зарас дифіцит харчової продукції і на цьому можна заробити тож він вирішив вивчити технології повязані з цією сферою.
“Тепер коли курс намічений то потрібно вирішити базові проблеми бо я не можу нічого вивчати з технологій, виробляти тож покищо ця система виходить баластом, хоча на враховуючи її потенціал то це не баласт, а – найліпше що може бути якщо грати в довгу. Єдине що я не можу вирішити то яке дерево фокусів мені зараз зробити. Система можеш зробити мені найпідходяще дерево фокусів для розвиття системи?”
*Добре я зроблю це дерево фокусів, але потім не жалійся на те, що я (Великая) зробила його завеликим повір то буде лише на початку потім воно зменшиться. На це мені знадобиться пару годин лінюх;)* *
“Ей! Я не лінюх. Просто я не знаю, що яке найліпше зробити дерево фокусів”
*Лінюх бо ти на мене переклав роботу ᕙ(^▿^-ᕙ)*
“Добре я пішов то тренеруватися, лисичка. Скажеш коли закінчеш роботу з деревом фокусів”
*(>‿◠)👌*
***через пару годин інтенсивних тренерувань***
ГГ встомлено впав на землю і почав переглядати характеристики.
Статус
ОЗ:55
Сила: 10+1 (Для дитини свого віку ви довільно сильні)
Виносливість: 8+1 (пробіхти 1 км Легко!)
Спритність: 6+2 (Ви довольно проворні для дитини)
Мудрость: 45 (Ви вмієте думати досить добре)
Интеллект : 45 (Ви можете грати в шахмати проти любителя в бліц, але на перемогу не очікуйте)
Удача: 40 (є шанс, по дорозі додому, найти на землі 2-5 йен)
Контроль: 1000 (наймовірно, вашему контролю завидує сама Патчули Ноуледж)
ГГ вирішив ,що йому ліпше зараз тренерувати витривалість і ловкість бо через особливості Родовіду він має серйозні бафи на силу. А ось і родослівна гг
Кров Родовіду Хакурей (частково заблоковано)《сила атак проти нежиті,йокаїв +50%(заблоковано), швидкість вивчення-створення амулетів-бар’єрів і технік хакурей +25%(частково заблоковано), можливість призивання сфер інь-янь (заблоковано) , енергія Хакурей +50 за рівень (частково розблоковано) , очікувака тривалість життя +5 років (частково розблоковано ) ,??? ( заблоковано )》;
Кров козаків《 неможливість перетворення в раба, трудолюбивість +50%, швидкість акліматизації та акліматизація +50%, очікувака тривалість життя +10 років,+5 ОЗ за рівень ,+5 досили за кожні три рівнів, +2 до виносливості за кожні три рівнів, +3 до Спритністі за кожні три рівнів》;
????( заблоковано )
Також він має ідеї Рід Хакурей і Рід Коваля які не дають ніяких бонусів покищо.
*Сато все готово! Можеш вже дивитися на дерева фокусів*
коли я вдкрив вкладку і поглянув на дерева фокусів то побачив, що дерево фокусів за розмірами десь на рівні нового дерева фокусів Радяньського союзу. Коли я більш детально вивчив то побачив що дерефо фокусів поділено на 6-ть взаємовиключаючих розділів:
- Упір на тимчасові дебафи заради бонусів
- Упір на ОС(Очки Системи)
- Упір на ОТ(Очки Технологій)
- Упір на ОБД(Очки Бойового Досвіду)
- Упір на ОБ(Очки Будівництва)
- Упір на баланс між …
Перший варіант пропонує накидати себе значними дебафами на деякий час чи перманентно, а потім коли вони знімуться получити бонуси або коли ти сам знімеш перманентні дебафи залежностів від часу зняття дебафів получити значні бонуси. Також він пропонує точково накидати себе дебафами. Як і пропонують наступні варіанти.
Другий варіант пропонує збільшити приріст ОС, а потім накидати на себе за допомогою рішень різними бонусами.
Третій варіант пропонує збільшити приріст ОТ, а потім поліпшити все за допомогою технологій.
Четвертий і пятий пропонують теж саме, що й друге тільки в більш вузькому спектрі задач.
Останій варіант пропонує баланс між ними всіма(що не є дуже вигідно) або зробити упір хотяби на двох із них. Є ще варіанти на баланс через дебафи і і таке інше. Найцікавіше те, що потім – на кінці кожного з дерев фокусів надаються значні бонуси на вибрану категорію і є варіант в фокусах, які вивчаються моментально: продовжити вивчати цю катигорію дерева фокусі, змінити вибір дерева фокусів і створити власне дерево фокусів. Нажаль невидно які бафи надасть накінці кожне з дерев фокусів тож це лише теорії ГГ які основані на голій логіці.
“На мою думку тут лише є три найвигідніші варіанти: Упір на ОС, Упір на ОБ і на баланс між ними. Лишилось лише питання обрання дерева фокусів не важливо який вибір я зроблю всеодно я получу більше вигоди ніж шкоди.”
і який видір зробив ГГ вивже дізнаєтися в наступному розділі.
Слова автора
Наступні прозділи я вирішив визнати чернетками тож, якщо ви їх будете читати то знайте, що їх я використовував як перші спроби щоб зробити приблизну часову лінію подій, в залежності від сюжету деякі події будуть перероблені, а інші можуть бути зовсім викрислені тож коли їх будете читати знайте ,що це лише мої перші проби і коли я їх перероблю почнеться справжня жара. Перероблені глави я позначаю як v2.0 або буду писати перероблено.
Розділ все ще може перероблятися
наголошую на те що чекаю ваші відгуки та критику:)
0 Коментарів