Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЖЖ/Ч

    Це була складна гра на арені APEX. Я доктор Мэри Сомерс із своєю зайкаю-спутницеєю Рейф (В майбутньому буду її кликати за позивним, що вона носить — Бой Некст Дор). Ми впевнено йшли до лідерства в іграх APEX, але в поганці влаштували нам з Бой Некст Дор западню і мене підстрелили, щоправда моя поразка була не без сенсу, оскільки моя напарниця змогла розміняти мою смерть на 3 отряда плохішів. Вони проти правил зговорилися і напали разом, щоб сингулярність їх затягнула і запхнула їм метеорит в дупу. Я б хотіла, щоб їх там трахнули космічні щупальця, і вони стали космічними хвойдами і зробили з них інкубатори для своїх маленьких очкастеньких тентаклевих монстриків….

    “Збуджена своїми сексуальми фантазіями я не помітила, як моя напарниця Бой Некст Дор помалу дійшла спочатку до топ 5 а потім вже і до топ 2….”

    Коли я відійшла від своїх фантазій і думок, про те як і в яких позиціях мали насилувати цих безчесних поганців, і насолодившись такими приємними вібраціями мого дрона Ньютіка, я зрозуміла, що навколо моєї зайки завмерла гнітюча тиша. Задумавшись пару хвилин я зрозуміла, що це із-за того що Бой Некст Дор залишилась одна проти невідомої кількості ворогів.

    Бой Некст Дор прислухалася до кожного звуку, тепер вирішувалось все або нічого, перемога чи поразка, аім відточений чи зоглотус невїбений. І тут Бой Некст Дор чує свій голос: “Тебе жде жаркий секс, але будь обережна там соско дьорг”. Після цих слів заюша розуміє, що вона залишилась 1 на 1, але її ворог член клану гейпадерів, що керуються тільки інстинктами своїх сосків і вважають, що аім асіст баланс і взагалі треба заборонити всім хто не примкнув до їхнього гейпадерського клану не те що муватись, а взагалі рухатися бо їм нещасним важко цілитись і взагалі їхній мозок не видає більше чим 10 фпс.

    Бой Некс Дор активувавши чуття білі стала відстежувати свою здобич і ставити на неї пастку, оскільки проти гейпадера не можна виходити лоб в лоб бо він силою сосків присосеться до тебе і камкліпне за секунду. Невдовзі вона побачила свою ціль, це був Фьюз (В майбутньому будем його називати за позивним, що воно носить — Факінг Слейв). Його вуса розвивалися (на відміну від нього) на вітрі, а його рука блискотіла на сонці. Бой Некст Дор встановила портал на проході і стала вичікувати… Пройшло трохи часу і Факінг Слейв побачив її телепорт, а оскільки він не вмів думати і грав тільки на сосочних відчуттях він безстраху зайшов в портал, але це була його сама велика помилка оскільки Бой Некст Дор зжала свій портал так, що він не міг поворухнутися ні на міліметр, а оскільки вона це зробила дуже швидко Факінг Слейв навіть не встиг протиснутися на половину і застряв ось так на третину в порталі без змоги поворухнутися.

    І тут Бой Некст Дор відчула, що вона із за цієї напруженої ситуації почала збуджуватися і потихеньку підтікати. А оскільки вона просто обожнювала домінувати і дуже сильно хотіла помститися вона вирішила його страстно трахнути сексом.

    У Бой Некст Дор швидко ковзнула рука в ще один портал, що вона відкрила і з професійною точністю дістала звідти мотузки кляп і страпон пустоти. Після цього вона закрила портал що слугував їй за сумку і повільно підійшла до Факінг Слейва. Пара сікущих швидких але точних і професійних ударів кунаєм і пустота легко і вкрай ніжно розсікає одежу не доторкуючись до шкіри.

    Одежа з Факінг Слейва потихеньку затягує в пустоту портала і відкриває всі частини його тіла. Подумавши декілька секунд вона щільно починає зв’язувати тіло своєї жертви. Після цього вона знову відкрила кишеню в пустоті і трохи покопавшись дістала звідти пов’язку на очі і після цього щільно зав’язала нею очі Факінг Слейву. І тільки тепер вона вирішила, що і сама може з себе зняти одяг. Її рука ковзнула до тильної частини костюму і повільно стала розстібати блискавку. Через пару секунд костюм з неї упав оголивши її витончені вигини тіла і показали її нижню білизну і бинти що підв’язували груди. Бой Некст Дор акуратно склала свій костюм, при цьому випадково але доволі часто стаючи в досить пікантні пози…. Після цього вона розпочала розмотувати свої груди та звільняючи їх від такого набридливого тиску але такого необхідного щоб вони не заважали при битві за перемогу в іграх APEX. Як тільки вона закрутила бинт в красивий рулетик вона повільно розпочала знімати свої чорні як ніч але тоненькі і уже досить намоклі трусики.

    Але вони чомусь виглядали не так, що вони почали промокати тільки тепер, це було більш схоже на те, що вона потихеньку підтікала всю гру. Різкий її стон вирвав мене з роздумів і заставив спустити погляд на її чорні трусики, її очі зупинилися на фалосі що потихеньку вилазив з її мокрої кіски.

    Я миттєво впізнала цей фалос, оскільки це був мій подарунок, і ця іграшка мала досить дивну і вкрай цікаву особливість: всередині неї є пара металевих кульок які при кожному різкому і не дуже русі стукаються і Із-за цього створюють досить сильну вібрацію, але не достатню щоб кінчики. Ось чому її трусики були настільки мокренькі. Важко повірити, як вона на таке витримала, а головне наважилася на таке випробування для самої себе. Що правда нинішня ситуація підтверджує те, що навіть шалене збудження не достатньо сильна щоб затьмарити скіл що вона отримала за 30к вбивств.

    Після побаченого я зрозуміла, що для Фікінг Слейва ситуація стала ще гіршою оскільки на нього зараз буде звернене все збудження, що вона накопичувала всю цю вкрай довгу і важку гру.

    Бой Некст Дор виставила в себе двійний страпон і підійшла до портала з якого безпорадно визирала його вже оголена жопа. Вона клацнувши пальцями розширила його задній вхід, щоб краще було входити і почала його страсно трахать сексом.

    Її рухи були дуже точні і вкрай сильні, а лице Факінг Слейва застило в гримасі між задоволенням і сильною і пекучою білю. Від цього у Факінг Слейва встав його жалкий відросток і попався Бой Некст Дор на очі. Вона зупинилась і кинула погляд на цю жалюгідну пародію на її так улюблений здоровенний Хуй Максима.

    – Він не достойний щоб попадатися мені на очі!!! – викликала Бой Некст Дор і швидким змахом куная відсікла його, одночасно з цим відкривши портал в бездну під ним, закривши відразу як туди впав манюсінький пісюн Факінг Слейва.

    У в’язня закотилися очі а з кляпа почулося нестерпне мичання. Бой Некст Дор як справжня домінна навіть не звернула на це увагу. Натомість вона збільшила темп а її рука ковзнула в знову розчахнутий портал і дістала звідти чорний шкіряний батіг і з особливим смаком почала його хлистати.

    Я заворожена цією ситуацією розпочала протікати і мої руки наче самі собою потягнулися до Сьютіка. Я відкрила маленьку чорну дірочку і приставила її до свого клітора. Мій клітор почав швидко набухати, а із за накопиченого збудження я швидко кінчила Із-за цього моя горобина стала ще чутливіша і я почала отримувати оргазм за оргазмом і з кожним разом все швидше я швидше приходив новий оргазм. Я почала захлинатися в оргазмах і своїх фантазіях про те як би мене могла жорстоко зв’язати і виєбати Бой Некст Дор.

    Тим часом Факінг Слейв захлинувся в болі і задоволені його айнал з кожною секундою палав все сильніше, оскільки госпожа в якийсь момент стала використовувати замість змазки табаско і чілі. Бой Некст Дор розпочала наближення до оргазму Із-за цього темп потихеньку наростав а ягодиці у слейва починали боліти все сильніше і сильніше. “Буря” ставала все сильнішою і сильнішою і тут вона нарешті отримала оргазм, всі м’язи зтиснулись всередині від цього батіг впав на есс Факінг слейва з неймовірною силою і розсік його уже червонющі місцями посинілі будочки. Це з першого погляду могло створити враження, що якийсь звір розміру з лева нагородив неглибокою, але сильною і дуже болісною подряпиною.

    Нарешті екстаз від такого вичеканого і неймовірного оргазму стих і до Бой Некст Дор нарешті зміг достукатися і розповісти їй про те, що її напарниця хоче до них приєднатися. Бой Некст Дор не довго думаючи скочила в порожнечю і побігла до найближчого контейнера з припасами. Використавши обліку “ну а хулі нам предаторам 30к кілів” вона змогла знайти в контейнері мобільний респавн і достатньо медикаментів, щоб її подруга і напарниця місіс Доктор змогла себе привести в порядок. Після виклику корабля Бой Некст Дор вискочила знову в порожнечу, щоб менше світити своїми буб і есс, швидко побігла закінчити зі своїм слейвом.

    Підійшовши до Факінг Слейва вона вирішила випробувати свою розробку. Ця розробка називається “фантомний рух” , її сенс в тому щоб записати певний циклічний рух і навіть після завершення дії, ціль на яку було накладено це вміння буде отримувати відчуття і пошкодження навіть після припинення дії. Підійшовши до жепи Факінг Слейва вона наклала на його ейнал це закляття знову його виєбала з перцем і якимось дивним засобом, що збільшує чутливість. Як тільки вона закінчила запису цього руху вона вирішила покарати Факінг Слейва, за те що старався вибратися з пут. Вона з криком : “Відчуй смак своєї дупи !!”- з цими словами вона витягнула з його рта кляп накинула на нього своє вміння “фантомний рух” і трахнула його по самі гланди тим страпоном що довбила його в жопу.

    По закінченню якраз я підоспіла, побачивши мене Бой Некст Дор вона зі стоном витягла з себе кінець двійного страпона і вставила його повністю в асс Слейва всі сумарні 76 см. Факінг Слейва виручив очі від болю і нерозуміння своїх відчуттів, бо його водночас страпонили в асс і при цьому інший страпон був просто нерухомо і щільно запханий.

    Бой Некст Дор витягнута два двійних страпона один трохи товстіший, інший трохи тонший. Потім підійшла до мене ніжно розстібнула мою одежу лизнувши щоку. Коли вона зняла з мене одяг її руки ковзнули мені ха спину і за один швидкий і точний рух, мій бюстгальтер упав на землю. Після того як мій бюстгальтер доторкнувся землі вона мене кинула на землю так, що я опинилась на землі а вона опинилася між моїми ногами. І тут я зрозуміла що поки я падала мої руки уже були сковані, це було схоже на справжнє насилування. Її руки легким але протяжним дотиком обвели контори мого тіла і пару раз стиснули мої груди. Враз я зрозуміла, що намокла ще сильніше чим була до цього, і незважаючи на мої білосніжні стрінги по моїй нозі поповзла тоненька струйка мого липкого соку. Бой Некст Дор протягнула палець і зібрала всю витікшу рідину на нього. Я легенько застогнала від такого доторку. А її погляд став, як у досвідченого садиста. Пару раз вона причмокувала облизуючи свій палець. І витягла його з роту обхвативши губами. За нам потягнулася ниточка слини.

    Після цього її ладоні торкнулися трохи нижче моїх колін та помалу поповзли догори, коли вони дійшли до моїх ляшок Бой Некст Дор нахилила голову і лизнула внутрішню частину бедр злизнувши новий потічок мого соку, а я знову не змогла стримати свій стон, і за нього була знову одарована цим безжальним, але дуже люблячим і страсним поглядом. Далі вона ніжно охопила пальчиками мої уже промоклі трусики за краї і почала їх потихеньку стягувати вниз. Між ними і моєю кіскою із-за виділення такої кількості змазки утворились тоненькі ниточки мого соку. Але Бой Некст Дор не дивилася на мої соромні місця, вона упивалася моїми стонами і емоціями.

    Як тільки мої трусики перестали доторкатися до моїх ніг Бой Некст Дор скрутила їх в плотний м’ячик і заснула їх мені в рота заклеївши їх зверху чимось подібним до скотчу. За тим вона спустилася вниз і обхватила своїми губами клітор трохи прикушуючи. Я застогнала, але із-за імпровізованого кляпа вони стали ще більш спокусливішими, а погляд Бой Некст Дор проявились якісь лячні нотки спокуси і бажання.

    Її куні було просто неперевершене, і я дуже швидко почала наближуватися до оргазму. Кожна секунда була все кращою за попередню а мій клітор все більше набухав і ставав все чутливішим. Я стону як сама безпринципна хвойда. Таке враження начебто з мене витікає просто літри змазки, а мої рецептори починають все яскравіше відчувати смак моїх трусиків, проте мені здається, що це із-за того що коли Бой Некст Дор їх зминала вона туди запхнула пару своїх порталів, а їхні пари швидше за все неподалік від моєї кіски, щоб в них затікали мої соки і потім знову змочували мої же трусики.

    -Я бачу по очах, що ти уже зрозуміла чому твої трусики не втрачають свій смак, а навпаки все більше його вбирають… – промовила повільним томним голосом Бой Некст Дор після цього підморгнула висунувши язика і доторкнувшись пальчиком до свого лиця. Після цього знову опустившись і продовжила гратися з моєю кіскою.

    Я все більше наближувалася до оргазму, мої очі потихеньку закачувалися і смак моїх трусиків ставав все яскравішим…. Але сталося розчарування на самій вершині екстазу, коли я вже була практично на вершині неповернення і готова була отримати один з най яскравіших оргазмів в житті вона зупинилася, підняла голову стерла з лиця всі залишки мого соку і облизала свої пальчики. Після цього вона безумно усміхнулася і трохи покепкувала з того, що не дала мені кінчити. Після цього вона поставила мене раком і знову закріпила, щоб я не змогла поворухнутися ні на міліметр. За тим як вона впевнилася, в тому, що я не зможу поворухнутися, вона відкрила портал-кишеню і дістала звідти дивний шприц рожевого кольору на ньому було написано HAMOND і ще якісь символи чи букви, але мені не дано їх побачити, оскільки мені закривало огляд моє ж тіло.

    Як тільки вона витягнула шприц вона зайшла повністю мені за спину і зникла з мого поля зору. Єдине, що я почула це те як її ніготь постукав по голці цього шприца, потім слідував легкий дотик, який навколо обвів мою кіску а потім і клітор…. Зразу опісля мій клітор прошив різкий раптовий біль, і я відчула як через голку, що впилася в мій клітор почала просочуватися рідина, яка була всередині шприца. Через пару секунд Бой Некст Дор витягла голку з мого клітора і відкинула шприц обходячи мене так, щоб опинитися переді мною.

    Коли наші погляди перетнулися я побачила її власну усмішку наповнену бажанням мучити, вона торкнулася пальцями однієї руки і розсміялася таким лагідним, але чомусь якимось зловіщим сміхом….

    – Я в тебе ввела нову розробку хамонд TЗІ10, це так званий “Трольскій збудник ікс 10”, він збільшує чутливість твоїх ерогенних зон в 10 разів та збільшує до максимальних границь бажання трахатись сексом, але не дає кінчити якщо тобі не ввести інший препарат, який є антидотом до цього що я тобі вколола, – промовила Бой Некст Дор дістаючи ще один такий шприц і вколюючи його уже Факінг Слейву, і він став стогнати ще сильніше

    Тим часом я почала помічати що мені стає все гарячіше і гарячіше, текти я стала настільки сильно, що я була практично на грані щоб захлинутися своїми же соками оскільки я стала текти занадто сильно і в портали стало потрапляти дуже багато моїх соків…. Поки я намагалася не захлинутися своїми же виділеннями Бой Некст Дор знову опинилася у мене за спиною витягла з пустоти якийсь предмет. Закривши портал вона підійшла блище до мене і вмокнула пальці в мої виділення і використала їх, як змазку щоб вставити в мене, як я потім відчула досить крупну пробку, яка ледве в мені помістилася і начебто цього мало, вона ще й розкрила її пелюстки в мені. А Із-за препарату я відчувала кожен міліметр, це ще не було катуванням, але розтягування моєї дірочки яку я сама навіть не пробувала стимулювати не дуже приємним відчуттям, особливо зважаючи на те, що я під дією препарату що збільшує чутливість ….

    Зразу по цьому я почула “клац” і мій набугший клітор опинився між двома лапками металевої прищіпки з невеличким шипом з кожної сторони, який врізався в нього. Ще за пару секунд такі ж прищіпки замкнули свої щелепи на моїх сосочках. Після того, як вона припинила чіпляти ці безжальні залізяки, Бой Некст Дор повісила на них невеликі тягарці, але їхньої ваги хватало, щоб я на фоні препарату відчувала дискомфорт.

    Закінчивши підвішувати на мене ці жорстокі іграшки, вона зняла з поясу батіг і з точністю хірурга зафарбувала мою попку в яскраво червоний колір. Після чого із своєї “схованки” вона дістала декілька наліпок і наклеїла їх на мої груди, внутрішню частину бедр та пару прикріпила до металевих прищіпок. Як тільки вона натиснула на пульті кнопочку і моє тіло пронизав не сильний але досить неприємний і різкий біль. Із-за такої несподіванки я мало не захлинулась, бо збила свій подих і постаралася застогнати.

    Після того, як вона мене трохи помучила вона сіла дуже близько переді мною, але не в моїй зоні досягнення розставила ноги і почала гратися з собою в декількох сантиметрах від мого лиця. Вона так просиділа переді мною дражнячи мене своїми запахами і хлюпаючи ми звуками. Спочатку я збудилася, а моя кіска почала пульсувати і я почала благати всіх богів на світі, щоб мене якщо б не виїбали, то хоча б дали погратися з собою. Але через ще 20 хвилин я почала занадто сильно збуджуватися від запаху і вигляду мастурбуючої напарниці я почала текти ще більше і перевалилась за ту тонку грань можливості не захлинутися своїми же виділеннями. З цього моменту я молила про те щоб Бой Некст Дор замітила її скрутне становище і звільнила мене від цього кляпа…

    Повітря не хватало розум потрохи затуманювало на очі насувалась пелена, чи то вони так сильно закотилась, що я вже практично нічого не бачила…. В останній момент я відчула пальчики моєї супутниці на своєму обличчі і вона швидким рухом відірвала липку стрічку, і я нарешті змогла позбутися цього імпровізованого кляпу і разом з нам з мене вийшов досить велика грудка моїх виділень, а поки я відкашлювалась Бой Некст Дор заявила :

    -Не смій сказати ні слова, за кожне слово я буду натискати на ось цю кнопку, -строго вона промовила натискаючи кнопку.

    -А-а-а-ах, – вирвався з мене стон наповнений біллю від того, що все моє тіло пронизав струм. Я не наважилась нічого сказати бо кожне слово швидше за все принесло б мені нестерпний біль….

    -Х-х-х-х-х, – прозвучав награний приглушений сміх, – я надіюсь ти не посмієш знищити цю ідилію, а то… – Бой Некст Дор змахнула своїм батогом, “клац” батіг розірвав повітря і попав по моїм ступнях.

    -А-а-а-ах, – знову вирвався стон з моїх вуст, із-за пекучої болі, що пронизала мої ступні.

    – А тепер якщо хочеш, щоб я тебе трахнула приступай до куні, і не здумай зупинятися поки я тобі цього не дозволю, – проговорила моя напарниця нарешті сівши на цей нещасний сантиметр балище, давши мені іспити її соки…

    Спочатку я упивалася її соками, але навіть не зважаючи на те, що я неймовірно якісно зафіксована, і моє тіло не може поворухнутися, із-за куні і рухів язика і голови під-час його виконання з кожним повтором тягарці що висять на мені потроху розкачувалися все сильніше і сильніше, чим завдавали мені дуже неприємних відчуттів, але як тільки я зупинялася хоч на мить моя супутниця без роздумів натискала на кнопку і мене пронизував нестерпний біль. Як тільки Госпожа(по зрозумілим причинам буду тепер так називати свою напарницю) отримала шостий оргазм вона приказала мені зупинитися.

    Госпожа встала з підлоги і підійшла до всіма забутого Факінг Слейва і витягнула з нього фалос і підійшовши до мене сказала щоб я відкрила свій рот, після того, як я його відкрила вона вставила мені цей брудний фалос мені настільки глибоко, що я не могла дихати, але Госпожа заборонила мені його висунути з себе хоч на міліметр, і в доказ того, що її слова серйозні вона 2 рази вдарила по моїм булочкам 1 ще один удар прийшовся на мою спину….

    Поки я тримала величезний фалос в роті Госпожа обійшла мене навколо підняла 2 раніше витягнутих двох кінечних фалоса і після того, як вона наблизилася до мене менший вона вставила в мою кіску, і я мало не випустила фалос від такого недовгого але такого очікуваного доторку до моєї кіски. Госпожа явно помітила на скільки мені важко далося втримати фалос, але наказала мене тільки не сильним ударом рукою по клітору, всередині я скрикнула від болю, але не удару а від того, що цей удар сильно штовхнув тягарець. Госпожа кокетно усміхнулася, а на мені появилась гримаса страху. Оскільки до мене дійшло: якщо вона вставила меньши страпон в мою кіску, значить той, що більший він підготований для моєї вже не цнотливої, але ще не готової до того, щоб її трахнули сексом, особливо таким здоровенним фалосом що мав діаметр в 12 сантиметрів. Для порівняння пробочка яка мене ледве не порвала мала діаметр в 8 сантиметрів, а перший фалос, що вона вставила в мою кіску мав діаметр в 7 сантиметрів, а відчуття були начебто кіска ось-ось порветься. Єдине, як вона мене заспокоювала, що у Максима Данжен Майстера ХУЇЩЕ в діаметрі 14 см і це якщо йому не показати фото мундо-мундо.

    Госпожа схвалила пробочку за кілечко і почала потихеньку витягувати навінь не закривши пелюстки. Моя попка почала потроху розтягуватися, що спричиняло досить сильний біль але слабший за удар батогом чи струмом тому я терпіла просто сильніше зжинаючи зуби на цьому огидному фалосі…. Як пробочку повністю дістали я не пам’ятаю, оскільки швидше за все я втратила свідомість. Але прийшла в свідомість надзвичайно швидко, оскільки я випустила фалос і за це миттєво отримала розряд струму, що привів мене в свідомість. Із-за пробочки моя попка була була широко розчахнута, і я відчула подих вітру на стінках своєї розтянутої дірочки.

    Через мить я відчула що Госпожа прислонила до моєї дірочки цей величезний фалос, як тільки конусна частина фалосу перейшла відмітку в 3 см, а розширення встановило 11.2 см мій мозок знову постарався втекти від цих мук, оскільки із-за препарату я відчувало кожен міліметр проникнення, і кожен пів міліметра розширення. Але ще один удар струмом швидко привів мене до тями. А моя попа боліла все сильніше. Щоб вставити фалос на всю довжину, Госпожі прийшлося ще 4 рази натискати на цю злощасну кнопочку.

    Як тільки обидва фалоси були в мене вставлені Госпожа натиснула кнопочку на пульті і вони почали сильно вібрувати. Госпожа обійшла мене і ставши переді мною відкрила портал, так щоб туди потрапила моя голова. Опісля вона обійшла мене опинившись знову у мене за спиною, і сама присіла на протилежні кінці вібраторів, використавши мої соки, як змазку легенько стонучи вона помалу вставила їх в себе і також активувала кінці, що опинились в ній. Потім вона відкрила портал, який був парою тому, в якому була голова так, що моя голова опинилася в ідеальному місці, щоб моя голова опинилася під моєю кіскою і моєї Госпожи, так що я могла бачити всі наші соромні місця розтягнуті цими величезними фалосами. Згодом Госпожа із пустоти створила два портали: один був розташований чітко під нашим соромними місцями, і збирав всі наші виділення що не змогли втриматися в середині, і скапували вниз, а інший доставляв це все прямісінько в мене.

    – Якщо будиш халтурити , а-а-х, і не миттєво ковтати наші виділення, а-а-х, будеш отримувати нову дозу току. А щоб , а-а-а-х, було цікавіше я підніму силу стимуляції, і вібраторів, а-а-х, і силу струму, щоб помилка для тебе, а-а-х, була більш болючою.- потонуючи промовила Госпожа демонстративно збільшуючи силу вібрації і силу струму на пульті…

    Невдовзі я не впоралася з таким потоком наших з Госпожою соків і з імпровізованого збірника стало хлюпати. Я навіть не встигла кліпнути, як мене пронизав струм-м.. Як вияснилося вона не блефувала коли так багато крутила регулятор сили струму. Він був в два, ні в три рази сильніший. У мене стиснулося все в середині, до кожного мого органу доторкнулась така нестерпна і жарка ціпочка розрядів що несли неймовірний, але уже чомусь відносно приємний біль(не достатньо приємний, щоб навмисно провокувати Госпожу на натискання цієї кнопки, що могли створити тільки верховні демони, бо людина не може бажати настільки нестерпних страждань комусь). Коли біль трохи втихла і я змогла хоча б на якусь долю мислити, я замітила що цепочки струму легенько ляскали мою Госпожу по її клітору і торкалися її попки. Я перевила свій погляд на її лице, щоб побачити, як його охопить гримаса болю і відчаю, та злість на себе, що вона не продумала те, що ми з нею будемо примикати одне до одного коли вона мене буде насилувати цими фалосами. Але на мій подив розчарування на її лиці появилося тільки більше насолоди. Тепер я зрозуміла вона не тільки садист, вона ще й мазохіст, цікаво хто цей Макася Данжон Мастер, що зміг приборкати і привчити до болі таку, як вона.

    Невдовзі коли Госпожа вже кінчила разів шість і була на вершині екстазу на, яку змогли забратися тільки декілька живих на цьому світі. В цей момент я вже заповнила свій шлунок нашими соками (перед тим отримавши ще декілька ударів струмом), і вже як хвилин 30 для мене це сало справжньою катівнею, оскільки я була постійно на грані, щоб кінчити, але я ніяк не могла із-за препарату.

    – По твоїм, а-а-х, булькотючим стонам я можу припустити, а-а-х, що твій шлунок вже, а-а-х, наповнений нашими виділеннями, а-а-х, я тобі повідомлю, що коли в тебе появиться, а-а-х, гарно виражений животик, а-а-х, начебто ти вагітна, то я, а-а-х, введу в тебе антидот і дам тобі кінчи…. а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-х а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-х а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-х,- Госпожа знову кінчила і ненароком натиснула кнопку і не відпускала її поки не закінчився екстаз після того, як вона кінчела. Це були самі нестерпні, наповнені біллю, відчаєм, нашими стонами і безвихідністю 3 хвилини в моєму житті. Мій шлунок не витримав е повернув, я мінімум половинну того, що я змогла проковтнути поки була між нашими соромними місцями. Тому мені прийдеться ще, в півтора рази довше чекати свого оргазму….

    До поки я спочатку надолужувала те що було вже мною проковтнуто, а потім допродаючи, ще проковтнутого нашого соку, а животик потихеньку розтягувався під тиском проковтнутої субстанції до потрібного розміру, Госпожа кінчила ще 12 раз, а я отримала 4 удари струмом за те, що проливала наші соки і 3 рази отримала током із-за того, що Госпожа знову випадково (в чому я почала частково сумніватися) натискала на кнопочку, але вона відпускала кнопку досить швидко і я змогла стримувати накопичене всередині себе.

    – Я дивлюся, а-а-х, що ти вже добралася, до потрібного, а-а-х, розміру свого животика, тому зараз, а-а-х, я тобі дам кінчити,- з цими словами постонуючи Госпожа витягнула з себе фалоси і випрямилася закривши деактивувавши портали, що тримали мою голову в місці де були прекрасні види, але вкрай незручне і відверто кажучи мокрувате положення. Як портали закрилися моя голова знову опинилася на своєму місці. Але із-за зміна положення, з напрямку лиця вверх, до прямого я відчула, що накопичене почало потихеньку текти по горлу, а потім витікати з мого роту і капати на підлогу. Госпожа помітивши це не розгубилася, вона з своєї пустотної кишені дістала невеликий страпон на ремені з грушею для наповнення повітрям. Цей фалос за долю секунди опинився в мене в роті і дістав до гланд, а ремені були замкнені на моєму затилку з характерним “клац” замочка. Цього було достатньо, щоб з мого роту перестали витікати накопичені виділення. Але на думку Госпожи цього було мало, і вона пару раз натиснула на грушу і фалос всередині мене заповнив кожен сантиметр мого роту, щільно закривши прохід в горло, але все одно зберігалась, на диво, можливість дихати.

    – Я розумію, що в тому, що ти випадково випустила пару капель нашого нектару не винна, але я не можу собі відмовити в тому, щоб покарати тебе, – промовила Госпожа з лицем повного садизма і задоволення, а потім відразу вона натиснула на цю зловіщу кнопку, і тримала її ще 15 секунд, паралельно хлиставши мою кіску і попку своїм батогом.

    Опісля Госпожа знову витягнула якийсь шприц з кишені пустоти і знову ввіткнула голку в мій клітор голку шприца. Я була готова до пекельної болі від того, що протнули мій клітор. Але я не була готова до настільки пекельної болі, бо я не врахувала, що того разу той укол був до дії препарату, а тепер мій клітор в 10 раз чутливіший, відповідно біль в 10 раз яскравіша. Я почала втрачати свідомість, але різкий удар струмом і ковзаючий ляпас рукою по моїм сосочкам, що задів цепочки, якими були зв’язані тягарці, цей біль швидко привів мене до тями. І заставив витерпіти до кінця цей страшний біль. Після того, як весь вміст шприца опинився в моєму кліторі і почав потроху розходитися по моїм венам. Госпожа обійшла мене і зі стоном знову вставила в себе фалоси. І почала з новою, неймовірною силою трахати мене сексом. Із-за її напору я дуже швидко пару раз кінчила. Після цього вона спочатку іитащила фалос з моєї кіски, пару раз лизьнувши її в процесі, а за тим вона витягнула фалос з моєї дупи з якої відразу почав витікати накопичений нектар. Госпожа замість фалоса засунула в мою дупу анальну пробку, що була в діаметрі десь 10.5 см, і знову покарала мене за допомогою цієї злощасного електрики.

    Як вона закінчила зі мною вона відкрила портал, але не такий як завжди він був в шкіряних ремнях, а зверху було написано “Данжон КАЧАЛКА тьми”. Вона звільнила мене від жорстких пут, але я все ще не могла зробити нічого більше чим звиватися як гусінь, або як риба яку викинула на берег.

    Коли я випала з порталу я побачила плитку, яка складала відчуття ніби вона прозора а знизу ціла галактика. А перед моїм взором була величезна брама в цепях на якій дублювалася та назва, що була на порталі. Поки я роздивлялася інтер’єр, з порталу появилася моя Госпожа у якої на плечі бовтався Факінг Слефв. Вона підійшла до воріт і відкрила їх, за ними був просторий хол з 4 дверми: “Качалка”, “Роздягальня для справжніх МЕНС”, “Роздягальня для справжніх вуМЕНС” і “Кабінет найвеличнішого і неповторного Макасі Данжон Майстера, аксіоми качалки і фістінга”.

    Госпожа спочатку направилася до дверей качалки, коли вона їх відкрила, я побачила, що за ними находилися безконечні ряди тренажерів і пристосування для еволюції від слейв до КАНДИДАТА В МАЙСТЕРА ДАНЖЕНА. Сюди вона закинула зв’язаного Факінг Слейва і крикнула що він соскодьорг, відразу біля Слейва появилося три тентаклевих монстрів, у яких тентаклі були більше схожі на руки базуки чим на безформні макарони, які зазвичай має їхній вид. Ці перекачані “Рукабазучники” підхопили Слейва і понесли його в роздягальню, через пару секунд почулися звідти стони Слейва.

    Коли Слейва занесли в роздягальню Госпожа вернулася до мне і закинула на плече, а до мене дійшло, що я тут з кляпом, пробочкую, з мокрою кіскою, зв’язана та ще й гола зараз находжусь в місцевості до повно істот. А тіло моєї Госпожи було тільки прикрито невеликим тонким шаром пустоти. Ось ми в такому вигляді зайшли в кабінет Макасі Данжон Майстера, мене поклали на підлогу і я побачила що тут відсутня стеля, а зверху безкрайнє зоряне небо. Госпожа присіла на коліно і стала чекати, через декілька секунд перед нами появився сам МАКАСЯ, а у нього був стояк, який підіймався настільки високо, що не було видно його кінця…

    – О Бой Некст Дор вітаю тебе в своєму скромному кабінет, Я вже зачекався тебе учениця моя, – промовив трохи тянучи слова Макася Данжон Мастер.
    – Вітаю Вас Майстер сама, я прийшла до Вас з проханням, не могли б ви познайомити мою подругу з “Зе ріал секс” і взяти її також до себе в навчання, – промовила моя Госпожа.
    – Я так розумію ось ця промокла гусінь з кляпом в роті і на очах червоніючи і є ця подруга?, – з зацікавленістю промовив Макася й провівши пальцем по внутрішній частині бедр, щоб зібрати на палець трохи соку і облизав його, а я Із-за цього трохи постонала.
    – Ви все правильно зрозуміли, Майстер це вона і я її підготувала до посвяти, – промовила моя Госпожа.
    – Я помітив, що вона вже в потрібному стані щоб пройти, цю посвяту, але я сам не зможу її провести, бо я недавно побачив фото Мундо-Мундо і мій хуй зменшиться не скоро тому посвяту проведе мій магічний двійник. Заходьте в кімнату спокуси і чекайте… – спокійно проголосив Майстер.
    – Міні теж туди іти?, – здивовано запитала Бой Некст Дор.
    – Так, але ти будеш проходити не всю церемонію,- промовив Майстер
    поки зникав в повітрі залишаючи по собі тільки двійника.

    Ну тоді пішли сказала Госпожа і взявши “гусінь” на руки зайшла в двері які були в кутку цієї кімнати з написом “Залиш надії і змасти есс”, відкривши двері нас моментально затягнули до кімнати щупальцями. Всередині була тільки пустка і куча щупалець які моментально мене оголили, незважаючи на те що на мені і так не було одягу, а для Госпожи переплівшись між собою створили певний місток на якому було можливо легко стояти, такий же мостик був створений і для двійника Майстера.

    Щупальці мене швидко знерухомили і обвелись навколо грудей. Потім вони зламали замок на кляпі і моментально ввійшли всередину поглинаючи всі виділення, що накопичились всередині і ставали все більш активними і пульсуючими. Заглиблюючись все глибше і глибше невдовзі вони вийшли з іншого кінця через асс, при цьому випхнувши пробку. На диво це було не боляче а навіть досить приємно. Вони звивалися всередині мене і стимулювали кожен мій орган. Деякі обвелися навколо мого клітору і його активно стимулював. Ще 2 щупалці заповзли всередину моєї кіски і обвели кожен її міліметр, не ставивши без уваги навіть уретру і яєчники. Що мало би спричинити неймовірний біль, але натомість приносило неймовірне задоволення.

    Після того, як я отримала оргазмів десять, щупальці висунулись з мене і піднесли до містка з Мастером, але залишаючи мене все ще знерухомленою. Мастер окинувши мене поглядом достав свій огромений трьох метровий прутень на якому проступали прекрасні вени, він весь трохи пульсував і нагадував не статевий орган, а щось не з цього світу, що в принципі не могло існувати. Він вставив його в мене, з мене вирвався повний насолоди стон і я моментально кінчила. Він скептично глянув і почав жорстко мене трахати цим монстром, а мені в голові спливали спогади про ХУЇЩЕ оригінального Данжон Мастера, він мене насаджував все інтенсивніше на свій прутень, а я молилася щоб у нього не постав образ цього міфічного Мундо Мундо, бо тоді мене б р

    Це була складна гра на арені APEX. Я доктор Мэри Сомерс із своєю зайкаю-спутницеєю Рейф (В майбутньому буду її кликати за позивним, що вона носить — Бой Некст Дор). Ми впевнено йшли до лідерства в іграх APEX, але в поганці влаштували нам з Бой Некст Дор западню і мене підстрелили, щоправда моя поразка була не без сенсу, оскільки моя напарниця змогла розміняти мою смерть на 3 отряда плохішів. Вони проти правил зговорилися і напали разом, щоб сингулярність їх затягнула і запхнула їм метеорит в дупу. Я б хотіла, щоб їх там трахнули космічні щупальця, і вони стали космічними хвойдами і зробили з них інкубатори для своїх маленьких очкастеньких тентаклевих монстриків….

    “Збуджена своїми сексуальми фантазіями я не помітила, як моя напарниця Бой Некст Дор помалу дійшла спочатку до топ 5 а потім вже і до топ 2….”

    Коли я відійшла від своїх фантазій і думок, про те як і в яких позиціях мали насилувати цих безчесних поганців, і насолодившись такими приємними вібраціями мого дрона Ньютіка, я зрозуміла, що навколо моєї зайки завмерла гнітюча тиша. Задумавшись пару хвилин я зрозуміла, що це із-за того що Бой Некст Дор залишилась одна проти невідомої кількості ворогів.

    Бой Некст Дор прислухалася до кожного звуку, тепер вирішувалось все або нічого, перемога чи поразка, аім відточений чи зоглотус невїбений. І тут Бой Некст Дор чує свій голос: “Тебе жде жаркий секс, але будь обережна там соско дьорг”. Після цих слів заюша розуміє, що вона залишилась 1 на 1, але її ворог член клану гейпадерів, що керуються тільки інстинктами своїх сосків і вважають, що аім асіст баланс і взагалі треба заборонити всім хто не примкнув до їхнього гейпадерського клану не те що муватись, а взагалі рухатися бо їм нещасним важко цілитись і взагалі їхній мозок не видає більше чим 10 фпс.

    Бой Некс Дор активувавши чуття білі стала відстежувати свою здобич і ставити на неї пастку, оскільки проти гейпадера не можна виходити лоб в лоб бо він силою сосків присосеться до тебе і камкліпне за секунду. Невдовзі вона побачила свою ціль, це був Фьюз (В майбутньому будем його називати за позивним, що воно носить — Факінг Слейв). Його вуса розвивалися (на відміну від нього) на вітрі, а його рука блискотіла на сонці. Бой Некст Дор встановила портал на проході і стала вичікувати… Пройшло трохи часу і Факінг Слейв побачив її телепорт, а оскільки він не вмів думати і грав тільки на сосочних відчуттях він безстраху зайшов в портал, але це була його сама велика помилка оскільки Бой Некст Дор зжала свій портал так, що він не міг поворухнутися ні на міліметр, а оскільки вона це зробила дуже швидко Факінг Слейв навіть не встиг протиснутися на половину і застряв ось так на третину в порталі без змоги поворухнутися.

    І тут Бой Некст Дор відчула, що вона із за цієї напруженої ситуації почала збуджуватися і потихеньку підтікати. А оскільки вона просто обожнювала домінувати і дуже сильно хотіла помститися вона вирішила його страстно трахнути сексом.

    У Бой Некст Дор швидко ковзнула рука в ще один портал, що вона відкрила і з професійною точністю дістала звідти мотузки кляп і страпон пустоти. Після цього вона закрила портал що слугував їй за сумку і повільно підійшла до Факінг Слейва. Пара сікущих швидких але точних і професійних ударів кунаєм і пустота легко і вкрай ніжно розсікає одежу не доторкуючись до шкіри.

    Одежа з Факінг Слейва потихеньку затягує в пустоту портала і відкриває всі частини його тіла. Подумавши декілька секунд вона щільно починає зв’язувати тіло своєї жертви. Після цього вона знову відкрила кишеню в пустоті і трохи покопавшись дістала звідти пов’язку на очі і після цього щільно зав’язала нею очі Факінг Слейву. І тільки тепер вона вирішила, що і сама може з себе зняти одяг. Її рука ковзнула до тильної частини костюму і повільно стала розстібати блискавку. Через пару секунд костюм з неї упав оголивши її витончені вигини тіла і показали її нижню білизну і бинти що підв’язували груди. Бой Некст Дор акуратно склала свій костюм, при цьому випадково але доволі часто стаючи в досить пікантні пози…. Після цього вона розпочала розмотувати свої груди та звільняючи їх від такого набридливого тиску але такого необхідного щоб вони не заважали при битві за перемогу в іграх APEX. Як тільки вона закрутила бинт в красивий рулетик вона повільно розпочала знімати свої чорні як ніч але тоненькі і уже досить намоклі трусики.

    Але вони чомусь виглядали не так, що вони почали промокати тільки тепер, це було більш схоже на те, що вона потихеньку підтікала всю гру. Різкий її стон вирвав мене з роздумів і заставив спустити погляд на її чорні трусики, її очі зупинилися на фалосі що потихеньку вилазив з її мокрої кіски.

    Я миттєво впізнала цей фалос, оскільки це був мій подарунок, і ця іграшка мала досить дивну і вкрай цікаву особливість: всередині неї є пара металевих кульок які при кожному різкому і не дуже русі стукаються і Із-за цього створюють досить сильну вібрацію, але не достатню щоб кінчики. Ось чому її трусики були настільки мокренькі. Важко повірити, як вона на таке витримала, а головне наважилася на таке випробування для самої себе. Що правда нинішня ситуація підтверджує те, що навіть шалене збудження не достатньо сильна щоб затьмарити скіл що вона отримала за 30к вбивств.

    Після побаченого я зрозуміла, що для Фікінг Слейва ситуація стала ще гіршою оскільки на нього зараз буде звернене все збудження, що вона накопичувала всю цю вкрай довгу і важку гру.

    Бой Некст Дор виставила в себе двійний страпон і підійшла до портала з якого безпорадно визирала його вже оголена жопа. Вона клацнувши пальцями розширила його задній вхід, щоб краще було входити і почала його страсно трахать сексом.

    Її рухи були дуже точні і вкрай сильні, а лице Факінг Слейва застило в гримасі між задоволенням і сильною і пекучою білю. Від цього у Факінг Слейва встав його жалкий відросток і попався Бой Некст Дор на очі. Вона зупинилась і кинула погляд на цю жалюгідну пародію на її так улюблений здоровенний Хуй Максима.

    – Він не достойний щоб попадатися мені на очі!!! – викликала Бой Некст Дор і швидким змахом куная відсікла його, одночасно з цим відкривши портал в бездну під ним, закривши відразу як туди впав манюсінький пісюн Факінг Слейва.

    У в’язня закотилися очі а з кляпа почулося нестерпне мичання. Бой Некст Дор як справжня домінна навіть не звернула на це увагу. Натомість вона збільшила темп а її рука ковзнула в знову розчахнутий портал і дістала звідти чорний шкіряний батіг і з особливим смаком почала його хлистати.

    Я заворожена цією ситуацією розпочала протікати і мої руки наче самі собою потягнулися до Сьютіка. Я відкрила маленьку чорну дірочку і приставила її до свого клітора. Мій клітор почав швидко набухати, а із за накопиченого збудження я швидко кінчила Із-за цього моя горобина стала ще чутливіша і я почала отримувати оргазм за оргазмом і з кожним разом все швидше я швидше приходив новий оргазм. Я почала захлинатися в оргазмах і своїх фантазіях про те як би мене могла жорстоко зв’язати і виєбати Бой Некст Дор.

    Тим часом Факінг Слейв захлинувся в болі і задоволені його айнал з кожною секундою палав все сильніше, оскільки госпожа в якийсь момент стала використовувати замість змазки табаско і чілі. Бой Некст Дор розпочала наближення до оргазму Із-за цього темп потихеньку наростав а ягодиці у слейва починали боліти все сильніше і сильніше. “Буря” ставала все сильнішою і сильнішою і тут вона нарешті отримала оргазм, всі м’язи зтиснулись всередині від цього батіг впав на есс Факінг слейва з неймовірною силою і розсік його уже червонющі місцями посинілі будочки. Це з першого погляду могло створити враження, що якийсь звір розміру з лева нагородив неглибокою, але сильною і дуже болісною подряпиною.

    Нарешті екстаз від такого вичеканого і неймовірного оргазму стих і до Бой Некст Дор нарешті зміг достукатися і розповісти їй про те, що її напарниця хоче до них приєднатися. Бой Некст Дор не довго думаючи скочила в порожнечю і побігла до найближчого контейнера з припасами. Використавши обліку “ну а хулі нам предаторам 30к кілів” вона змогла знайти в контейнері мобільний респавн і достатньо медикаментів, щоб її подруга і напарниця місіс Доктор змогла себе привести в порядок. Після виклику корабля Бой Некст Дор вискочила знову в порожнечу, щоб менше світити своїми буб і есс, швидко побігла закінчити зі своїм слейвом.

    Підійшовши до Факінг Слейва вона вирішила випробувати свою розробку. Ця розробка називається “фантомний рух” , її сенс в тому щоб записати певний циклічний рух і навіть після завершення дії, ціль на яку було накладено це вміння буде отримувати відчуття і пошкодження навіть після припинення дії. Підійшовши до жепи Факінг Слейва вона наклала на його ейнал це закляття знову його виєбала з перцем і якимось дивним засобом, що збільшує чутливість. Як тільки вона закінчила запису цього руху вона вирішила покарати Факінг Слейва, за те що старався вибратися з пут. Вона з криком : “Відчуй смак своєї дупи !!”- з цими словами вона витягнула з його рта кляп накинула на нього своє вміння “фантомний рух” і трахнула його по самі гланди тим страпоном що довбила його в жопу.

    По закінченню якраз я підоспіла, побачивши мене Бой Некст Дор вона зі стоном витягла з себе кінець двійного страпона і вставила його повністю в асс Слейва всі сумарні 76 см. Факінг Слейва виручив очі від болю і нерозуміння своїх відчуттів, бо його водночас страпонили в асс і при цьому інший страпон був просто нерухомо і щільно запханий.

    Бой Некст Дор витягнута два двійних страпона один трохи товстіший, інший трохи тонший. Потім підійшла до мене ніжно розстібнула мою одежу лизнувши щоку. Коли вона зняла з мене одяг її руки ковзнули мені ха спину і за один швидкий і точний рух, мій бюстгальтер упав на землю. Після того як мій бюстгальтер доторкнувся землі вона мене кинула на землю так, що я опинилась на землі а вона опинилася між моїми ногами. І тут я зрозуміла що поки я падала мої руки уже були сковані, це було схоже на справжнє насилування. Її руки легким але протяжним дотиком обвели контори мого тіла і пару раз стиснули мої груди. Враз я зрозуміла, що намокла ще сильніше чим була до цього, і незважаючи на мої білосніжні стрінги по моїй нозі поповзла тоненька струйка мого липкого соку. Бой Некст Дор протягнула палець і зібрала всю витікшу рідину на нього. Я легенько застогнала від такого доторку. А її погляд став, як у досвідченого садиста. Пару раз вона причмокувала облизуючи свій палець. І витягла його з роту обхвативши губами. За нам потягнулася ниточка слини.

    Після цього її ладоні торкнулися трохи нижче моїх колін та помалу поповзли догори, коли вони дійшли до моїх ляшок Бой Некст Дор нахилила голову і лизнула внутрішню частину бедр злизнувши новий потічок мого соку, а я знову не змогла стримати свій стон, і за нього була знову одарована цим безжальним, але дуже люблячим і страсним поглядом. Далі вона ніжно охопила пальчиками мої уже промоклі трусики за краї і почала їх потихеньку стягувати вниз. Між ними і моєю кіскою із-за виділення такої кількості змазки утворились тоненькі ниточки мого соку. Але Бой Некст Дор не дивилася на мої соромні місця, вона упивалася моїми стонами і емоціями.

    Як тільки мої трусики перестали доторкатися до моїх ніг Бой Некст Дор скрутила їх в плотний м’ячик і заснула їх мені в рота заклеївши їх зверху чимось подібним до скотчу. За тим вона спустилася вниз і обхватила своїми губами клітор трохи прикушуючи. Я застогнала, але із-за імпровізованого кляпа вони стали ще більш спокусливішими, а погляд Бой Некст Дор проявились якісь лячні нотки спокуси і бажання.

    Її куні було просто неперевершене, і я дуже швидко почала наближуватися до оргазму. Кожна секунда була все кращою за попередню а мій клітор все більше набухав і ставав все чутливішим. Я стону як сама безпринципна хвойда. Таке враження начебто з мене витікає просто літри змазки, а мої рецептори починають все яскравіше відчувати смак моїх трусиків, проте мені здається, що це із-за того що коли Бой Некст Дор їх зминала вона туди запхнула пару своїх порталів, а їхні пари швидше за все неподалік від моєї кіски, щоб в них затікали мої соки і потім знову змочували мої же трусики.

    -Я бачу по очах, що ти уже зрозуміла чому твої трусики не втрачають свій смак, а навпаки все більше його вбирають… – промовила повільним томним голосом Бой Некст Дор після цього підморгнула висунувши язика і доторкнувшись пальчиком до свого лиця. Після цього знову опустившись і продовжила гратися з моєю кіскою.

    Я все більше наближувалася до оргазму, мої очі потихеньку закачувалися і смак моїх трусиків ставав все яскравішим…. Але сталося розчарування на самій вершині екстазу, коли я вже була практично на вершині неповернення і готова була отримати один з най яскравіших оргазмів в житті вона зупинилася, підняла голову стерла з лиця всі залишки мого соку і облизала свої пальчики. Після цього вона безумно усміхнулася і трохи покепкувала з того, що не дала мені кінчити. Після цього вона поставила мене раком і знову закріпила, щоб я не змогла поворухнутися ні на міліметр. За тим як вона впевнилася, в тому, що я не зможу поворухнутися, вона відкрила портал-кишеню і дістала звідти дивний шприц рожевого кольору на ньому було написано HAMOND і ще якісь символи чи букви, але мені не дано їх побачити, оскільки мені закривало огляд моє ж тіло.

    Як тільки вона витягнула шприц вона зайшла повністю мені за спину і зникла з мого поля зору. Єдине, що я почула це те як її ніготь постукав по голці цього шприца, потім слідував легкий дотик, який навколо обвів мою кіску а потім і клітор…. Зразу опісля мій клітор прошив різкий раптовий біль, і я відчула як через голку, що впилася в мій клітор почала просочуватися рідина, яка була всередині шприца. Через пару секунд Бой Некст Дор витягла голку з мого клітора і відкинула шприц обходячи мене так, щоб опинитися переді мною.

    Коли наші погляди перетнулися я побачила її власну усмішку наповнену бажанням мучити, вона торкнулася пальцями однієї руки і розсміялася таким лагідним, але чомусь якимось зловіщим сміхом….

    – Я в тебе ввела нову розробку хамонд TЗІ10, це так званий “Трольскій збудник ікс 10”, він збільшує чутливість твоїх ерогенних зон в 10 разів та збільшує до максимальних границь бажання трахатись сексом, але не дає кінчити якщо тобі не ввести інший препарат, який є антидотом до цього що я тобі вколола, – промовила Бой Некст Дор дістаючи ще один такий шприц і вколюючи його уже Факінг Слейву, і він став стогнати ще сильніше

    Тим часом я почала помічати що мені стає все гарячіше і гарячіше, текти я стала настільки сильно, що я була практично на грані щоб захлинутися своїми же соками оскільки я стала текти занадто сильно і в портали стало потрапляти дуже багато моїх соків…. Поки я намагалася не захлинутися своїми же виділеннями Бой Некст Дор знову опинилася у мене за спиною витягла з пустоти якийсь предмет. Закривши портал вона підійшла блище до мене і вмокнула пальці в мої виділення і використала їх, як змазку щоб вставити в мене, як я потім відчула досить крупну пробку, яка ледве в мені помістилася і начебто цього мало, вона ще й розкрила її пелюстки в мені. А Із-за препарату я відчувала кожен міліметр, це ще не було катуванням, але розтягування моєї дірочки яку я сама навіть не пробувала стимулювати не дуже приємним відчуттям, особливо зважаючи на те, що я під дією препарату що збільшує чутливість ….

    Зразу по цьому я почула “клац” і мій набугший клітор опинився між двома лапками металевої прищіпки з невеличким шипом з кожної сторони, який врізався в нього. Ще за пару секунд такі ж прищіпки замкнули свої щелепи на моїх сосочках. Після того, як вона припинила чіпляти ці безжальні залізяки, Бой Некст Дор повісила на них невеликі тягарці, але їхньої ваги хватало, щоб я на фоні препарату відчувала дискомфорт.

    Закінчивши підвішувати на мене ці жорстокі іграшки, вона зняла з поясу батіг і з точністю хірурга зафарбувала мою попку в яскраво червоний колір. Після чого із своєї “схованки” вона дістала декілька наліпок і наклеїла їх на мої груди, внутрішню частину бедр та пару прикріпила до металевих прищіпок. Як тільки вона натиснула на пульті кнопочку і моє тіло пронизав не сильний але досить неприємний і різкий біль. Із-за такої несподіванки я мало не захлинулась, бо збила свій подих і постаралася застогнати.

    Після того, як вона мене трохи помучила вона сіла дуже близько переді мною, але не в моїй зоні досягнення розставила ноги і почала гратися з собою в декількох сантиметрах від мого лиця. Вона так просиділа переді мною дражнячи мене своїми запахами і хлюпаючи ми звуками. Спочатку я збудилася, а моя кіска почала пульсувати і я почала благати всіх богів на світі, щоб мене якщо б не виїбали, то хоча б дали погратися з собою. Але через ще 20 хвилин я почала занадто сильно збуджуватися від запаху і вигляду мастурбуючої напарниці я почала текти ще більше і перевалилась за ту тонку грань можливості не захлинутися своїми же виділеннями. З цього моменту я молила про те щоб Бой Некст Дор замітила її скрутне становище і звільнила мене від цього кляпа…

    Повітря не хватало розум потрохи затуманювало на очі насувалась пелена, чи то вони так сильно закотилась, що я вже практично нічого не бачила…. В останній момент я відчула пальчики моєї супутниці на своєму обличчі і вона швидким рухом відірвала липку стрічку, і я нарешті змогла позбутися цього імпровізованого кляпу і разом з нам з мене вийшов досить велика грудка моїх виділень, а поки я відкашлювалась Бой Некст Дор заявила :

    -Не смій сказати ні слова, за кожне слово я буду натискати на ось цю кнопку, -строго вона промовила натискаючи кнопку.

    -А-а-а-ах, – вирвався з мене стон наповнений біллю від того, що все моє тіло пронизав струм. Я не наважилась нічого сказати бо кожне слово швидше за все принесло б мені нестерпний біль….

    -Х-х-х-х-х, – прозвучав награний приглушений сміх, – я надіюсь ти не посмієш знищити цю ідилію, а то… – Бой Некст Дор змахнула своїм батогом, “клац” батіг розірвав повітря і попав по моїм ступнях.

    -А-а-а-ах, – знову вирвався стон з моїх вуст, із-за пекучої болі, що пронизала мої ступні.

    – А тепер якщо хочеш, щоб я тебе трахнула приступай до куні, і не здумай зупинятися поки я тобі цього не дозволю, – проговорила моя напарниця нарешті сівши на цей нещасний сантиметр балище, давши мені іспити її соки…

    Спочатку я упивалася її соками, але навіть не зважаючи на те, що я неймовірно якісно зафіксована, і моє тіло не може поворухнутися, із-за куні і рухів язика і голови під-час його виконання з кожним повтором тягарці що висять на мені потроху розкачувалися все сильніше і сильніше, чим завдавали мені дуже неприємних відчуттів, але як тільки я зупинялася хоч на мить моя супутниця без роздумів натискала на кнопку і мене пронизував нестерпний біль. Як тільки Госпожа(по зрозумілим причинам буду тепер так називати свою напарницю) отримала шостий оргазм вона приказала мені зупинитися.

    Госпожа встала з підлоги і підійшла до всіма забутого Факінг Слейва і витягнула з нього фалос і підійшовши до мене сказала щоб я відкрила свій рот, після того, як я його відкрила вона вставила мені цей брудний фалос мені настільки глибоко, що я не могла дихати, але Госпожа заборонила мені його висунути з себе хоч на міліметр, і в доказ того, що її слова серйозні вона 2 рази вдарила по моїм булочкам 1 ще один удар прийшовся на мою спину….

    Поки я тримала величезний фалос в роті Госпожа обійшла мене навколо підняла 2 раніше витягнутих двох кінечних фалоса і після того, як вона наблизилася до мене менший вона вставила в мою кіску, і я мало не випустила фалос від такого недовгого але такого очікуваного доторку до моєї кіски. Госпожа явно помітила на скільки мені важко далося втримати фалос, але наказала мене тільки не сильним ударом рукою по клітору, всередині я скрикнула від болю, але не удару а від того, що цей удар сильно штовхнув тягарець. Госпожа кокетно усміхнулася, а на мені появилась гримаса страху. Оскільки до мене дійшло: якщо вона вставила меньши страпон в мою кіску, значить той, що більший він підготований для моєї вже не цнотливої, але ще не готової до того, щоб її трахнули сексом, особливо таким здоровенним фалосом що мав діаметр в 12 сантиметрів. Для порівняння пробочка яка мене ледве не порвала мала діаметр в 8 сантиметрів, а перший фалос, що вона вставила в мою кіску мав діаметр в 7 сантиметрів, а відчуття були начебто кіска ось-ось порветься. Єдине, як вона мене заспокоювала, що у Максима Данжен Майстера ХУЇЩЕ в діаметрі 14 см і це якщо йому не показати фото мундо-мундо.

    Госпожа схвалила пробочку за кілечко і почала потихеньку витягувати навінь не закривши пелюстки. Моя попка почала потроху розтягуватися, що спричиняло досить сильний біль але слабший за удар батогом чи струмом тому я терпіла просто сильніше зжинаючи зуби на цьому огидному фалосі…. Як пробочку повністю дістали я не пам’ятаю, оскільки швидше за все я втратила свідомість. Але прийшла в свідомість надзвичайно швидко, оскільки я випустила фалос і за це миттєво отримала розряд струму, що привів мене в свідомість. Із-за пробочки моя попка була була широко розчахнута, і я відчула подих вітру на стінках своєї розтянутої дірочки.

    Через мить я відчула що Госпожа прислонила до моєї дірочки цей величезний фалос, як тільки конусна частина фалосу перейшла відмітку в 3 см, а розширення встановило 11.2 см мій мозок знову постарався втекти від цих мук, оскільки із-за препарату я відчувало кожен міліметр проникнення, і кожен пів міліметра розширення. Але ще один удар струмом швидко привів мене до тями. А моя попа боліла все сильніше. Щоб вставити фалос на всю довжину, Госпожі прийшлося ще 4 рази натискати на цю злощасну кнопочку.

    Як тільки обидва фалоси були в мене вставлені Госпожа натиснула кнопочку на пульті і вони почали сильно вібрувати. Госпожа обійшла мене і ставши переді мною відкрила портал, так щоб туди потрапила моя голова. Опісля вона обійшла мене опинившись знову у мене за спиною, і сама присіла на протилежні кінці вібраторів, використавши мої соки, як змазку легенько стонучи вона помалу вставила їх в себе і також активувала кінці, що опинились в ній. Потім вона відкрила портал, який був парою тому, в якому була голова так, що моя голова опинилася в ідеальному місці, щоб моя голова опинилася під моєю кіскою і моєї Госпожи, так що я могла бачити всі наші соромні місця розтягнуті цими величезними фалосами. Згодом Госпожа із пустоти створила два портали: один був розташований чітко під нашим соромними місцями, і збирав всі наші виділення що не змогли втриматися в середині, і скапували вниз, а інший доставляв це все прямісінько в мене.

    – Якщо будиш халтурити , а-а-х, і не миттєво ковтати наші виділення, а-а-х, будеш отримувати нову дозу току. А щоб , а-а-а-х, було цікавіше я підніму силу стимуляції, і вібраторів, а-а-х, і силу струму, щоб помилка для тебе, а-а-х, була більш болючою.- потонуючи промовила Госпожа демонстративно збільшуючи силу вібрації і силу струму на пульті…

    Невдовзі я не впоралася з таким потоком наших з Госпожою соків і з імпровізованого збірника стало хлюпати. Я навіть не встигла кліпнути, як мене пронизав струм-м.. Як вияснилося вона не блефувала коли так багато крутила регулятор сили струму. Він був в два, ні в три рази сильніший. У мене стиснулося все в середині, до кожного мого органу доторкнулась така нестерпна і жарка ціпочка розрядів що несли неймовірний, але уже чомусь відносно приємний біль(не достатньо приємний, щоб навмисно провокувати Госпожу на натискання цієї кнопки, що могли створити тільки верховні демони, бо людина не може бажати настільки нестерпних страждань комусь). Коли біль трохи втихла і я змогла хоча б на якусь долю мислити, я замітила що цепочки струму легенько ляскали мою Госпожу по її клітору і торкалися її попки. Я перевила свій погляд на її лице, щоб побачити, як його охопить гримаса болю і відчаю, та злість на себе, що вона не продумала те, що ми з нею будемо примикати одне до одного коли вона мене буде насилувати цими фалосами. Але на мій подив розчарування на її лиці появилося тільки більше насолоди. Тепер я зрозуміла вона не тільки садист, вона ще й мазохіст, цікаво хто цей Макася Данжон Мастер, що зміг приборкати і привчити до болі таку, як вона.

    Невдовзі коли Госпожа вже кінчила разів шість і була на вершині екстазу на, яку змогли забратися тільки декілька живих на цьому світі. В цей момент я вже заповнила свій шлунок нашими соками (перед тим отримавши ще декілька ударів струмом), і вже як хвилин 30 для мене це сало справжньою катівнею, оскільки я була постійно на грані, щоб кінчити, але я ніяк не могла із-за препарату.

    – По твоїм, а-а-х, булькотючим стонам я можу припустити, а-а-х, що твій шлунок вже, а-а-х, наповнений нашими виділеннями, а-а-х, я тобі повідомлю, що коли в тебе появиться, а-а-х, гарно виражений животик, а-а-х, начебто ти вагітна, то я, а-а-х, введу в тебе антидот і дам тобі кінчи…. а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-х а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-х а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-х,- Госпожа знову кінчила і ненароком натиснула кнопку і не відпускала її поки не закінчився екстаз після того, як вона кінчела. Це були самі нестерпні, наповнені біллю, відчаєм, нашими стонами і безвихідністю 3 хвилини в моєму житті. Мій шлунок не витримав е повернув, я мінімум половинну того, що я змогла проковтнути поки була між нашими соромними місцями. Тому мені прийдеться ще, в півтора рази довше чекати свого оргазму….

    До поки я спочатку надолужувала те що було вже мною проковтнуто, а потім допродаючи, ще проковтнутого нашого соку, а животик потихеньку розтягувався під тиском проковтнутої субстанції до потрібного розміру, Госпожа кінчила ще 12 раз, а я отримала 4 удари струмом за те, що проливала наші соки і 3 рази отримала током із-за того, що Госпожа знову випадково (в чому я почала частково сумніватися) натискала на кнопочку, але вона відпускала кнопку досить швидко і я змогла стримувати накопичене всередині себе.

    – Я дивлюся, а-а-х, що ти вже добралася, до потрібного, а-а-х, розміру свого животика, тому зараз, а-а-х, я тобі дам кінчити,- з цими словами постонуючи Госпожа витягнула з себе фалоси і випрямилася закривши деактивувавши портали, що тримали мою голову в місці де були прекрасні види, але вкрай незручне і відверто кажучи мокрувате положення. Як портали закрилися моя голова знову опинилася на своєму місці. Але із-за зміна положення, з напрямку лиця вверх, до прямого я відчула, що накопичене почало потихеньку текти по горлу, а потім витікати з мого роту і капати на підлогу. Госпожа помітивши це не розгубилася, вона з своєї пустотної кишені дістала невеликий страпон на ремені з грушею для наповнення повітрям. Цей фалос за долю секунди опинився в мене в роті і дістав до гланд, а ремені були замкнені на моєму затилку з характерним “клац” замочка. Цього було достатньо, щоб з мого роту перестали витікати накопичені виділення. Але на думку Госпожи цього було мало, і вона пару раз натиснула на грушу і фалос всередині мене заповнив кожен сантиметр мого роту, щільно закривши прохід в горло, але все одно зберігалась, на диво, можливість дихати.

    – Я розумію, що в тому, що ти випадково випустила пару капель нашого нектару не винна, але я не можу собі відмовити в тому, щоб покарати тебе, – промовила Госпожа з лицем повного садизма і задоволення, а потім відразу вона натиснула на цю зловіщу кнопку, і тримала її ще 15 секунд, паралельно хлиставши мою кіску і попку своїм батогом.

    Опісля Госпожа знову витягнула якийсь шприц з кишені пустоти і знову ввіткнула голку в мій клітор голку шприца. Я була готова до пекельної болі від того, що протнули мій клітор. Але я не була готова до настільки пекельної болі, бо я не врахувала, що того разу той укол був до дії препарату, а тепер мій клітор в 10 раз чутливіший, відповідно біль в 10 раз яскравіша. Я почала втрачати свідомість, але різкий удар струмом і ковзаючий ляпас рукою по моїм сосочкам, що задів цепочки, якими були зв’язані тягарці, цей біль швидко привів мене до тями. І заставив витерпіти до кінця цей страшний біль. Після того, як весь вміст шприца опинився в моєму кліторі і почав потроху розходитися по моїм венам. Госпожа обійшла мене і зі стоном знову вставила в себе фалоси. І почала з новою, неймовірною силою трахати мене сексом. Із-за її напору я дуже швидко пару раз кінчила. Після цього вона спочатку іитащила фалос з моєї кіски, пару раз лизьнувши її в процесі, а за тим вона витягнула фалос з моєї дупи з якої відразу почав витікати накопичений нектар. Госпожа замість фалоса засунула в мою дупу анальну пробку, що була в діаметрі десь 10.5 см, і знову покарала мене за допомогою цієї злощасного електрики.

    Як вона закінчила зі мною вона відкрила портал, але не такий як завжди він був в шкіряних ремнях, а зверху було написано “Данжон КАЧАЛКА тьми”. Вона звільнила мене від жорстких пут, але я все ще не могла зробити нічого більше чим звиватися як гусінь, або як риба яку викинула на берег.

    Коли я випала з порталу я побачила плитку, яка складала відчуття ніби вона прозора а знизу ціла галактика. А перед моїм взором була величезна брама в цепях на якій дублювалася та назва, що була на порталі. Поки я роздивлялася інтер’єр, з порталу появилася моя Госпожа у якої на плечі бовтався Факінг Слефв. Вона підійшла до воріт і відкрила їх, за ними був просторий хол з 4 дверми: “Качалка”, “Роздягальня для справжніх МЕНС”, “Роздягальня для справжніх вуМЕНС” і “Кабінет найвеличнішого і неповторного Макасі Данжон Майстера, аксіоми качалки і фістінга”.

    Госпожа спочатку направилася до дверей качалки, коли вона їх відкрила, я побачила, що за ними находилися безконечні ряди тренажерів і пристосування для еволюції від слейв до КАНДИДАТА В МАЙСТЕРА ДАНЖЕНА. Сюди вона закинула зв’язаного Факінг Слейва і крикнула що він соскодьорг, відразу біля Слейва появилося три тентаклевих монстрів, у яких тентаклі були більше схожі на руки базуки чим на безформні макарони, які зазвичай має їхній вид. Ці перекачані “Рукабазучники” підхопили Слейва і понесли його в роздягальню, через пару секунд почулися звідти стони Слейва.

    Коли Слейва занесли в роздягальню Госпожа вернулася до мне і закинула на плече, а до мене дійшло, що я тут з кляпом, пробочкую, з мокрою кіскою, зв’язана та ще й гола зараз находжусь в місцевості до повно істот. А тіло моєї Госпожи було тільки прикрито невеликим тонким шаром пустоти. Ось ми в такому вигляді зайшли в кабінет Макасі Данжон Майстера, мене поклали на підлогу і я побачила що тут відсутня стеля, а зверху безкрайнє зоряне небо. Госпожа присіла на коліно і стала чекати, через декілька секунд перед нами появився сам МАКАСЯ, а у нього був стояк, який підіймався настільки високо, що не було видно його кінця…

    – О Бой Некст Дор вітаю тебе в своєму скромному кабінет, Я вже зачекався тебе учениця моя, – промовив трохи тянучи слова Макася Данжон Мастер.
    – Вітаю Вас Майстер сама, я прийшла до Вас з проханням, не могли б ви познайомити мою подругу з “Зе ріал секс” і взяти її також до себе в навчання, – промовила моя Госпожа.
    – Я так розумію ось ця промокла гусінь з кляпом в роті і на очах червоніючи і є ця подруга?, – з зацікавленістю промовив Макася й провівши пальцем по внутрішній частині бедр, щоб зібрати на палець трохи соку і облизав його, а я Із-за цього трохи постонала.
    – Ви все правильно зрозуміли, Майстер це вона і я її підготувала до посвяти, – промовила моя Госпожа.
    – Я помітив, що вона вже в потрібному стані щоб пройти, цю посвяту, але я сам не зможу її провести, бо я недавно побачив фото Мундо-Мундо і мій хуй зменшиться не скоро тому посвяту проведе мій магічний двійник. Заходьте в кімнату спокуси і чекайте… – спокійно проголосив Майстер.
    – Міні теж туди іти?, – здивовано запитала Бой Некст Дор.
    – Так, але ти будеш проходити не всю церемонію,- промовив Майстер
    поки зникав в повітрі залишаючи по собі тільки двійника.

    Ну тоді пішли сказала Госпожа і взявши “гусінь” на руки зайшла в двері які були в кутку цієї кімнати з написом “Залиш надії і змасти есс”, відкривши двері нас моментально затягнули до кімнати щупальцями. Всередині була тільки пустка і куча щупалець які моментально мене оголили, незважаючи на те що на мені і так не було одягу, а для Госпожи переплівшись між собою створили певний місток на якому було можливо легко стояти, такий же мостик був створений і для двійника Майстера.

    Щупальці мене швидко знерухомили і обвелись навколо грудей. Потім вони зламали замок на кляпі і моментально ввійшли всередину поглинаючи всі виділення, що накопичились всередині і ставали все більш активними і пульсуючими. Заглиблюючись все глибше і глибше невдовзі вони вийшли з іншого кінця через асс, при цьому випхнувши пробку. На диво це було не боляче а навіть досить приємно. Вони звивалися всередині мене і стимулювали кожен мій орган. Деякі обвелися навколо мого клітору і його активно стимулював. Ще 2 щупалці заповзли всередину моєї кіски і обвели кожен її міліметр, не ставивши без уваги навіть уретру і яєчники. Що мало би спричинити неймовірний біль, але натомість приносило неймовірне задоволення.

    Після того, як я отримала оргазмів десять, щупальці висунулись з мене і піднесли до містка з Мастером, але залишаючи мене все ще знерухомленою. Мастер окинувши мене поглядом достав свій огромений трьох метровий прутень на якому проступали прекрасні вени, він весь трохи пульсував і нагадував не статевий орган, а щось не з цього світу, що в принципі не могло існувати. Він вставив його в мене, з мене вирвався повний насолоди стон і я моментально кінчила. Він скептично глянув і почав жорстко мене трахати цим монстром, а мені в голові спливали спогади про ХУЇЩЕ оригінального Данжон Мастера, він мене насаджував все інтенсивніше на свій прутень, а я молилася щоб у нього не постав образ цього міфічного Мундо Мундо, бо тоді мене б розірвало на кусочки. Поки він кінчив я змогла отримати шість оргазмів.

    Проте як тільки він кінчив мене щапальці відтащили від нього і почали обвиватися навколо моїх соромних місць і стали тверднути, таким чином створивши навколо моєї кіски, попки і грудей створився так званий пояс вірності. Який перекривав мені доступ до мого тіла без допомоги Майстра. А як вже потім мені пояснили, з мене його будуть знімати всього раз на тиждень і то якщо я буду показувати достатній прогрес.

    Тим часом, як тільки мене забрали від Макасі, щупальці відразу же схватили мою Госпожу і також її жостко трахнув сексом Макася. І її також закрили в пояс вірності…

    Тепер Ми разом прогресуємо, щоб отримати достатньо сексу і оргазмів від Майстера….

    озірвало на кусочки. Поки він кінчив я змогла отримати шість оргазмів.

    Проте як тільки він кінчив мене щапальці відтащили від нього і почали обвиватися навколо моїх соромних місць і стали тверднути, таким чином створивши навколо моєї кіски, попки і грудей створився так званий пояс вірності. Який перекривав мені доступ до мого тіла без допомоги Майстра. А як вже потім мені пояснили, з мене його будуть знімати всього раз на тиждень і то якщо я буду показувати достатній прогрес.

    Тим часом, як тільки мене забрали від Макасі, щупальці відразу же схватили мою Госпожу і також її жостко трахнув сексом Макася. І її також закрили в пояс вірності…

    Тепер Ми разом прогресуємо, щоб отримати достатньо сексу і оргазмів від Майстера….

     

    0 Коментарів