Фанфіки українською мовою
    Жанр: Реалізм
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Без умов

    – Скажи, Женя, ти спеціально приїхав до мене якраз коли має розпочатись комендантська   година, щоб я не зміг тебе випровадити?

    – Ні, я просто пив та..

    –  Зрозумів, можеш далі не продовжувати після слово пив. Вставай та йди в душ, змінний одяг я тобі дам.

    – Дякую, Спартачок – Женя з полегшенням зітхнув та піднявся, оскільки раніше не був впевнений, що після того, що він тільки що зробив, його просто не виставлять за двері.

    – Ти ж розумієш, що те, що ти мені відсмоктав нічого не змінює в наших відносинах?

    Женя кивнув, але нічого не відповів та зайшов в ванну.
    Через кілька хвилин Спартак приніс Жені змінний одяг. Женя, стоячи в душі обмірковував все що сталось. Він не міг навіть уявити, що буде робити мінет другу, тобто колишньому другу. Він навіть не уявляють, що буде при цьому відчувати таке нереальне збудження, він згадував сильні руки Спартака, які міцно охопили його голову та змішували заковтувати член сильніше, він згадував його таке мужнє тіло та запах, який дурманив його. Він знову почав збуджуватись, але вирішив не продовжувати далі. Через пів години Женя вийшов з душу, де на нього чекав Спартак.

    – Ти довго був в душі, надіюсь нічого ганебного ти там не робив – усміхнувся Спартак.-Так ти де будеш спати? На ліжку зі мною або можу постелити на дивані, хоча ти знаєш він не дуже зручний для сну.

    – Якщо ти не проти, то я б хотів з тобою в ліжку.

    – Добре, я не проти, тим більше це ж не перший раз коли я з тобою сплю в одному ліжку. Лягаємо уже, а то у мене завтра зранку клієнт.

    – Добре, на добраніч.

    – На добраніч.

    Женя не міг заснути, крутився, різні думки лізли в його голову. Він стільки всього зараз відчував: надію, біль, спокій, сум, збудження і всі емоції навалились на нього відразу. Ось поряд з ним зараз Спартак, той про кого думав, кого бажав, варто лише простягнути руку. Та водночас він так далеко, їх розділяє 2 місяці, від тої дати відколи перевернулося все догори дном. Чи зможе він подолати цю відстань, чи зможе наблизитись до того, що в них було і що взагалі хоче він, чи хоче знову того що було, чи хоче чогось більшого….?

    – Ти вляжешся чи ні – перериває Спартак думки Жені, – скільки можна крутитись.

    – Спартак, вибач.. Я просто не можу заснути. Я можу тебе поцілувати?

    – Ех, Женя, ти зуби чистив взагалі?

    – Так

    – Добре, цілуй.

    Спартак повернувся лицем до Жені. Женя облизнув свої губи та повільно наблизився до губ навпроти, захватив ніжно нижню губу трохи втягнувши її. Сміливо накрив губи своїми та прослизнув поміж них своїм язиком. Спартак швидко перехопив ініціативу та почав вимогливо вторгатися в рот Жені, він підсунувся ближче до Жені та навис над ним, почав цілувати його шию, далі спускатись до ключиць, рукою почав торкатись та гладити напружений прес та відсувати резинку трусів. Член у Жені уже так стояв, що було аж боляче. Женя хотів більше тертя, більше ласки та більше доторків. Інша рука Спартака почала спускатись до низу спини, обхватила сідниці та міцно їх зжала.

    – Спартак, зачекай – почав говорити Женя – я, ще не готовий, я не можу..

    – Женя, заспокойся, я не буду тебе трахати зараз, просто зроблю приємне. Добре?

    – Так, добре, продовжуй.

    Спартак відсунув резинку трусів та вивільнив член. Міцно обхватив прутень рукою, розмазавши змазку, яка виділилась,  та почав активно рухати рукою, так як любив він сам. Через кілька хвилин Спартак почув стогін та благання від Жені пришвидшитись, Спартак зробив ще кілька рухів, оргазм накрив Женю та сперма виплеснулася на його живіт.

    Женя не міг оговтатись від пережитого оргазму, ніколи ще проста дрочка не доводила його до такого стану. Мабуть це все тому що це Спартак – подумав Женя,- тільки він здатен доводити мене до таких емоцій і відчуттів.

    – Спартак, давай я теж тобі допоможу.

    – Ні, Женя, спи уже, я поки не хочу.

    – Але ж ти теж збуджений.

    – Так, але зараз розрядки я не хочу, мені інколи подобається бути збудженим.

    – добре тоді на добраніч.

    На добраніч, Женя.

    Прокинувшись Женя спочатку не зрозумів де він знаходиться, голова боліла нещадно, думки почали проноситись в голові та він почав згадувати вчорашню ніч. Не відкриваючи очі простягнув руку на іншу половину ліжка, але та виявилось пустою, Спартака немає. Він дав собі кілька хвилин, щоб зібратись з думками, піднявся з ліжка та пішов на кухню.

    – Доброго ранку, Спартак.

    – Ну доброго, не знаю чи він для тебе добрий, судячи по твоєму вигляду.

    – Да, такий собі, дуже болить голова.

    – Візьми в аптечці собі ліки, ти знаєш де вона. Я замовив сніданок, скоро мають доставити.

    – Так, дякую. –  Женя підійшов до аптечки та випив таблетку.

    – Спартак, я хотів би поговорити.

    – Про що нам говорити з тобою?

    – Ну про всю цю ситуацію. Тобі хіба не цікаво, чому я вирішив не продовжувати з тобою подкаст терапію та припинити спілкування. А ще – Женя понизив голос та майже пошепки сказав – про те, що сталось вчора між нами, як нам далі бути..

    – Ти уже все сказав, навіть відео записав, на цілих 14 хвилин, я подивився всі, як і решта 1,3 млн. людей – Спартак відповідав спокійно, але в його голосі відчувалась злість.

    – Спартак, як ти не розумієш, ти хотів безумовної любові, але її не може бути, це можливо хіба в любові від матері до дитини. В інших випадках, як би я не ставився до тебе, щоб не відчував, мені потрібні були пояснення.

    – Я лиш хотів, щоб ти ставився до мене так як я до тебе. Будь на твоєму місці, я би підтримав тебе, навіть якщо всі були би проти тебе.

    – Спартак, я не такий як ти, думка оточуючих для мене дуже важлива..

    – Я розумію, все Женя, ми закрили дану тему і я більше не хочу повертатись до неї. Ти зробив свій вибір, те що сталось між нами, як я і говорив, нічого не змінює.

    – Але, Спартак, я хочу бути з тобою, мені дуже тебе не вистачає і я настільки скучив за тобою, ти навіть не уявляєш. Весь цей час, що ми не бачились та не спілкувались я думав про тебе. Я розумію, що ми не зможемо повернути все те, що було між нами, проте дозволь, дозволь мені залишитись поруч хоча б якості товариша, знайомого, секс-партнера. Мені потрібно, хоч щось, а то я можу зійти з розуму..

    – Женя, я тобі не можу дати те, чого у мене немає, більше немає.. Єдине, що я можу тобі запропонувати це секс без ніяких зобов’язань, оскільки на даний момент, мені дійсно цього не вистачає, а когось шукати я не маю ні сил, ні бажання.

    – Лише секс? – Женя задумався, – так, добре Спартак, я згоден, я розумію тебе.

    – Я відразу тебе попереджаю, що нічого більшого між нами бути не може, ні дружби, ні відносин, нічого. І на публіці ми не можемо з’являтись разом – це в першу чергу, щоб твоїй репутації не нашкодити, а то моїй уже нічого не нашкодить – усміхнувся Спартак – ти, зрозумів Женя?

    -Так, я зрозумів, я погоджуюся – Женя підняв голову і поглянув в очі Спартака такі здавалось би рідні та знайомі, але водночас чужі та холодні- коли ми зустрінемось наступного разу?

    – Давай наступного тижня, я тобі напишу. Тобі варто уже збиратись, проводжати не буду, коли будеш йти намагайся не світитись зайвий раз і, ради Бога, не вітайся ні з ким, коли будеш виходити з під’їзду, а то завтра побачимо безліч відео з нашим “возз’єднанням”

    – Добре, Спартачок, я буду чекати

     

     

    2 Коментаря

    1. Jul 19, '23 at 12:24

      Неперевершено! Емоції зашкалюють! Якщо ви перестанете писати, я не зможу пережити таку втрату 🥺❤️

       
      1. @LadyAngstJul 20, '23 at 20:20

        Дякую! Мені дуже приємно отримувати такі відгуки. Поки зосередилась на іншому фанфіку, але цей, можливо, допишу згодом.