Пролог.

Очі ледь відкриваються, змушуючи повіки пекти чи то від недостатньої кількості сну, чи то просто від вчорашнього.. Вчорашнього.. А що вчора сталося? — "А, точно. Я знову не спав через…

Вітер Перемін

Вітер Перемін.   "-Сьогодні особливий вечір, день народження ,Приємника й старшого сина Короля.Його повних 18 років.Молодий Енергійний,гнучкий та вправний воїн,сміливий полоковода,також він чудовий дипломат і економіст..Він набагато домтойніший носити Корону…

Хибне звинувачення

Шінсенгумі ще не встигло повністю оговтатись після тяжкої боротьби з Міварігумі. Однак найтяжче довелось заступнику командувача, Хіджікаті Тошіро. Він завжди знав, що з тим кучерявим щось не те. Неможливо бути…

Чергова спроба захистити Єву

Єва – Що тебе так злякало?  – Розвідникам надійшло повідомлення про титанів в стіні Роза. Майор Ханджі наказала доповісти вам. Титани в стіні Роза… Байдуже. Нехай хоч в Мітрасі! Хоча…

Розділ – 10. Нова… Сім’я.

Слідча обвела мене уважним поглядом, повідомляючи: - Мої колеги відвезуть тебе до дитячого будинку. Мені дзвонили разів 40 звідки, та все розпитували, чому тебе так і не доправили. - вона…

Пташка в клітці

Єва – Мені подобається ваш план, але дозвольте відкоригувати. – Він тицьнув пальцем на фінальне місце на мапі. – Ось тут. ППМ усе ще буде при ньому, тож він зможе…

Розділ 3 В пошуках борделю

Почніть писати... Розділ 3 В пошуках борделю Я провів поглядом Іцукі і його супутників, яких було п’ятеро (тобто на двоє більше, ніж приєдналось до нього зранку). Двоє з них були…

Заздрість

Єва Я знала, що мене переслідують. Ще відтоді, як опинилась в столиці. Це був хтось досвідчений, бо люди мінялись постійно. Або це був хтось з грошима… Але коли я увійшла…

Глава 1 – знайомство з “висшим”

Чому ж це так... Я знову повернулась до старійшин. Чому ж це? Ха-ха, скажу я вам! Знову не виконала свій обов'язок і.. як це часть буває, із за цього загинула…

Дуже особлива Ініціація Куджьо Сари

Раз на десятиліття генералка армії шьоґунату мусить проходити ритуал Повторної Ініціації, аби довести свою відданість шьоґунці та отримати благословіння на наступні десять років. Сьогодні Куджьо Сара мусить з’явитися перед своєю…