Дівчинка Гітлер
Сьогодні звичайний день. Дівчинка під іменем гітлер, як завжди загадково сидить біля вікна, думає як би її відмала її однокласниця,ХАЙ, своїми великими руками. Уявляла: як її два пальця проникають всередину неї й рухаються, а друга рука поглажує її клітор, як вона звисає над нею й її волосся падає на неї, що вона схиляється над нею та шепоче на вухо всякі непристойності.
Але в реальному світі вона даже з нею б не заговорила. Та й вона знає що її однокласниця гітара.
Дзовонить дзвінок на перерву й гітлер зразу починає бігти в столову. Своїми 2 метровими грудьми вона нокаутує всіх своїх суперниць й суперників. Сьогодні вона їсть за багатьох людей.
Але ось неожтданость. Якийсь тупий мужлан встає вперед неї за їжею. Звичайно настояща сігма вумен дає цьому мужлану чапалаха.
Ніхто не сміє забирати їжу у гітлера.
Після плотного обіду по закону архімеда… що там?
Тут в столовку вривається зла вчителька
–ГГІТЛЕР! – кричить вона
Футболка розривається й з своїх сосків вона стріляє пулями. Коли всі ховаються під стіл вчителька підходить й бере гітлира за шкібарки,та несе до кабінету деректора.
–Зараз ми прийдемо до директора, й ти все розкажеш. Я все бачила як ти давала тому мену чапалаха. Знайома з ним так?
–Пошла нахуй шалава, какого хуя ти мене несеш до того чмиря старого.
Вистріл пролунав повз очей гітлера. Він заткнувся
Думки гітлера були заповнені скарженями на цю старуху, якій муж не дає.
…
Дічвина стоїть поруч з своєю тайлеріхою дердеріхою, слухаючи вереск деректора.
– ХАЙ ГІТЛЕР!!! Я ЗНАЮ ЩО ВИ ПРИВЕЛИ ДО ШКОЛИ ХЛОПЦІВ! ТА ЯК ВАМ НЕ СТИДНО! ЦЕ ЩКОЛА ЛИШЕ ДЛЯ ДІВЧАТ!! ШАЛАВИ ДА ВИ ЇХ ЦІЛУ КУПУ ПРИВИЛИ! Я ПОПРОШУ ВАС, ЩОБ БІЛЬШЕ ТАКОГО НЕ ВІДБУВАЛОСЯ! МИ ЗАКРИВАЄМО ОЧІ НА ТЕ ЩО ВИ МОЖЕТЕ БАЧИТИСЯ З ХЛОПЦЯМИ, ЗУСТРІЧАТИСЯ, АЛЕ ПОПРОШУ ВАС, НІ Я НАКАЗУЮ ВАМ! ЩОБ. БІЛЬШЕ. НІЯКИХ. ХЛОПЦІВ. В ШКОЛІ!!!! * ВИДОХ*
– Щоб я більше ніколи не чув що ви трахаєтесь з хлопцями в школі. І не старайтеся привернути їх увагу тим, що дозволяєте їм входити на територію школи. Хочете їбатися? Хочете уваги від хлопців? Та ви спочатку отримаєте її, а потім вас ніхто не захоче. Бо крім допуска в школу у вас нічого немає. Ви круглі двієчнеці, що з вас можна взяти. Ви тільки повіями й двірниками станете, в кращому випадку продавщицями, але на продавщицю вам ще постаратись треба. Та ви й зараз шлюхи, ви позорете нашу школу, радуйтесь що ми вас вообще оставили. До вас скільки телдич всеодно не доходить. Потеряное поколение. З вас нічого путьового не вийде. Коли постарішаяте й красота ваша пропада, будете з дітьми сидіти і муж ваш буде пиздети за ваші провини, тобто завжди, за те що ви родились такими невдалими, чи будете жити на дворі, й дітей, яких ви очевидно на гуляли заберуть. Та будете жити під мостом поки вас будуть насилувати інші бомжі, і під ним же здохнете. Вас нічому не навчиш так. От раніше вчити було легше. Вдарив пару разів і дитини все зразу зрозуміла. Але для вас думає даже це не спрацює. Зараз всі такі тОлЕрАтНі. І фіг знаєш як цих баранів виховувати. Унижати перед всіма теж неможна. Ха. Не хоче дитина до дошки йдти, та похуй що ти хочеш, треба. От раніше вдарив того й як миленький весь страх пропав, та попездував до дошки, як шолковий. А зараз даже деякі батьки не б’ють своїх дітей. Ну що за виховання таке. От раніше пиздили всі старші, а ти посмій возразити ще разок получиш, раз слухати не хочеш. Таким темпом виростем покоління дибілів. А як по другому так нас вчили, так і ми маємо вчити. І ви ОБЯЗАНІ виконувати встановлені правила. Ви ОБЯЗАНІ вчитися. Ви ОБЯЗАНІ виконувати всі завданя. ОБЯЗАНІ слухатися вчетелів. ОБЯЗАНІ ходити школу кожен день. ОБЯЗАНІ не перечити батькам.ВИ ОБЯЗАНІ НАМ ВСІМ.І коли вас б’ють, рот на замок. Б’ють значить заслужив. Ми терпіли ти й потерпиш. Ось колись було, а зараз не покоління а розмазьня якась, нитики, дед ісайди, якісь особистості, гей, лесбі. От колись не було такого, це все ваш інтернет, комп’ютери й тік токи. Понадивляються херні свякої й зуби свої показують, сосунки. От колись, ще при сталіні, такого не було, і всі були щасливі.
А зараз, як на роботи учнів подивлюся плакати хочеться, ви вообще бачили який в вас почерк. Бла бла бла…
І так ця болтовня затянулася ще на годину.
Гітлер вообще його не чув. Він був занятий думками про хай. Постійно дивився на неї, на її лице, плечі,руки, бедра, ноги….. п’ятки.
Хай було поебать на все, вона не замічала погляда гітлера. Вона дуже була занята кулупаняв в вусі.
Періодично зіваючи вона нарешті замітила погляд гітлера, але нічого не сказала, вона стомилась щоб якось на це реагувати.
Після довгої лекції їх випихнули з кабінета, даже не дав слова вставити.
Вони мовча пройшли в клас .
Гітлер жостка социофобка так що не змогла даже взглянути в сторону хай.
Коли вони прийшли в клас вчителька мала якого хуя вони не прийшли вчасно. Тайлеріха дердеріха,як завжди послала шалаву нахуй, за що її вигнали.
А от о цій муж дає щей як. Вже який раз вона вагітна. Гітлер жде не дождеться коли вона знову піде в дікрет й надіється що не вернеться.
Шалава щось пиздить цілий урок, але ніхто крім неї не розуміє що вона каже, але питання дає, пизди тоже.
Після дзвінка гітлер з завістю наблюдає за тим як на задній парті сосуться дівчата.
Після закінчення вистави, він заскучав й захотів повіситись.
Гітлер шукає вірьовку чи щось похоже на неї. В спортзалі він находить скакалки.
– О, скалочки, давай поскакаю, нічого ж не станеться.
Й дійсно нічого не сталося.
На останок він хотів з’їсти булочку, але грошей в нього не було, а красти він вміє так само як і я. Попросити в людей? Та він краще здохне.
Пришлось вмирати на голодний жилудок.
Друзів в гітлера немає, сім’ї теж, тільки два отчима, в нього немає нічого, він не вміє нічого. Він безнадійний кусок лайна, який в житті всього що зможе добитися, це стати двірником, і то якщо він зможе найти в собі сили влаштуватися на роботу.
Гітлер не особливо чіплявся за життя, художнік він такий собі, краще за нього зможе кожен. Він не хоче нічого. І раз так…
Коли він йшов по дворі щоб знайти краще місце для відпочинку назавжди, до неї підбігла її тайлеріха дердеріха.
– Хей, чуєш, я давно хотіла з тобою поговорити. Чого ти така скрита й постійно мовчиш?
Радості були повні штани. Нарешті її крашиха замітила її. Не зря вона кожен день вмивалася й чистила зуби. Але була друга приграда… Сказати щось. Да, такого вона не продумала…
Після мовчаня нарешті пролунали слова гітлера:
– Да…я, просто незнаю про що говорити… Я б хотіла з вами подружитися, але думаю що в нас немає спільних інтересів.
– Твій значок на рюкзаку з “Якась дохуя розумна назва”
Гітлер був в шоці. ЩОЛООООООООООООООООООООООООООООООООРРРРРРР. ВОНА ЗНАЄ ПРО “Якась дохуя розумна назва”
– О,да…– робко відповідає омежка.– Ти теж їх читтаєш..?
– Так! Хаха. Ти така боязка. Небійся я тебе не з’їм.Пішли я покажу тобі пеніс, мій улюблений персонаж, ну в смислі фф з ним. Воно мені дуже подобається і я б хотіла щоб більше читачів його прочитало.
–П-правда?.. я й не знала таке про тебе… Пішли.
Плани самовипелу відійшли на другий план.
– Ну ладно ти тут гуляй, а я піду в клас. – Помахавши хай пішла.
Гітлер ще пару хвилин стояла у ступорі, їй здавалося що вона почервоніла.
Вона радісно пішла до класу, але по дорозі вона підскользнулася на баюрі й впала сильно вдарившись головою.
Швидка швидко прибула в школу.
Дата смерті: 27/19/9
Час смерті: 12:39
Причина: попала під колеса швидкої машини
ПІБ: Сддчбч Гітлер Бащіюзв
Кінець
- Ще не опубліковано розділів.