Фанфіки українською мовою
    Персонажі: ОЖП
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Одна з подружок Тріс вилітає до ізгоїв і Пітер при натовпі безстрашних починає її заспокоювати, що не сподобалося Чотири і той до смерті побив Хейєса. Звичайно лідер про це пошкодував потім, адже Убога, точніше Тріс не відходила від хворого весь тиждень, що той провалявся в лазареті. Сама я рідко з’являлася, не хотіла заважати закоханним і можливо трохи ревнувала. Вона все ж таки забрала Хейєса у мене. Забрала нашу улюбленну розвагу: знущання над іншими, бо Тріс це не подобається. Він майже не відходив від неї і даже допомагав тренеруватися. Та як би, мене не дратувала ця сітуація треба було почати нормально спілкуватися з Прайор.

    Спочатку я перестала називати Убогу Убогою, потім при зустрічі з нею перестала закочувати очі і жартувати про почуття Чотири до неї. Та першою саме спілкуватись спробувала вона. Підсіла у їдальні, запитала за погоду і я ледве в трималась щоб не відповісти: ” Я схожа на синоптика?” Потім знайшлись спільні теми, точніше Тріс напряму запитала про наші з Пітером стосунки. Почувши відверту відповідь, Прайор вирішила що тепер може лізти в моє життя. «Що у вас з Еріком?» Так буднічно, не відволікаючись від горнятка з кавою і хитро усміхаясь Тріс це сказала. Неофіти, що сиділи поруч робили вигляд що це їх не цікавить, але чомусь одразу затихли. Це ж які ходять чутки по ямі, що ми аж ТАК цікавимо? Піднявший свої, мягко кажучи, взбентеженні очі на білявку я чекала що Тріс нарешті навчилась жартувати, та вона дійсно чекала відповіді. ЇЇ влаштувало «В тебе там точно кава? Бо про що ти, бляха, мелеш?». Вона почервоніла, та більше цю тему не піднімала. Прайор пощастило що вона дівчина Хейєса, бо зараз би її ніс був би зламаним.

    І якщо я не принижую Тріс, то й іншим не можна, але це зрозуміли не всі.

    Нещодавно Едвард з Аллом хотіли викинути її з моста, щоб Алл піднявся таблицею. Що це у Тріс за друзі такі? В мені б в голову не прийшло викидувати Пітера у прірву тільки щоб не попасти до ізгоїв. Я даже з убогою змірилася.
    Ми з Хейєсом як раз повертались з даху де потайки в ночі курили, коли побачили як ці двоє тягнуть дуже знайому дівчину по мосту. Вона як вуж в’ється, намагається звільнитися та все марно.

    – Ви серйозно? — Здивуванню не було меж. Пітер із розвороту виносить щелепу Едварду. Я приголомшую Алла і б’ю в сонячне сплетіння, черевиком припечатую голову до залізних поручнів і тут чую несамовитий крик Едварда, Хейес пальцями видавив йому очі. Це було бридко, кличу Пітера і ми викидаємо за борт Алла, щоб таке точно більше не повторилося. За хвилину на гвалт прибігає натовп безстрашних і Чотири. Трис притискає коліна сидячи на підлозі, їй не сподобалося побачене.

    – Що тут відбувається? — Лідер був готовий вигнати нас до ізгоїв, але ці недоумки просто не ту обрали. Можна було викинути Гаррета, Френка чи Лідію, це ті, про кого потім би навіть не згадали. Але, блять, не Тріс! За яку готові вписатися щонайменше троє людей, один з яких командир.

    — Едвард і Алл намагалися викинути Пріор у прірву. — У Пітера руки в крові, Едвард заливає міст кров’ю, біля нього залишки його очей і мене нудить від цього. — Це була самооборона.

    — Ал сам стрибнув, коли зрозумів чим усе закінчиться. — Витираю руки об штани і допомагаю встати Тріс. Вона лякається, і Пітер силою піднімає дівчину — Ми відведемо її в мед блок.

    Голос Хейєса надто веселий, а я надто спокійна, і якби це була не наша звичайна поведінка, навряд чи нам повірили б.

    Звичайно правильна Пріор потім не розмовляла з Пітером, за його вчинок і я взялася їй пояснювати, що Хейєс ніколи б не пішов викидати людину просто тому, що програє (Це не так), адже він свого тепер уже першого місця досяг сам. А ось Алл, закінчена мразота, міг наступного разу викинути когось із нас, чи знову її. Едвард житиме, просто більше нікому не завдасть шкоди і якщо на кого ображатись, то на мене, адже ідея скинути Алла була моя. Це подіяло, правда довелося проходити детектор брехні при розслідуванні і ми головні брехуни правдолюбства, пройшли поліграф.

    Тепер Пітер у мед відсіку, а я за цей тиждень терплю численні глузування. Точніше гідно відгавкуюсь. Та залишившись без Пітера, сама не помітила як, стала знюхувати більше. Не обмежувалась маленькою дозою, це було единою розвагою. Барвистий світ галюцинацій чудово замінює сіру реальність. Щоправда, всьому є ціна, якщо від мета у мене не було такої сильної ломки, то від цього мене починало трясти вже наступного дня.

    По ямі поповзли чутки що Ерік давно вже мене виїбав, і судячи з його самовпевненого вигляду Еріка це тішило. Він поблажливо дивився коли проходив повз, його подвійні тренування закінчилися для мене і даже знущання зникли! Від нудьги я якось пішла до Торі, набити тату, і отримала від неї пораду, не зв’язуватися з Еріком. Боже, навіть верхівки безсоромно пліткують про нас. Якось не комфортно від того, скільки нам приділяє увагу громадськість. При тому, що Ерік трахнув майже всіх гарненьких неофіток, якщо вірити слухам. І з ними він був більш привітливим ніж зі мною, тому даже смішно думати що між нами щось є.

    Перед тренуванням у ямі, я дозволила собі трішки “радощів” і зараз відпрацьовувавши удари на груші знов займаюсь самокопанням. Чому я стільки приділяю уваги Еріку? Тому що поцілувалися? З-під лоба кидаю погляд на біляка який плечем підпирає стіну. Сьогодні занадто спекотно для шкіряної куртки і тому, Ерік в майці з оголеними руками які майже не винімає з кишень штанів.

    — Тепер буде спаринг. — Ерік відштовхується від стіни, і коли ловить мій погляд я одразу відвертаюсь, та знаю що тепер він посміхається. Вже вигнали всіх слабих і це буде просто забава для очей садиста. – є бажаючі?

    — Я — руку піднімає Ленс, ерудит. Один з тих, хто максимально розслабився без Пітера.

    — Я хочу зламати йому руку! — Тріс шалено дивиться на мене, та в мені кипить лють. На всіх одразу і на деяких окремо.

    — Я так розумію любишь “жорстко?” — Ленс знімає футболку оголюючи рельєфне тіло. Підсміюються майже всі, але я помічаю лише сталевий погляд і міцно зжату щелепу командира який підходить ближче до рингу.

    — Бачиш це? — я облизую середній палець. Насаджуючись ротом двічі – це все на що ти можеш розраховувати. Хоча…після бою можемо обговорити. — Тріс так і закліпала очима на мої слова. Натовп завулюлюкав.

    — На ринг! — Командир вальяжно схрестив руки на грудях, та з зацікавленістю почав спостерігати.

    Загалом те, Ленс не знав такої техніки коли стрибаєш на противника і поки він падає дряпаєш обличчя, а потім кулаками ламаєш ніс, відкушуєш вухо і розмазуєш залишки його губ по обличчю. Напевно, після таких тренувань усі очікують лише технічний бій, та сьогодні я показала комбо. Сама я теж отримала пару хуків, які ще не відчула бо була ще під дією наркоти.

    — Молодець, Джой. відвоювала перше місце Хейєса в ямі.
    Усмішка виривається сама і Ерік схвально посміхається у відповідь. Та я ще не закінчила.

    — Ні, Ленс — Я стягую з нього штани з білизною і цокаю язиком — на ЦЕ я домовлятися не буду. Може скотчем олівець примотай… Трохи довше буде.

    — Ленс, тебе побила дівчина. Думаю, серед ізгоїв ти знайдеш собі місце. -Продовжує Ерік і сміх неофітів замовкає. Командиру не так смішно як решті. Чи його чіпає страх в очах хлопця?

    — Але ж я вже пройшов на другий етап! — обурюється хлопець із закривавленим обличчям.

    — Мені все одно.

     

    0 Коментарів