Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Мітки: Aged down
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Їм одинадцять — у Наруто в голові хлопавки з зошитних листів, колекційні картки покемонів та єдине серйозне — живопис, що захопив його по вуха. У Ітачі ж потворні рівняння, в яких більше літер, ніж у творах Наруто, але вони легко знаходять загальні теми, бігаючи на майданчику або в парку. Їх знаходять у яру в глибині парку — замурзаних, але щасливих. Мікото тягне їх додому, митися і вечеряти, уклавши руку на поперек, що невпинно ниє від важкого живота. Вона голосить щодо кожної цятки, шпиняючи хлопчаків, але сміх та посмішки стоять зайвою прочухана. Наруто вкотре ночує у них, зовсім звиклий, хоча правил у будинку Учіха більше, але виконувати їх зовсім не складно. Зате після смачної вечері Мікото розповідає історії — повчальні, але не нудні, як у інших дорослих, а тому в дитячих очах Мікото найкраща у світі. Вона розповідає про істинних — дивовижне явище, що переслідує людей все життя. Про звичайні речі, що чарівним чином зникають, з’являючись у руках других половинок, змушуючи власників шукати втрачене, а разом з ним і свою долю. Ітачі посміюється, але не втрачає можливості швидко порахувати шанси знайти ту саму людину — 1 на Наруто-і-не-чув-таке-число. А Наруто про себе думає, що готовий втратити що завгодно на світі, навіть рідкісну картку з серії голд-стар, подаровану на минулий день народження, навіть улюблений етюдник з найкращими роботами.

    Вночі їх будить Фугаку, намагаючись крізь напівдрім донести, що вони з Мікото їдуть до лікарні, а їм суворо не можна нікуди йти, поки він не повернеться. Хлопчаки слухняно кивають, зганяючи залишки сну, зустрічаючи світанок нескінченним потоком міркувань — хлопчик або дівчинка? Прикольно мати молодшого брата — вони будують плани, як будуть вчити його лазити на те дерево в глибині парку, що ніби спеціально підставляє гілки під хлопчачі ноги, підбурюючи залізти все вище; Ітачі хоче грати з ним у шахи або читати незрозумілі енциклопедії, а Наруто вже готовий віддати частину карток та саморобні макети корабликів чи машинок — що йому більше сподобається, звичайно. Але Фугаку повертається ближче до обіду, загадково мовчить і незвично посміхається. А за кілька днів повертається Мікото, стискаючи в руках щось рожево-кремове, змушуючи Наруто насторожено насупитися. Вона сідає в крісло, м’якою долонею кликаючи хлопчаків до себе — скруток ходить ходуном у її руках, тільки ручки стирчать і чорний чубчик. Мікото кидає передзвон сміху і легко відводить тонку тканину вбік, відкриваючи їм молочно-біле личко.

    Крихітна, витрішкувата дівчинка Саске.

    Наруто бачить її з самого народження, він поруч, коли вчиться ходити, він сміється з дитячо-незрозумілого ” Уто «, що тягне із завидною впертістю, простягаючи ручки до смаглявого хлопчика-сусіда. Саске плаче поруч із ним, ковтаючи сльози образи або глибокої дитячої гіркоти некупленої іграшки, регоче до гострих голочок у шлунку над дурними гримасами та невинними жартами над сусідською кішкою. Він заспокоює її в моменти страху, коли старший брат лякає страшилками про підкроватних монстрів і шафкових пугал; дме на збиті коліна та подерті лікті від нескінченного лазіння по деревах. Наруто у її житті щось безсумнівно-постійне, без змін: як сонце на небі, несмачна каша на сніданок або улюблена телепередача у вівторок. Саске першою оцінює його нариси — поки криві, але старанні. Він малює все, що вона просить і того смішного жука, що гріє на сонці хітинові обладунки, і ті мамині дивовижні квіти, пишним килимом розтеклися по галявині. І її саму — круглолицю, щербату, що тримає повні щоки сміху в ручках, що прикрашені дитячими перстениками з пачок кукурудзяних паличок. Водночас Саске моторошно схожа на старшого брата — мудрого і розумного, що, здавалося, читерським чином проскочив через кілька років, одразу народившись серйозним студентом приватного столичного університету.

    Їм вісімнадцять Ітачі ось-ось поїде до столиці, адже розумного вундеркінда відривають з ногами та руками, заманюючи високими стипендіями та перспективами, а батьки неможливо щасливі. Ітачі ж покірно приймає належне, просто просить Наруто глянути за сестрою. Ідуть прощатися на старе місце — дерево в парку не зрізають, адже це не тільки їх пам’ять, і хвостиком за ними Саске — кипляча невдоволенням семирічка, в квітчастому сарафані, якому позаздрить будь-яка галявина в окрузі. Наруто сміється, називаючи «козиркою», а Саске обурюється, але кохані шпильки з величезними божими корівками не знімає — ті справно тримають чубчик на дві сторони, відкриваючи блідий лоб. Ітачі тихо регоче, напускає всю можливу серйозність і смикає Наруто — старший братик-захисник, не інакше. Саске, звичайно, сумує, просить приїжджати частіше і обов’язково дзвонити, але після вечеря тягнеться до Наруто, відводячи того за собою в кімнату — раніше його укладали тут спати, але він давно виріс з того віку, та й дядько з роками став частіше з’являтися вдома, забираючи можливість зайвий раз погостювати у будинку Учиха. Саске саджає його на ліжко, сідає поруч, пірнаючи під руку, і безмовно просить обійняти. Наруто видихає, розуміє посміхаючись — він також хотів простих обіймів, чужого тепла та розуміння, що хтось завжди поруч. Дівчинка мовчить, сопить під боком і стискає край його сорочки. Наруто підтримує її мовчання, розглядає цятки корівок, а потім просто обіцяє, що буде поруч завжди. Саске лоскоче сміхом бік, кидає голову вгору і дзвінко цілує в щоку, охоплюючи вже за шию.

    Саске ще дитина, але наступного ранку у кишені куртки виявляється одна з її улюблених шпильок.

    Він йде до них додому, де Саске влаштовує істерику, що трапляється неймовірно рідко, змушуючи перевернути будинок догори дном, але другої шпильки немає. А Наруто мовчить, ховаючи погляд, старанно вишукуючи зникнення там, де його ніколи не буде, але нічого немає. Він проводжає разом з ними Ітачі, і втікає на квартиру, що зняв йому дядько на честь вступу до університету. В кінці кінців, йому вісімнадцять, і він начебто закоханий у рожеволосу подругу, до чого зберігати шпильку семирічної дівчинки? Наруто мимоволі тягнеться до етюдника. Листи тріпотять перед очима, а свідомість терпляче тицяє пальцем — ось, дивись, Саске скрізь. Наруто малює жука — так тонкий дитячий пальчик гладить темно-червоний панцир; малює пишний букет бузку — у суцвіттях губиться дівочий носик, що несамовито винюхує насолоду квітів. І це малюнки, а скільки фотографій, скріплених ниткою, прикрашають стіни. Етюдник ховається глибоко в тумбочці, забирає секрет, залишаючи Наруто із шпилькою, на якій шість чорних цяток, а натомість обіцянка самому собі — розсудливість і тільки.
    ***
    Роки йдуть, обличчя Саске втрачає дитячий контур, ніжнішає в тонкій лінії чисто маминих рис. Перстеники стають малі, а в щоках усе менше сміху — Саске підліток, якого мучить криза пубертатного періоду, а батьки заводять третю дитину, залишаючи дочку трохи за бортом. За старшого сина не переживають, він успішний — столиця поглинула його повністю, навіть свята Ітачі проводить сам, хіба Наруто зрідка приїжджає з любов’ю батьків в пакунках з їжею, але своїми тарганами не вантажить — по Ітачі видно, що втомився, але той вперто розпитує про Саске. Сестра на контакт виходить неохоче, тому Наруто залишається єдиною ниточкою, але він розповідає напівправду. А розповісти є що — Саске бачить у ньому опору, ділиться таємницями, шепоче близько, але сама не розуміє чому. Наруто знає про неї багато, мабуть, занадто багато для дорослого друга, хай і ділить дівочий клопіт із Сакурою, що також тяжить до тринадцятирічної дівчини, будить свої материнські інстинкти, кусає губи і намагається сказати Наруто, що це не нормально. Саске довірливо тягнеться, не соромиться плакати, розповідаючи про кривдників, нерозділені закоханості та наївні підліткові очікування. Плаче, а в Наруто рветься серце. Він копає глибоко в собі, шукає слова, майструє з них саморобні поради — прості, може не мудрі, але щирі в турботі, в скромній любові до заплаканої особи, що заспокоюється швидко, сміливішає посмішкою, а потім цнотливо цілує в щоку.

    — Чому мені так спокійно з тобою? — Саске питає тихо, розглядаючи запилючені носи кросівок, сидить поруч на бетонному пірсі прямо на теплій толстовці, що дбайливо стелить Наруто.

    — Я рятував тебе від підліжкових монстрів, — знизує плечима і не відводить погляд від етюдника, на якому слідами добротного графіту пробивається її особа. — І врятую від будь-якої біди, що би не сталося.

    Саске сміється — їй п’ятнадцять, у голові багато навчання, гуртків, підготовчих курсів і зовсім трохи вітру. Його слова приємно гріють душу, але Наруто знає, що глибини цих слів Саске не бачить. Її портрети уявний порятунок, але вже рідкість. У Наруто робота — хороша, спокійна, без особливих потрясінь, просто виконувати побажання клієнтів, малюючи в редакторі графічне оформлення — буклети, запрошення, етикетки та інше. У такій справі мало душі — цифровий планшет, холодний пластик стілусу та неймовірна палітра барв, що так мізерно позначені номерами. У Наруто, звичайно, більше почуттів до витоків — мольберт, що змальований підписами одногрупників та друзів, поцяткований наклейками та стікерами; тепле та благодатне дерево пензликів з пухнастими шапками та стійкий запах фарб, що повертають у студентські часи в невеликій майстерні. На фарби часу не вистачає — Саске сіро-чорно-біла в лініях кохінору.

    — Це вона, — приховує невдоволення в тонкому голосі, косить погляд на телефон, що вібрує жіночим ім’ям.

    Наруто вимучено киває, а виклик скидає — напевно, так з дівчатами не можна. Наруто соромно за такі відносини, але дівчат доля підкидає дивно розуміючих — вони самі йдуть, залишаються друзями без незручного мовчання на спільних вечірках. Чудовим чином бачать, що його серце зайнято. Хіната виявляється впертою, тримається довше всіх руками-ногами, заглядає в очі і лягає в душу ангельським терпінням, але поряд із Саске не стоїть — і Наруто соромно за це. Він чесно намагається піти від цих почуттів, не вестись за нитками долі, що тягнуться до Саске.

    Нічого не виходить — тільки Саске посміхається в етюднику, а Хіната мовчить на вечірках.

    Саске сімнадцять, а Наруто вже двадцять вісім. Він косо дивиться на кавалерів, що забирають крихти її уваги постійними дзвінками-зустрічами, кусає губи у відповідь на уїдливі нападки. З кожною зустріччю Саске все далі, відгороджується ширмою ніби нав’язаних зв’язків, втрачає нитки, забуваючи та розчиняючи Наруто в безодні чогось минулого. Її зусилля відчутні, а рідкісні зустрічі просякнуті зобов’язанням — Саске робить це заради галочки, щоб заспокоїти совість. Наруто бачить це й не наполягає, адже нав’язуватися над його правилах. Але коли мелодія дзвінка порушує тишу чи гул, рука скороминуще зривається, і голос у слухавці питає — як справи? До чого питання, Наруто не розуміє. Йому не прикро, ні зло, не страшно, адже не її вина, що він не цікавий зараз. Її вже не розсмішити гримасою, вже не потрібно заспокоювати після страшилок або дути на збиті коліна. Наруто залишився в її дитинстві, а її дитинство залишилося в шпильці на якій вже п’ять цілих і одна, трохи стерта, цятка. Ніхто не питає, друзі просто відпускають, коли Саске вкотре турбує дзвінком і просить забрати — у Наруто своя машина — старий, уживаний форд, що ніби зійшов з кадрів Секретних матеріалів, але там тепло, є паперові пакети на випадок нападу нудоти, адже Саске не вміє пити, але п’є. Наруто не лізе, він не мати, батько або брат, а тому забирає її з квартирника або іншої тусовки, катає по району, поки дурна голова провітрюється, висунувшись з вікна. Для неї в бардачку завжди вологі серветки, щоб стерти туш і стрілки, і щось із розряду «пожувати «. Вона швидко цілує в щоку, забирає пачку желейок або іншої солодкої хімії з собою і ховається за дверима будинку, що колись був його другим будинком. Він перестав заходити, коли Ітачі поїхав, хоча запрошують усе також, але Наруто знаходить сотню виправдань.

    Просто так легше.

    Наруто ледве чує Сакуру, що наполегливо продовжує перекрикувати музику. У задвірках гуляє думка, що стоїть вийти в під’їзд, щоб почути хоч щось, але тоді доведеться вникати у розмову повністю, а так, постійно перепитуючи, можна легко розлютити і без того запальну Сакуру. Глянь, може, махне рукою, втікаючи розповідати історію більш вдячному слухачеві.

    — Ти мене дістав, — резюмує вона, стискаючи масивне плече.

    Сакура оманливо-тендітна, а тому Наруто весь у увазі — її рука дуже близько до шиї, а розташування больових точок у швидкому наборі.

    — Зроблю крок назад і не дістану, — маневрує блондин, блиснувши окраєм зубів.

    — Без жартів, — попереджає Сакура, але плече відпускає, ковзнувши до долоні. Вона тягне за собою до виходу, не гублячись між старих друзів — у них роботи, сім’ї-діти, але стабільні зустрічі раз на місяць. Наруто слухняно тягнеться за нею і знає, про що Сакурі хочеться говорити.

    — Не варто, Сакуро, — тягне Наруто, включаючи максимум чарівності, щоб задобрити моторошно серйозну подругу.

    — Дуже навіть варто, — її не заспокоїти, а Наруто гаряче вдячний — бачить, що нею рухає просте та зрозуміле хвилювання за друга, але він нічого не може змінити. — Мені нудно дивитися на твоє кисле обличчя, — зі сторони здається грубою та дурною пред’явою, але ті, хто знають Сакуру достатньо добре, вже звикли до такого своєрідного виразу турботи. — Ви начебто і не з серйозними намірами сходилися, то чого ти так розкис?

    — Це пройде, — запевняє Наруто, і радий, що його розрив з Тен-Тен здається Сакурі причиною його раптової меланхолії.

    Про почуття до Саске ніхто не знає — це важко, але правильно.

    — Краще розкажи, чому ти цілий вечір ігноруєш Сая? — найкращий захист, це напад — і Сакура вже щулиться, кусаючи губу, що старанно підфарбована вишнево-темним кольором.

    — Ми трохи посварилися, — невиразно бурчить дівчина, змушуючи друга по-доброму посміхнутися. — Навіть не дивись так, — погрозливо тицяє пальцем, викликаючи тихий регіт.

    — Він любить тебе, — впевнено вимовляє він, задерикувато хапаючи дівчачий пальчик, — і ти його, — Сакура збентежена, висмикує палець з жартівливого полону і слухняно прикладається до міцного боку, обвиваючи торс руками.

    — Може, поговорити з Тен-Тен? — пропонує вона, але не встигає домовити, як вухо мучить дзвінок телефону, що спочиває прямо у нагрудній кишені джинсової куртки.

    Сакура невдоволено відсувається, пропалюючи поглядом злощасний апарат у руках Наруто, а потім хмуриться ще більше, побачивши абонента, що турбує Наруто о пів на дванадцяту. Музика в трубці ще голосніше тієї, що звучить за дверима, а блондин явно розгублений від слів, що ледве пробиваються крізь гомін.

    — Невже знову? — дивується Харуно, варто Наруто тільки відвести телефон від вуха.

    — Ти знаєш, що Ітачі просить доглядати за нею, — видихає хлопець, уже задкуючи до сходів. — Ти й сама це любила.

    — Доглядати! А не забирати п’яну з тусовок! — Сакура підвищує голос, кидаючи слова навздогін за Наруто, що тільки на мить зупиняється, задираючи голову вгору, до рожеволосої маківки, що провисає між прольотів.

    — Тебе я теж п’яною забирав, пам’ятаєш? — лукаво поблискують блакитні очі, а Сакура тільки пирхає, луною під’їзду відбиваючи удаване невдоволення.

    Наруто останній раз підморгує і кидається далі, пропускаючи по дві-три сходинки, паралельно забиваючи в навігаторі скинуту адресу. Нічне повітря обдає задухою раннього літа, розтираючи щоки до почервоніння. Форд противиться для пристойності, натужно хрипаючи, але заводиться і викочується з двору, оточеного вайлуватими багатоповерхівками. Саске гірше звичайного, раз з її телефону дзвонить подруга, на диво обізнана у готовності Наруто приїхати будь-якої секунди. Він намагається не думати, що це вже третя п’янка за останній тиждень, але розповісти Ітачі або батькам точно не наважиться — дитячої зради Саске не простить, але терпіти подібні вільності теж не можна. Механічний голос навігатора заводить його недалеко — тут уже приватні будинки, і Наруто легко взнає будинок, в якому вечірка. На ганку вже сидить Саске, підперши хмільну голову рукою, що потроху зісковзує з оголених колінок. Її червонява подруга нависає над нею, розкурюючи цигарку і дивом не струшує попіл на темну маківку. Вона першою зауважує Наруто, що паркує машину неподалік, голосно ляскаючи дверцятами, нахиляється до Саске, не відводячи погляду з-під окулярів, і щось шепоче. Учіха кидає голову вгору, уважно дивлячись, як Наруто підходить ближче, ігноруючи доріжку бруківки, витоптуючи кросівками зелено-рівний газон.

    — Ідемо, — м’яко просить він, простягаючи долоню.

    Звідки в ньому стільки чортового спокою?

    Саске слухняно хапається, нерівним ривком піднімаючись на ноги, і відразу відпускає руку, гордо крокуючи до машини, розмахуючи бананкою на тонкій лямці. Наруто киває її незмінній подрузі, ім’я якої ніяк не запам’ятає, і плентається слідом, готовий будь-якої секунди підхопити тіло, що так манить до горизонтальної поверхні. Саске мішком бухається на переднє сидіння і тягне руку до бардачку. Наруто сідає поряд, повертаючи ключ запалення, і ледве посміхається, почувши рев мотора з першого разу.

    — Ти так часто стала ходити на вечірки, що я не встиг з минулого разу щось купити, — кидає в тишу Наруто — намагається жартувати та вирвати з мовчазної Саске причину її зривів — інакше нескінченні гуляння він пояснити не може.

    — Блядство, — шипить Саске, плескаючи кришкою бардачку, і відкидається назад, складаючи руки на грудях.

    Вона не відкриває вікно, щоб висунути голову назустріч вітру, як зазвичай, а просто сидить, більше і більше сповзаючи вниз, порожнім поглядом дивиться прямо, рахує ліхтарі, що миготять у нескінченному потоці вулиць.

    — Навіть вікно не відкриєш? — запитує Наруто, трохи скоса гляде на оголені стегна, що ніяк не приховає жахливо коротка спідниця.

    — Не хочу, — бурчить, нагадуючи саму себе в дитинстві.

    Наруто вкотре себе питає — що між ними відбувається? Йому майже тридцять, але в нього вдома в тумбочці пластикова божа корівка, а в машині сімнадцятирічна п’яна дівка, що дзвонить йому як у безкоштовне таксі. Вони мовчать, катаються по району, Саске прокручує коліщатко гучності чи не на максимум, щоб за акордами гітари сховати можливі питання, безглуздо перепитати і швидко придумати відмаз — тільки би не казати. Мовчання стає занадто важким, Наруто не витримує і гальмує біля будинку, а Саске кулею вискакує з машини. Наруто жмуриться до яскравих плям, хоче втиснути педаль у підлогу і поїхати швидко, не повертаючись ніколи, але її бананка чіпляє погляд, а в ній телефон біліє пластиковим боком. За вікном Саске топче газон на шляху до заднього входу, щоб не турбувати тишу будинку гучністю вхідних дверей, і навіть не помічає, що сумка в машині. Наруто сумнівається всього секунду, вихоплює телефон і набирає смішного простий пін — день народження Ітачі. Власний номер летить у кошик. Це здається дурним — мінімум три соцмережі пов’язують їх невидимими зв’язками, але Наруто добре знає її нелюбов до листування. Він не відрізає Саске обхідні шляхи, просто позбавляє від простого і прямого шляху до нього — далі все в її руках, і якщо вона не захоче, то Наруто в її життя не з’явиться.

    Саске обертається на тихий оклик, слухняно бере сумку в руку, але не йде.

    — Ти обіцяв, — каже спокійно, дивиться очима з каламутним серпанком алкоголю. — Обіцяв захистити від будь-якої біди, — схлипує, рефлексом віддаючись у руці, що хоче притиснути її міцніше.

    — Пробач, — у роті та горлі ніби осад попелу.

    — Ти любив колись? Втрачав щось? — Саске намагається говорити рівно, щоки блищать вологою у світлі нічної вулиці, але вона вперто дивиться прямо в очі.

    — Не втрачав, — не може брехати.

    — Знаходив?

    — Знаходив.

    — Шукав?

    — Ні, — каже правду, адже шукати не потрібно було.

    — Чому?

    — Не хочу так, — простою відповіддю видихає, на силу посміхається. — Не хочу вестись за втраченими речами, прив’язувати ними, а потім боятися, що все, що нас пов’язує — якесь сміття. Не в цьому кохання, — не в цьому, а тому шпилька давно забута в тумбочці, скріплює альбомні листи дитячих та підліткових малюнків, і не здатна змусити Саске любити.

    Наруто не ворушиться, боячись злякати тонку в’язь її оголених слів: — Ти сам став бідою, чому від тебе так болить? — Саске питає і словами руйнує замки, що глибоко всередині малює наївна надія.

    — Я піду, Саске, — обіцяє, перш за все собі.

    — Мені стане легше? — так наївно, ніби пальчиком вказує на крихітну ранку, що Наруто невміло заліпив пластиром — Саске в його пам’яті достатньо, щоб відпустити зараз, поки не пізно.

    — Стане.

    Вона видихає, ковтає сльози, дихає голосніше, навіть падає в короткі обійми. Саске йде, а за нею рвуться канати, троси і навіть тонкі нитки — натужно, зі скрипом. Наруто тримає обіцянку — зникає. Навіть у соцмережі нічого не постить, щоб не миготіти у стрічках, але не відписується сам, обережно стежить із лівих сторінок. У її історіях заходи, уроки, маленька сестра та друзі краще тих, що були раніше. Наруто ледве знаходить сторінку тієї червоноволосої, що рясніє фотками з вечірок, а стрічка історій тулиться білими точками вгорі екрану, але Саске там немає і це добре. Наруто більше не лізе ні в які відносини, тепер напевно, зате для фарб багато часу, вони запахом осідають у легенях, плямами на шкірі, проникають всередину. Саске на полотні усіма квітами — ніби феєрверк, не плаче і її дорослу прикрашає шпилька, що референсом кріпиться до мольберту.
    А в один день, коли фарби підсихають, Саске виставляє історію — точно таку, як і картина. Наруто утримує історію одним пальцем, але щоразу забувається, і Саске зникає у потоці дурних історій інших людей. Він вкотре повертається, робить скрін і розглядає уважно — Саске легко посміхається, лише одними кінчиками губ, трохи жмурить очі, а чубок заколотий на один бік шпилькою — тою самотньою, другою, що залишилася без пари. Рука молодшої сестри торкається потертостей, але корівка усе ще червона з цятками. Наруто раптом завмирає над повідомленням, що рівними літерами запитує — пам’ятаєш, їх було дві? Стирає, видаляє скрін і відписується. Навіть із лівих сторінок.

    Час минає нерівними потоками, тягнеться зимами, зникає подіями, відходить від серця новими спогадами. Наруто тридцять один. Був б жінкою, судачили б, що досі самотній, але він чоловік, йому таке пробачливо — крутий холостяк і все таке. Сповна вистачає хрещениці, що довірливо тяжить до нього і до жаху схожа на Саске. Їй уже три, вона любить сидіти в нього в майстерні, коли Сакура та Сай просять приглянути за нею кілька годин, іноді навіть днів. Вона криво малює лінії на білих альбомних листах, макає долоні в фарбу, залишаючи сліди різнокольорових долонь. Просити намалювати щось, сама позує, тримає в руках щоки повні сміху, стискає його серце лещатами-спогадами.

    Він не знає, як там Саске десь у столиці — останнє, що донесла Сакура, а потім замовкла нагадуваннями. Може зрозуміла, а може помітила, з яким сумом Наруто іноді дивиться на її малятко. Дівчинка носить чужу шпильку тільки в квартирі, просить заколоти їй чубок, щоб не заважав, поки вона малює свої шедеври, а Наруто не може відмовити.

    Знову не може відмовити дівчинці з шпилькою-божою-корівкою.

     

    0 Коментарів