Фанфіки українською мовою

    П’ятниця, ще один важкий день на роботі. Годинник показує дев’яту вечора, а Спартак все ще сидить за своїм офісним столом та перебирає документи. Сьогодні заказів було більше ніж завжди.

     

    Спартак – директор однієї із популярних фірм у Києві. Світловолосий чоловік, років з тридцять, одягається у все чорне, має елегантний вид, і , голубі очі ;). Багато дівчат із його фірми вже поклали на нього око, і майже не деруться за його увагу. Йому забавно спостерігати як кожна дівчина по своєму намагається показати себе із хорошої сторони, роблячи для нього щось приємне, але ні жодна з них не приваблює його. Байдужий до всього і без емоційний чоловік лише одним своїм холодним як лід поглядом, може викликати почуття страху у самої сміливої дівчини. Так от, повернімося до початку.

     

    Сьогодні був важкий день і п’ятниця, а це значить, що можна відкласти свої справи на потім і трохи відпочити. Відпочивати Спартак любив у своєму улюбленому барі “бусІнкА”, то ж сьогодні він вирішив завітати до нього. Він сів у свою чорну ауді (так, так, у нього навіть машина була його улюбленого кольору – чорного) і вирушив у подорож. Їхати було хвилин 20 від його офісу, тому він увімкнув радіо і погрузився у нічну атмосферу міста.

     

    Приїхавши на місце призначення на стрілках годинника показувало 22:07 – ” я сьогодні навіть рано” – подумав про себе Спартак і зайшов до приміщення. (він полюбляв приходити сюди як найпізніше, бо по його дослідам, завжди десь у дванадцятій годині ночі відбувається щось цікаве. Може бути якась бійка, бо два здорових мужики не поділили щось, або просто перепили і зав’язалася суперечка і сварка, яка потім переростає у суцільний махач і їх приходить рознімати охорона. Може прийти багато гарних дівчат, які будуть сидіти самотні на диванчику і чекати поки їх хтось пригостить алкогольним коктейлем. В цілому, ситуацій багато. Спартак не любить вмішуватися у це все, він просто спостерігає здалеку.)

     

    Бар в цілому був просторий і комфортний. Із динамиків грала якась спокійна музика. Хтось сидів і спокійно розмовляв між собою, хтось танцював, а хтось просто пив і не звертав увагу на все, що оточує його. Поки що нічого не відбувалося, і Спартак вирішив трохи випити. Він підійшов до бармена Дениса ( вони були досить давно знайомі і вже встигли стати хорошими приятелями.) і замовив “як завжди” стакан віскі.

    Через декілька хвилин до нього підсів трохи дивний, як подумав Спартак чоловік. “Трохи дивний” він був тому, що мав досить індивідуальний стиль в одязі. Зверху на ньому був темно-синій светр, низ прикрашали чорні джинси з дірками та білі кросівки. Його руки були обвішані кільцями та браслетами. На голові виднілися кучері, а сам колір волосся був каштановим.

    “Він досить милий” – це була перша думка Спартака про цього незнайомця, але він не дуже звернув на це увагу.

    Розглядаючи його з ніг до голови, він навіть не помітив, як прожигав хлопця наскрізь своїм холодним поглядом.

    – Ей, все добре? мені аж якось ніяково від такого погляду. Я звичайно знав, що гарний, але не думав що буду популярний серед чоловіків. – сміючись сказав незнайомець, дивлячись на Спартака.

    Нарешті оговтавшись Спартак ще раз подивився на цього хлопця вже серйозніше і, нарешті, відповів:

    – то ти у нас, значить, самовпевнений. – промовив дивлячись молодшому прямо в очі , з насмішкою. – мені подобається.

     

    0 Коментарів