Фанфіки українською мовою

    Мітя – Басист, ПОВ
    Андрій – Гітарист, “друг” басиста
    Варя – Вокалістка, Топ / Вероніка – Вокалістка, друга
    Віка – Барабанші, закохана

    Преамбула: Того ранку Мітя прокинувся в прекрасному стані. Не зважаючи на вчорашні гулянки після концерту і афтерпаті в домі Варі, під час яких вони випили більше алкоголю, ніж за все життя , і, якщо вірити в реінкарнацію, ніж за всі попередні життя, він відчував себе надзвичайно добре. Його не мутило, зір не різало від світла, і голова практично не боліла. Але болів зад.

    Мітя: Дідько. Ні, ні, ні, ні! Цього не може бути… Так, згадуй, згадуй, що вчора було…
    Тут він зрозумів, що спав без одягу. Одягаючи труси, він думав, що сталося. Нажаль, його думки ніяк не хотіли йти в цьому напрямку, а сушняк давав про себе знати. Він був вимушений вийти з кімнати у пошуку води та відповіді на так хвилювавше його питання…

    Акт 1 – Омана
    Відповідь знайшлася швидше, ніж він того очікував. У коридорі, прямо під дверима, лежав у лужі блювоти Андрій. Попри ситуацію, виглядав він надзвичайно добре. Волосся, трохи мокре від поту, зібралося в прядку і спадало на його затулені довгими чорними зіницями очі, зневодження сушило шкіру і дозволяло рельєфу його пресу, біцепсів і глутеус максімуса краще проглядати, а відсутність одягу…

    Мітя: Так, стоп – чого ти голий! – в голові Міті пронеслися тисячі думок, дві з яких були еротичні, і він зрозумів, що не хоче знати відповідь…
    Андрій: Ай, довбобой, не кричи! Голова!

    Андрій зажмурився від свого ж шопоту, зловивши внечергову пульсацію болю.

    Мітя: Андрій, вставай нахрін!

    Андрій розкрив праве око, тримаючись за голову.

    Андрій: Ну чого тобі треба?! Не бачиш, людині погано!

    Мітя: Те, що ти людина, Андрію, це ще довести треба! Вставай, я сказав!

    Андрій: Ох, йоба, ну наблював трішки и шо..? Знаю, обіцяв не надиратись, вибач, я усе уберу! А тепер залиш мене. Мені погано!

    Мітя: Та я не про це. Чого ж ти голий, Андрію, скажи мені, друже, чого?

    Андрій: Не знаю… Я вчора пив багато, не помню… Слухай, будь другом, принеси щось попити, будь ласка, і труси.

    Мітя: Ага… Басист пішов на кухню через зал, але не дійшовши, побачив те, що вибило всі переживання з його розуму і залишило слід в його психіці на все життя.

    Акт 2 – Відьми

    На дивані в залі лежали дві дівчини, прикриті однією простинею. Та, що с рудим волоссям, була прикрита від шиї до п’ят, а та, що з синім, лише до пояса. Нижня частина її тіла звисала з дивану так сильно, що Мітя дивувався, як вона ще не впала. Вона була одягнена у кожані штани, готичного виду чоботи та… Страпон!? Мітя не знав, що робити в таких ситуаціях – у школі басистів до такого не готували. З одного боку, він розумів, що не треба їх турбувати, а з іншого, він занадто сильно хотів отримати відповідь. Його дилему вирішала Варя, яка під гнітом сили тяготіння все-таки звалилася з дивану.

    Варя: Ай! Мітя: Ти в порядку? – Мітя кинувся до неї на допомогу…

    Варя: Так, я… Чорт… – Вона схопилася за голову і притулила очі.

    Мітя: Ем…

    Варя: Що?

    Мітя: Ти б прикрила себе?

    Варя: Ой! – Тут вона зрозуміла, що окрім штанів на ній нічого немає і потягнула на себе простиню, тим самим зтягнувши її з Вероніки, від чого та проснулася.

    Вероніка: Ще п’ять хвилиночок…

    Андрій з коридору: Ну ти довго там?! Мітя і Варя дивилися один на одного, не розуміючи, що робити.

    Андрій: Чорт з тобою, я сам підійду.

    Тут Вероніка все-таки розтулила очі, оглянула ситуацію сонним оком, кинулася до Варі і сховала своє тіло від невинного погляду Міті та набагато більш винного погляду Андрія. Він тільки-но зайшов у кімнату і дивився на всю цю BDSM-паті так, ніби він був її керівником…

    Акт 3 – А може…

    Прийдя до тями, молоді люди почали розбиратися у ситуації.

     

    Вероніка: Ітак, хтось із вас щось пам’ятає? Я вирубилась після сосання з Варею.

    Андрій: Ні. Я всю ніч пив, потім блював, це й помню.

    Варя: Тільки як ганялась за тобою пів вечора з пляшкою Ягермейстру. Сорі, я була не в собі.

    Андрій: А в ній. – він кивнув на Вероніку…

    Вероніка: Андрій!

    Андрій: Вибач. Так, а ти, басик, щось пам’ятаєш?

    Мітя: Ні, я від пива з самбукою та даїкірі зморився й пішов спати.
    Вероніка: Чорт. Я приблизно розумію, що тут відбулося, Варя, і розумію як, але це залишиться тут, окей?

    Варя: Так. Сорі. Я могила. Я все розумію.

    Вероніка: Але чого я не розумію, так це того, чому страпон у Варі, а не у мене.

    Варя: Та я сама в ахуї.

    Андрій: Ну, не принижуйся, колего. Тепер ти офіційно наша топ-вокалістка.

    Андрій похлопав її по плечу.

    Вероніка: Дуже смішно.

    Мітя: Я дуже вибачаюсь, але якщо ми розібралися в вашій лесбійській ієрархії, може перейдемо до питань гейства?

     

    Андрій: Чого?

    Мітя: Ти прокинувся голий, так?

    Андрій: І?

    Мітя: Я теж.

    Андрій: І?

    Мітя: У тебе нічого не болить?

    Андрій: Болить. Але те, що в мене болить, болить не в твою користь…

    Мітя: Дідько… А може це все-таки не пов’язано?

    Андрій: Навряд чи… Нічого, хлопче… Ніч зі мною – це як подарунок. Так що радуйся, бо то тобі на новий рік.

    Мітю дуже взбісили його слова. Він не знав як на це реагувати.

    Міия : Піду подихати…

    Акт 4 – Балкон

    На балконі молодий хлопець зустрів ударницю, яка сумно сиділа в кріслі і курила червоно-чорні сигарети “Black Devil”. Чорні, як туш, яка стікала по її впалим щокам…

    Віка: О, привітики, йог. – сказала Віка зі скривавленою в голосі печаллю.

    Мітя: Чого йог?

    Віка: Ти не пам’ятаєш, як намагався усидіти на пляшці?

    Мітя: Ні… – з радістю в голосі промовив він. Так що, нічого не було, значить! Фух… Ну Андрій… Я йому дам!

    Тепер, коли він знав, що нічого не трапилось, він почав жалкувати за втраченою можливістю.

    Віка: А чого такий сумний?

    Мітя: Та так… Андрій знову все облював…

    Віка: А, це він може. Ну, нічого…

    Мітя: Можна сигаретку?

    Віка: Так, будь ласка. – тремтячими руками вона протягнула йому сигарету чорного, як її лице, відтіночку.

    Мітя: Все в порядку?

    Віка: Так… – її плечі затряслися.

    Віка: *плаче*

    Мітя: Ну, ну… Не переймайся. Що трапилось, киценько, скажи мені? – Говорив Мітя, не знаючи, як підступитися.

    Віка: Киценько? Це я киценька? – це слово так її здивувало, що вона перестала плакати.

    Мітя: Так? – він підійшов ближче і намагнувся її обняти. Вона не відпрянула, але знов залилась сльозами тяжкого горя.

    Віка: Я так більше не можу! *плаче*

    Міия: Все добре буде…

    Віка: Чому вона а не я, Мітя? Чому Варя її вибрала? Чим я гріше?!

    Продовження буде якщо хтось захоче

     

    0 Коментарів