Фанфіки українською мовою

    Атака Титанів: інша історія                       Розділ 1

    У невеликому місті жила дівчина, на ім’я Елейн, зі своїм старшим братом Майком. Елейн була маленького зросту, очі у неї були карі, волосся каштанового кольору. Вона була запальна, постійно вилазила в різні бійки, а іноді була головною причиною цих бійок. Але при цьому вона була доброю, веселою та сміливою дівчиною. Її брат Майк був її протилежністю за характером і зовнішністю.Він був високого зросту, його очі були кольору бурі, шкіра бліда, біла як порцеляна, волосся чорне як смола. Тихий і спокійний, завжди готовий захистити свою сестру, дуже сильно про неї піклуватися, що і бісить Елейн. Також у них була подруга Рін. Дуже добра і розумна дівчинка може знайти вихід з будь-якої ситуації, також вона хороший стратег. Зовні вона була дуже мила, волосся її було кольору золота, а очі кольору неба, шкіра світла, а посмішка наївна і дитяча. І ось одного прекрасного дня, коли  нічого не віщувало біди, трапилася жахлива подія, яка назавжди змінила їхнє життя.

    ***

    Елейн, Майк і Рін шукали пригоди в лісі. Вони намагалися полювати на диких звірів, але, як на зло, нічого не виходило.

    —Може, ну цих тварин, ходімо  додому!- Сказав Майк, сподіваючись що його послухають.

    —Ну вже ні, я прийшла сюди за страшними звірами, я без них не піду – сказала Елейн.-—Але на скільки я знаю тут давно не водиться нічого страшнішого за кролика – сказала Рін.

    — Старий Стефан сказав, що бачив тут зграю вовків! – заперечувала дівчина. —  І взагалі,  сидіти вдома нудно, а у лісі так добре, тиша, природа,  і ще…

    — Ей, дивіться, в нашому містечку пожежа? – перебив Майк.

    Рін  та Елейн переглянулись. Великі клуби диму підіймались в небо, закриваючи сонце.

    — Що там могло статися? Потрібно повертатися! Крикнув Майк і побіг у бік дому, дівчата зробили те саме.

     

    0 Коментарів