Фанфіки українською мовою

    Глава 2 

    Вже був останній урок з вулиці був чутний спів птахів. Ізуку уважно слухав вчителя. А хлопець позаду роздивлявся його спину і все думав як дістатися до його ніг своїми. Накінець він влігся за партою і дістав до його ніг, почав ногами чіпляти позаду. Деко тільки посміхнувся сам до себе на це. І підсунув йому ноги ближче. Айзава закінчував урок і промовив. 

    — Бакуго і Мідорія, залиштесь, будь ласка, ненадовго після уроку. Мідорія повернувся і глянув на Бакуго, той провів по його нозі своєю, посміхаючись. 

    Коли урок скінчився і всі вийшли Айзава підійшов до хлопців, сів поруч на стілець. 

    — По перше, вимикаємо світло, коли лягаємо спати. По друге, зустрічатися так, щоб більше ніхто про це не дізнався. 

    Тут він з кишені дістав 5 презервативів. 

    — Тримайте, сподіваюся ви знаєте, що це і як користуватися, і що вам поки 5 досить. 

    Обидва почервоніли. Бакуго швидко взяв і відповів. 

    — Так, дякую. 

    Мідорія глянув на Бакуго, Мідорія до кінця не розумів навіщо, але вирішив раз Бакуго знає, то він вже не питатиме. Але тут Бакуго запитав. 

    — А навіщо вони нам, ми ж — хлопці? 

    — Щоб не переносити хвороби, хоча ви обидва здорові і для безпеки на всякий випадок, і так буде легше прибрати. Будь ласка, щоб потім постільна білизна не була від цього грязна. 

    Айзава видихнув глянув на хлопців. 

    — Сподівабся все зрозуміло. Якщо ще щось треба питайте. 

    Бакуго трохи злісно глянув на Айзаву. 

    — Як ви дізналися?! 

    — У вас вчора світло горіло, я зайшов вимкнути і побачив, що ви разом спите. 

    Мідорія прошепотів Бакуго на вухо. 

    — Ти знаєш як цим користуватися? 

    Бакуго прокричав. 

    — А ти що не знаєш телепню?! 

    Мідорія відвів очі. Бакуго зітхнув. 

    — Я все поясню. Дякую Айзаво. 

    Хлопці вийшли і Айзава зачинив кабінет. 

    — Мідоріє, ти ж пам’ятаєш, що у нас сьогодні тренування? 

    Бакуго хитро посміхнувся.

    — Які тренування? 

    Розгубився Мідорія глянувши на Бакуго, бо насправді тренування сьогодні не було. 

    — Твоє і моє перше… 

    Бакуго прижав до стінки Мідорію і глянув щоб нікого не було, він наблизився і хотів поцілувати Мідорію, але тут почувся голос Іди. 

    — Хлопці, ми обговорюємо завтрашню вечірку в честь дня народження Камінарія. Ви скоро? 

    Бакуго повернувся на голос Іди. 

    — От лайно.

    Мідорія крикнув. 

    — Так вже йдемо! 

    І потягнув Бакуго за собою. Вже в гуртожитку, коли всі обговорили вечірку і вже говорили, хто про що хотів до вух Бакуго долетіла розмова, і він покинув своє місце біля Мідорії. Підійшов до дівчат і підслухав розмову. 

    — Урарако, тобі ж подобається Мідорія! 

    Урарака мотнула головою, але почервоніла. 

    — Признайся йому, ти йому точно теж подобаєшся. 

    Бакуго тут глянув і фиркнув. 

    — Ніхто йому не подобається, Урарако, раз він тобі не подобається признаватися не треба! І ви не займайтеся лайном. 

    — А тобі звідки знати?! 

    — Я його найкращий друг. 

    — Так несподівано? 

    — Він мій друг! 

    Під час цього Тодорокі подзвонив телефон він відійшов, але првернувшись через хвилин 10 був дуже сумний, Ідо це одразу помітив. 

    — Тодорокі, що сталося? 

    — Все добре. 

    Тихо промовив Тодорокі. 

    — Ні, тебе щось засмутило, пішли відійдемо? 

    Тодорокі кивнув, Ідо підвівся обійняв ззаду Тодорокі, пройшов з ним у цого кімнату. Зачинив двері і взяв його за руки. 

    — Що сталося, коханий. 

    — Мамі стало гірше. 

    — Ти до неї підеш? 

    — Так, хочу. 

    Ідо погладив по голові. 

    — Добре я всіх попереджу, і після уроків заберу тебе з лікарні. А зараз лягай спатки тоді. 

    — Тти зі мною ляжеш? 

    — Якщо хочеш тоді лягаю. 

    Ідо швидко перевдягнувся. 

    — Як добре, що у мене дві піжами, ліг поруч. 

    — Перевдягнути тебе чи сам? 

    Тодорокі зітхнув. 

    — Ні я просто зніму штані і футболку. 

    Це він і зробив, влігся і повернувся до Іди лицем і ніжно поцілував його в губи. 

    Тим часом Бакуго підійшов до Мідорії. 

    — Допоможи мені з дз. 

    Мінета здивувався. 

    — Ти ж ніколи не просив його про допомогу. 

    — А зараз він мені треба! 

    Всі були здивовані, але ніхто нічого не сказав. 

    Бакуго взяв Мідорію за руку і притягнув у кімнату. Він повалив Мідорію на ліжко. 

    — Наше домашнє завдання, використати те, що нам дали. 

    — Аааа так ось, навіщо ти мене сюди притягнув. 

    Бакуго нахабно всміхнувся і зняв футболку.

    Мідорія теж спробував, але лежачи виходило погано, тому Бакуго йому допоміг. Він почав проходиться по тілу Мідорії, кусаючи і лишаючи на ньому засоси, поки не спустився до низу. 

    — Добре, що у мене костюм закритий, а ось мені треба буде думати, де лишати засоси. 

    З цими словами він привстав і вкусив Бакуго за плече, лишаючи засос. Тим часом його штани ростібнули і почали водити навколо прутня пальцями. 

    — Мммммх, я збуджуюся. 

    — Я теж! 

    — Бакуго, ти двері зачинив?

    Спитав Мідорія. 

    — Ні, напевно, а що? 

    — Зачини. 

    — Не наказуй мені! 

    Фиркнув Бакуго, встав підійшов і зачинив двері. Мідорія в цей час зняв з себе штані.

    — Ухти, який же ти став красивий, твоє тіло таке прекрасне. 

    — Ні, шрами, це жахливо. 

    — Заспокійся! Я їх люблю! 

    Бакуго теж зняв штані і поцілував ногу Мідорії. Він встав знову зверху і взяв Мідорію за ягодиці і почав руками їх м’яти. 

    — Щщо ти робиш? 

    Запитав Мідорія, почервонівши. 

    — Приношу тобі задоволення. 

    Бакуго посміхнувся і зняв труси з Мідорії відкинув їх. 

    — А мені подобається.

    Мідорія одразу стиснув ноги , як можна більше і почервонів. 

    — Хлопчику мій, я не буду робити боляче, лише приємно, не соромся, чи ти хочеш аби я теж зняв. 

    З цими словами Бакуго зняв труси відкинув. 

    — Візьми свої ноги в руки і розведи їх як можна ширше. 

    Мідорія так і зробив, Бакуго посміхнувся. 

    — Хм можеш, щоб не тримати, обійняти ними мене. 

    Бакуго пальцями гладив сідниці, знайшовши дірочку він почав водити навколо. Мідорія почервонів, відпустив ноги, обійнявши Бакуго, і руками поліз до грудей хлопця. Бакуго почав вставляти один палець. 

    — Мммммммххххххх. 

    Вирвалося із рота Мідорії. Він опустив лице вниз і дивився, що робить Бакуго. Бакуго продовжив вставляти глибше, тримаючи Мідорію за талію. Мідорія від такого вигнувся і простогнав вже доволі голосно, але так що навряд би його почули за межами кімнати. 

    — Подобається? Вставляю ще палець, достатньо тебе розтягну і увійду сам. 

    — Ттттаааакккккхххх. 

    Бакуго додав палець і увійшов ними на максимум, потроху розводячи їх всередині. Мідорія від цього простогнав, проводячи нігтями по спині Бакуго. Хлопець вийняв пальці. 

    — Тепер застосуємо презерватив. 

    Бакуго вдягнув презерватив на прутень. 

    — Ось дивися, тепер я не кінчу в тебе, хм , Айзава сказав, щоб не запачкали ми постіль, вдягну тобі теж. 

    Бакуго взяв до рук прутень Мідорії і натягнув на нього презерватив. 

    — Мхаммх. 

    Вирвалося з уст Ізуку. Бакуго почав входити, притримуючи руками за талію Мідорію. Ізуку вигнувся і простогнав, так що, було добре чутно. 

    — Тепер я зрозумів, чому ти попросив зачинити… Насправді повезло, що моя кімната поруч з Тодорокі, а він пішов спати. 

    Бакуго обережно входив все глибше, Ізуку від такого простогнав доволі голосно, тут телефон Мідорії заздвонив. Хлопець перелякано глянув на Бакуго. Бакуго взяв телефон глянув. 

    — Іда. Потім передзвониш. 

    Мідорія тільки кивнув. 

    Бакуго відклав телефон і продовжив входити ще глибше. Мідорія прикрив рота, щоб не стогнати, він вигнувся. 

    — Гаряче і приємно.

    Прошепотів він у руку. Бакуго посміхнувся і увійшов повністю доволі різко, в цей же момент накрив губи Мідорії поцілунком. Мідорія простогнав прямо у рота хлопця. І язиком обвив язик Бакуго. Бакуго почав рухатися в Мідорії, але раптом Мідорія скрикнув і трохи тяжко задихав. 

    — Бббболяче. 

    Бакуго погладив по голові зупинився. 

    — Добре, так не боляче? 

    — Ні, добре, просто, коли ти поворухнувся всередині дуже різко, то воно стало дуже боляче. 

    Бакуго погладив по голові. І приклав руку до грудей Мідорії. 

    — Я такий радий, що ти мій. 

    Бакуго трохи обережно поворухнувся. 

    — Мммм такх, ще можеш трохи активніше. 

    Бакуго зрозумівши це, почав рухатися доволі активно, взяв прутень Мідорії до рук і почав дрочити йому поралельно. Мідорія обіймав Бакуго і цілував, і покусував йому плечі. 

    — Мммм мені в тебе чи назовні? 

    — Вввв мене…

    Про стогнав Мідорія. Вони кінчили одночасно, Бакуго вийшов зняв презерватив з себе зав’язав і кинув у смітник, Мідорія теж знав і повторив за Бакуго. 

    — Ммммм це було прекрасно, дякую тобі коханий. 

    — Та нема за віщо! Мені теж сподобалося, передзвони і скажи, що все з тобою добре.

    Мідорія вдягнув труси і подзвонив поставив на голосове паралельно почав одягатися. Почувся голос Іди з трубки. 

    — Мммм так, я телефонував, щоб спитати чи все добре, просто почув твій стогін з кімнати Бакуго. 

    — Тааа все добре… 

    — А ти як почув?! Ти ж в іншому кінці живеш! 

    Розлютився Бакуго. 

    — Та я ж пішов разом з Тодорокі до нього. 

    — Зрозуміло. 

    — Чесно кажучи, я боявся щоб ви не розбудили Тодорокі, але ні він міцно спить, а ось мене ви розбудили, що ви таке робили? 

    — Не твоя справа! 

    — Зрозумів. Тільки не спаліться перед Айзавою. 

    — Ти про що?! 

    — Айзава нас якось за школою спалив, він тоді мене, як старосту, так відчитав, сказав, що можна, але тільки в межах кімнат. 

    Мідорія перехопив. 

    — Зачекай, а ти з ким зустрічаєшся? З Тодорокі? 

    — Так, тільки дотепали? Я думав ви зрозуміли одразу. 

    Здивувався Іда. Бакуго фиркнув в трубку. 

    — Нас вже теж спалили! Ми вчора спали разом не закрилися, світло не вимкнули, він заглянув і побачив. 

    — Знаєте єдине, що зручно в цьому це, те, що він презервативи давав декілька разів. А далі сказав, що вони недешеві і йому теж треба. 

    Бакуго посміхнувся. 

    — Ви давно зустрічаєтесь чи що? 

    — Місяці 2. 

    — Ого. 

    Здивувався Мідорія. 

    — А ви скільки? 

    — Та оце 2 день насправді. 

    — Швидко вас спалили… 

    — Ттти ж нічого не розповіси нікому? 

    — Ні, хлопці не бійтеся. 

    Запевнив Ідо. 

    — Дякую тобі велике. 

    — Та нема за віщо, я вже виходити з балкона буду, а то холодно тут, добраніч хлопці. 

    — Добраніч. 

    Ідо поклав трубку і невдовзі Бакуго і Мідорія теж заснули.

     

    0 Коментарів