Третій розділ

- Та-та-там. - Геґрід розкинув руки. До нас почала наближатись якась істота. Щось типу єдинорога, але без рога. - Хіба він не прекрасний. Привітайтесь з Бакбиком.  - Що це за…

І октави загули

Ця робота є продовженням, тому спочатку раджу прочитати "Від кларнетів до розмов". Чомусь мені здалося зараз, що я і свій щоденник записую не так, як думаю. Ніби для когось другого.…

Другий розділ

Бути грифіндоркою - те ще щастя. Уявіть, ваш «найулюбленіший» вчитель Снейп забирає ваші бали за те, що заголосно позіхнули. Та ще більше лихо, жити між двома розумними, красивими дівчатами. А…

Перший розділ

Темна магія не шкодує нікого. Кожен може стати її жертвою. Адже легенда каже: «Темна магія обирає слабких. Їй не потрібні ті, хто осилить її вплив на чарівника. Їй потрібні ті,…

Страшні створіння ці жінки

Страшні створіння ці жінки, особливо коли горить образа у їхній душі.   " - Огидна шльондра." "- Відроддя." "- Її місце в канаві і тільки."   Вона під замком. Без…

Розділ – 14: Нові знайомства

Схоже, я знепритомнів через не малу втрату крові. І скільки разів це вже було?.. Боліло все, а особливо живіт. Навіть коли я отямився, лежачи на пошматованому кулями дивані, який впитав…

Світанок маленької цикади

       Буду нахабною і невихованою, проте зізнаюся, що цю роботу присвячую сама собі. Я вклала свій сирий пошматований досвід в чужі, фактично, намальовані долоні, пережувала чужою щелепою і…

Звичайна нічна прогулянка

Ніч – час для сну, але не для одного хлопця. Останні декілька місяців він не можу спати в ночі. Комп’ютерні ігри набридли, аніме вже не цікавить як і фільми з…

Перший стрибок і виняток, який ніколи не повториться

Темрява, свист у вухах і щось холодне впивається у руку. А через мить – яскраве світло, запах риби і тепло навколо, щось дуже знайоме. Привиди цього відчути не можуть. Та…

Перший поцілунок

І продовдується вечір в кімнаті Кроулі. Ночівля, знову ванна і переодягання, в цей раз Кроулі дав кофту з Оззі Озборном. Вельзевул ще не було, але Азирафаїл вирішив не лягати на…