Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Ранок у Чіміна як завжди дуже швидкий та позбавлений ніжності. Дякувати Богові, його батьки, а вже через деякий час, і сам Чімін, змогли дозволити своєму синові оренду квартиру. Тож підйом о 6 годині ранку. Прохолодний душ. Смачний сніданок для приготування якого, він виділяє максимальну кількість часу, бо це та річ, яка приносить йому радість в ці похмурі дні навчання. Одяг він намагається обирати різний – хоча б якась різноманітність в житті. Сьогодні це чорні джинси та вільний світшот з довгими рукавами, кеди. Пару перснів на тендітні пальчики, які зовсім не притаманні альфам та пару сережок на вуха з довгими ланцюжками.

    Краса.

    І може ще крапельку бальзам для губ, щоб не були сухими.

    Дорога до університету не так вже і довга, за 15 хвилин швидкою ходою та альфа доходить до будівлі.

    Знову ці всі крики студентів, які намагаються знайти своїх викладачів. Шум на перервах та постійні розмови, які йому не подобаються.

    Паку полюбляє компанії, діалоги, але не в цей період життя. Не зараз. Він просто хоче тиші.

    Навіть в туалеті цього не позбудешся. Можливо тільки на парах, але там теж бувають свої дискусії.

    На черговій перерві Чімін встигає набрати тата для невеличкої розмови про різні життєві справи, дізнатися як там мама і все таке. В нього нормальні стосунки з батьками, доволі прості і турботливі.

    Йому подобається коли дзвонить мама щоб дізнатися як син, альфа полюбляє обговорювати різні проблеми та їх вирішення з татом.

    Закінчивши розмову з батьками Пак зупиняє свій погляд на номері який був підписаний як ” Мін Юнґі” та на свій ризик пише повідомлення.

    Він прекрасно знає, що відповідь прийде не скоро, так як омега ще спить та відпочиває від роботи в кав’ярні.

    Чімін з чекає, кожну пару, кожну перерву, йому ще раз хочеться відчути цей аромат. Зелений чай гарно відбився на його пам’яті і напевно вже ніколи не вийде з його мозку, не покине його легені.

    Це так дивно, адже раніше він цього не відчував, можливо не задумувався.

    Його рецептори пересмакували доволі багато ароматів: лісові ягоди троянда, персик. Кожен був на язику, кожен пробивався різко у ніс, не дозволивши навіть розсмакувати його на різні нотки, присмаки.

    Йому подобались омеги, різної статі, але це все не доходило до серйозних стосунків, просто шось йшло не так.

    Чімін багато разів чув що він не такий альфа як інші в поганому значенні і не міг зрозуміти чому.

    Хлопець любить романтику, ці всі посиденьки з чаєм під ковдрою в зимові вечора, квіти просто так, та спостереження за зірками уночі.

    Йому подобається кохання, яке він ніколи не відчував та і знає небагато.

    А ще йому подобається кава, тобто Мін Юнґі, йому подобається Мін Юнґі, але більш за все зелений чай, напевно він любить цей напій тепер сильніше ніж каву.

    З глибоких думок його витягає звук повідомлення на телефоні.

    На його обличчі широка та щира посмішка. Отже він все таки зможе провести Юнґі додому.

     

     

     

    0 Коментарів