Нескінченна зима

— що ти відчув коли пішов перший сніг? Маленькі сніжинки повільно опускались на землю та через деякий час танули. Здавалось вдень погода була теплішою, але чомусь руки, опущені на лавку,…

«Мої біди завжди приходять з тобою»

Залежність. Складний діагноз від якого тяжко позбутися, але світ не стоїть на місці, продовжує рухатися. Можна побороти залежність від наркотиків, алкоголю, цигарок. Якщо є бажання змінитись та змінити своє життя,…

«Сяйво білих крил»

Втрата. Коли тебе покидає найдорожча людина, почуття безвихідності, як незваний гість, посилюється в грудній клітині й давить дивним спазмом. Його не дивує сама подія, дивує лише те як він реагує.…

«Танець на розбитому серці»

Вибір. Вибір буває різний. Це може бути, наприклад: з’їсти яблуко чи виноград, випити зранку кави чи чаю, сходити на прогулянку чи попрацювали, або ж вижити чи померти в страшному поєдинку.…

«Холод твоїх рук»

Холод. Що є «холод»? Що саме означає «холод»? Коли взимку, руками ліпиш білосніжні кульки, щоб почати бійку з напарником…чи коли в темряві йдеш по холодній підлозі й задихаєшся від нестачі…

«Зорі сьогодні прекрасні, чи не так?»

Вулицю накрила тиха атмосфера. Машини десь далеко проїжджали та лише невелике відлуння було чути в кімнаті. Відкрите навстіж вікно, постукувало раз за разом об стіну. Ніжні шпалери розвивались від легкого…

«Мені холодно, чуєш?»

Тепле сонце вже осіло за обрієм. Від нього залишився літеплий слід, який різким проривом прохолодного вітру розчинився у повітрі. Чорна тканина яка недбало лежала на плечах, під дією легких хвиль…