Фанфіки українською мовою

    Лана Рауд крокувала до Мародерів. Джеймс вгледівши її штурхнув Сіріуса ліктем і прилизуючи волосся сказав :

    – Гей! Твоя любов пливе.

    Блек облизав губи, Петтіґру змінив вираз обличчя на нормальний тільки Ремус нездоланно стояв на місці і неворушився. Дівчина підійшла до них і звернулась як на диво до Люпина, всі думали вона прийшла до Гультяя.

    – Реме, мені потрібна твоя допомога.- промовила вона. – Я не можу знайти книгу, яку я поклала у кабінеті заклинань, а там неподалеку сиділи ви – вказала рукою на тріо хлопців, що стояли ззаду. – Там ще на ній лежала фіолетова резинка – пружинка.

    Сіріуса накрила хвиля ревності і хвилювання. По – перше , Рауд зверталась не до нього, а до Ремуса. По – друге, він хвилювався через те, що та книга лежить у нього в портфелі, а резинка давненько висить в нього на руці. Як вона ще не помітила?…

    – Я пам’ятаю, що Сірі… – Муні не договорив, бо ззаду Гультяй дав пенделя.

    – я пам’ятаю, що серйозно був зайнятий тоді. Сіріус має це пам’ятати… Правда, Сіріус?

    – Так, хтось з Ґрифіндорців заніс твій підручник у вітальню, я думаю зможу його знайти … – промимрив Блек

    – О, класно, а де саме він знаходиться? – запитала Рауд.

    – Десь між кріслами, я точно не пам’ятаю, можу тобі принести… – почав був Сіріус, але Лана його перебила :

    – Ні ні не треба, я попрошу Мерлін Маккінон або мою подругу Фелісіну Тідж.

    – А якщо вони будуть зайняті ? – вперше заговорив до Лани Джеймс.

    – Ремус знайде. – без зайвих роздумів сказала рейвенкловка.

    – Давай я прямо зараз піду і знайду твою книгу . – невгавав Блек.

    – Ти так рвешся мені допомогти – посміхнулась Лана. – Пішли.

    Ремус почервонів від злості. Йому теж подобається Лана. Люпин стояв. Його очі стали байдужими. Сіріус знав, що вона йому подобається. Він всеодно залицявся до неї… З думок Муні витягла Лана :

    – Па – па, Рем! – прощалась Рауд – Ще побачимось.

    – Па – Па, Лано… – відповім Люпин.

    Лана з Сіріусом йшли мовчки до портрету Гладкої Пані. Сходи змінили напрямок і вони скоротили дорогу до картини.

    – Зачекаєш мене тут? Я кулею ! – сказав Блек.

    – Без проблем – відповіла Лана роздивляючись картини, що висіли поряд.

    Сіріус забіг через отвір за портретом у вітальню ледь не збивши Джеймсову любов Лілі Еванс.

    – Вибач, Ліл, я поспішаю…

    – Що, Лана під портретом стоїть, а ти намагаєшся викрутитися від того, що викрав її книжку?

    – Щ… Так. – визнав Сіріус.

    – Я думала ти віддасиш її Рему, він все-таки перший її знайшов … – Лілі скривилась побачивши резинку на його руці. – ти ще викрав резинку…

    – Ліл, іди куди йдеш…

    Сіріус побіг на гору в кімнату. Він рився в речах і ось, книга Лани. Він побіг назад. Захеканий ліз через отвір в портреті назад. Він виліз і посміхнувся дівчині.

    – Ось, твоя власність…

    – Ох, дякую, Сіріусе. – Лана хотіла вже розвернутись до сходів.

    – Лано… – звернувся Сіріус.

    – Що ?

    – Я давно хотів запитати… Хто тобі більш подобається?

    – Що ти маєш на увазі?

    -Або я, або Ремус?! – запитав Сіріус

    – Сірі…ее-а… Рем… Ти …Він… Я…

    – Ну?

    – Я люб…

    Лана не встигла сказати. Пролунав шалений крик. Хто кричав ніхто не знає. Учні по коридорах старались знайти джерело звуку. Сірі

    ус всею душою проклинав цю подію

     

     

     

     

     

    0 Коментарів