Фанфіки українською мовою

    Вони їдуть з роботи на машині. Цього разу Сергій сідає за кермо, а Володимир натомість тримає стаканчики з кавою купленою по дорозі та гортає щось у телефоні. Робочий день закінчився раніше і тепер у них був вільний вечір. Іванов уважно дивиться на дорогу ритмічно постукуючи по керму, а потім кидає погляд на Володимира і питає:

    — Може подивимося фільм сьогодні? Або можна кудись сходити?

    Володимир нахиляє голову в бік і трохи надуває губи карикатурно замислюючись:

    — Можна, але у мене ще є альтернативний варіант — говорить це і замовкає знову щось шукаючи в телефоні.

    “Цікаво…” думає Сергій і хмикає. Вмикає правий поворотник і робить плавний рух кермом повертаючи. Сергій протягує руку з проханням передати йому стаканчик з кавою не відкриваючи погляду від дороги. Паперовий стаканчик приємно гріє долоню, а запах кави вже заполонив машину. Він робить акуратний ковток ароматного напою і задоволено посміхається.

    “Смачна” Він чекає на продовження пропозиції Петрова, але його не слідує, тому він сам питає:

    — Так в чому полягає твій альтернативний варіант? — і знову підносить стаканчик до губ, що обережно відсьорбнути.

    — Ти б міг трахнути мене між стегон сьогодні — Володимир каже це абсолютно спокійно і навіть не відривається від гаджету. А Сергій давиться кавою від неочікуваності і гаряча рідина трохи проливається його праву руку, що тримала стаканчик. Його рука сіпається і машина косить трохи вбік. Слава Богу, що машин поряд було не багато, бо так можна було і аварію влаштувати ненароком.

    ” Таким буденним тоном сказав наче ми, блять, про погоду говоримо”

    Іванов відкашлюється, ставить каву у підстаканник і вирівнює машину. Кидає погляд на Володимира, але той сидить так наче нічого і не було. Це змушує Сергія сумніватися у власному слухові.

    — Що… — він прочищає горло — Що ти сказав?

    — М? — Володимир відривається від гаджета з невинним виразом обличчя і запитально піднімає брови.

    — Ти сказав, що сьогодні ввечері ти… і я… — він важко ковтає слину і тепер дивиться на Петрова майже невідривно, лише кидаючи швидкі погляди на дорогу. Володимир не витримує більше цієї вистави і сміється. Вона вартувала цього, адже споглядати схвильованого та спантеличеного Іванова — це величезна рідкість. І те що він одними лише словами цього домігся гріє його самооцінку.

    Він піднімає погляд Сергія і все ще посміхаючись каже:

    — Ти виглядаєш наче підліток якому запропонували перший в житті секс.

    — Просто ти казав, що не хочеш цього — каже доволі серйозно, але все ще трохи схвильовано.

    — Я не казав, що я цього не хочу, просто тоді я був до цього не готовим.

    — А зараз готовий? — Сергій перепитує, бо хоче знати точно. Бо хоче знати, що Володимир пропонує це виходячи лише з власного бажання, а не якогось навʼязаного почуття обовʼязку. На Жаль, у багатьох пар таке буває і він вважав це звичайним насильством. А точно останнє чого б він хотів — це зробити боляче своєму партнеру.

    — Сергій — тон у нього серйозний. Він здогадувався про чужі побоювання і щиро хотів його заспокоїти — Ми обоє дорослі люди, я доросла людина і якщо я кажу, що хочу аби ти трахнув мене між стегон, то це, звичайно, означає, що я готовий і хочу цього. Я б і не пропонував, якби було по-іншому. Залишається лише питання чи ти цього хочеш.

    Володимир тягнеться до його руки переплітаючи їхні пальці.

    — Я зрозумів тебе. Я теж цього хочу — Сергій обережно стискає його долоню у відповідь, а потім тихенько сміється — Але якщо ти хочеш, щоб ми доїхали додому живими і здоровими, то не варто робити такі заяви поки я за кермом.

    — Які ж ви ніжні, пане Сергію — теж сміється у відповідь Петров, але далі цю тему не розвиває. Ви спокійно доїзджають додому, заходять до квартири, роззуваються.

    Володимир босоніж йде на кухню, щоб випити води. Дістає з полиці чашку та набирає воду коли до нього підходять і обіймають зі спини. Сергій обережно притискає чоловіка до себе і торкається носом чужої скроні. Вдихає чужий запах. Володимир розслабляється і прикривши очі відкидає голову йому на плече відкриваючи шию, чим Іванов і користується залишаючи на ній поцілунок, а потім тихо питає:

    — Ти не передумав? — Володимир сміється.

    — Складається враження, що ти стараєшся мене відмовити від цього.

    — Зовсім ні — Сергій цілує його в скроню і погладжує пальцями чужий живіт — Просто хочу бути впевненим у твоїй згоді.

    Володимир розвертається у обіймах не розриваючи їх і торкається шиї Сергія однією рукою притягуючи та цілуючи. Відразу поглиблює поцілунок і лізе руками під чужу футболку. Гладить долонями прес та боки. І Сергій відповідає йому не менш палко. Він кусає його за губу і притискає стегнами до стільниці. Петров проводить нігтями по його ребрах обережно царапаючи і Сергій гарчить у поцілунок. Володимир відривається від чужих губ:

    — Це достатньо активна згода чи ти ще попросиш мене десь розписатися?

    Сергій зціловує посмішку з його губ і сам посміхається. Ну, не може цей чоловік жити без сарказму. Ну, ніяк. Напевно він йде у базовій комплектації його партнера.

    — Достатньо — і знову цілує притягуючи чоловіка до себе за талію. Притискає до себе і відчуває через штани чуже збудження. Відривається на мить:

    — Пішли у спальню — Петров на це лише киває і знову торкається чужих губ своїми. Те що вони не перечечепляються об щось все ще цілуючись по дорозі до спальні — диво і не інакше.

    Володимир сідає на ліжко і тягне Сергія до себе за воріт футболки. Іванов впирається колінами по обидві сторони від його стегон, а потім штовхає Володимира на ліжко змушуючи лягти на спину. Цілує підставлену шию і штовхається стегнами вибиваючи стогін з чоловіка під ним.

    Володимир кладе донолі на чужі плечі і різко змінює позу. Тепер Сергій лежить на спині і важко дихає невідривно дивлячись в очі партнера. Володимир випрямляється і не розриваючи зорового контакту сідає на чужі стегна. Відчуває чуже збудження і, міцно охопивши колінами стегна чоловіка, повільно штовхається отираючись дупою об чужий прутень. Сергій стогне і вкладає долоні на чужі стегна, але не тисне дозволячи Володимиру тримати власний ритм.

    Володимир рухається безсоромно: повільно хитає стегнами імітуючи фрикції і торкається долонею власної шиї не розриваючи зоровий контакт. Йому подобається. Подобається відчувати чуже збудження, робити приємно і змушувати Сергія мало не задихатися роблячи ще один грубий поштовх.

    ” Мій особистий демон спокусник” думає Іванов і не стримавшись тягне чужі стегна на себе і штовхається сам: різко, грубо, правильно. Володимир стогне і дозволяє штовхатися. Сам підмахує цим рухам. Спалахує думка: “А якщо б це було насправді?”. Якби він не просто дражнив його через одяг, а якби зараз справді зараз приймав його член. Уява підкидає картинку, як мʼязиста і гаряча голівка входить в нього. Давить, заповнює, торкається простати. Як би Сергій штовхався в нього натягуючи та привласнюючи. Роблячи добре їм обом… Його член зацікавлено сіпається і він стогне вголос відкидаючи голову назад і оголюючи горло. Прикриває очі.

    Він хоче цей член тут і зараз. Хай не всередину, а між стегон, але над цією перспективою він подумає потім. А зараз він нахиляється і цілує Сергія. Шепоче в самі губи:

    — Роздягайся — і відсторонившись першим стягує з себе футболку. Іванов робить те ж саме і вже через хвилину вони цілуються повністю голими. Володимир притискається до Сергія все ще сидячи зверху і тепер відчуває чужий збуджений член вже оголеною шкірою. Тягне долоню вниз і охоплює його пестячи вологу голівку. Сергій стискає його сідниці і питає:

    — Як ти хочеш? Ляжеш на бік чи станеш на коліна?

    Петров думає про це. Про те як він виглядатиме ставши в колінно-ліктьову, виставивши усього себе на показ і крутячи стегнами в спробах швидше отримати бажане. І це приваблива ідея, тому він вирішує не відкладати її на потім.

    — На колінах — гаряче видихає і злазить з чоловіка. Сідає на ліжку і тут розуміє, що саме він зараз робитиме. Це гаряче, збуджуюче, але… Він розуміє, що хотів би бачити обличчя коханого партнера. Дивитися в чужі очі і бачити, як вони стають мутними від хіті.

    Сергій бачить цю секундну заминку і підсувається до нього, цілує ніжно та питає:

    — Щось сталося? Ти передумав?

    Від цієї турботи у Володимира щемить в грудях. Боже, як же ж він кохає цього чоловіка.

    — Я передумав. Хочу на спині. Хочу бачити тебе — і ці слова даються йому неочікувано просто. Бо є розуміння, що про його задоволення теж турбуються.

    — Добре, все як ти скажеш.

    Володимир лягає на спину, а Сергій не втримавшись навалюється на нього. Лягає між розведених ніг і цілує. І Петров згинає коліна стискаючи його торс, стогне.

    Сергій відсторонюється, тягнеться за змазкою і кладе її на покривало. Прокладає доріжку поцілунків від коліна до стопи і підтягує ногу Володимира до себе, кладе її на своє плече. І тільки цілуючи чужу литку до нього приходить розуміння — Володимир поголив ноги.

    — Блять — не стримується і схоже, що очі у нього стають розміром з блюдця.

    Він не міг зробити це відразу перед їхнім сексом, а значить подбав про це ще зранку. Картинка того як Петров стоїть зранку в душі і обережно голить ноги ошпарює його мов кипʼток. Це значить, що він думав про свою пропозицію ще зранку. Значить, що він готувався і хотів зробити Сергію цим приємне. Іванов би взяв його і з неголеними ногами, бо це абсолютно нормально — мати волосся на тілі. Але сам факт того, що це зробили для саме для нього змушував його збуджуватися ще більше.

    — Ти поголився — стверджує, не питає.

    — Тобі не подобається? — питає Петров навіть трохи напружуючись в очікуванні чужої реакції. Сергій це бачить і відразу виправляє свою помилку. Він цілує його литку, веде долонями по нозі до коліна і посміхається. Ловить другу його ногу і теж вкладає собі на те саме плече обіймаючи їх тепер рукою.

    — Ні, ні… Мені подобається. Дуже. Мені приємно, що ти готувався. І тепер я ще більше хочу трахнути тебе між твоїх гладеньких стегон.

    Володимир мало не шаріється від цих слів. Він довго вагався, щодо гоління, але зганку все ж вирішив зробити це. Він радий чути в чужому голосі щире захоплення, а не засудження. І він відкидається на спину спостерігаючи, як його партнер відкриває тюбик з лубрикантом і змащує свій прутень.

    Сергій штовхається і стогне. Це не те саме що проникнення, це безумовно приємно. Він робить один поштовх, потім другий і бруднить чужі стегна власною змазкою разом зі штучною.

    Володимир дивиться і здається збудження клацає у нього аж у голові, а не тільки між ніг. Бо він хотів цього чоловіка в усіх сенсах. Хотів бути поряд, хотів приносити задоволення.

    Ці поштовхи не приносять багато почуттів, але все одно збуджують. Він напружує мʼязи, щоб було приємніше і Сергій гарчить. Гарчить, стогне, охоплює чужі ноги обома руками міцніше і штовхається сильно, різко, грубо. Так як потрібно. Що аж калитка ляскає об шкіру.

    Він штовхається, стогне, прикушує чужу ногу одразу заціловуючи. І це так добре, так правильно, що приносить задоволення обом.

    Сергій відчуває, як задоволення завʼязується у вузол внизу живота і розуміє, що на довго його не вистачить, тому охоплює чужий член змащеною долонею і рухає нею в такт поштовхів. Володимир стогне та вигинається. Штовхається в тісний кулак доганяючи таке жадане задоволення і кінчає. Сергій не зупиняє долоні, скользить по чужій спермі і тисне на голівку змушуючи чоловіка під ним мало не заскавчати. Йому самому багато не треба —зробивши ще кілька поштовхів він теж завмирає насолоджуючись оргазмом.

    Сергій відпускає чужі ноги і падає поряд на ліжко. Втомлені, вони просто кілька хвилин лежать закривши очі і відновлюючи дихання. А потім Петров рухається і підповзає до Сергія під руку. Вони спітнілі і липкі, хочеться в душ, але сил на це поки немає.

    — Ну, як тобі альтернатива? — посміюючись питає Володимир і відкриває очі, щоб заглянути в чуже обличчя.

    — Мої варіанти і поряд не стояли — сміється Сергій і тягне чоловіка для себе, щоб ніжно поцілувати.

    Вони лежать так ще якийсь час, а потім тягнуться в душу. У них ще залишається достатньо часу на перегляд фільму і Володимир віддає його вибір повністю в руки Сергія, бо все одно його майже не дивиться, а просто насолоджується спільним вечором поклавши голову на чуже плече.

     

    1 Коментар

    1. Aug 4, '23 at 19:45

      Дуже чекала на ваші роботи, щоденно перевіряла, чи нема оновлень. Дякую, біжу читати далі і вже чекаю ще🥰