Дуже особлива Ініціація Куджьо Сари

Раз на десятиліття генералка армії шьоґунату мусить проходити ритуал Повторної Ініціації, аби довести свою відданість шьоґунці та отримати благословіння на наступні десять років. Сьогодні Куджьо Сара мусить з’явитися перед своєю…

Кецуне та квітка камелії

Голова комісії Яшіро вкрай заклопотана людина. Обдарований природним шармом, цей чоловік добився висот, яких мало хто досягає у настільки юному віці. Будучи птахою високого польоту, він не може дозволити собі…

Серце Вічності

Вічність. Що воно таке, та вічність?! Для когось це щось примарне та далеке наче сонце чи місяць. Однак для мене – це мета усього мого життя. Я – Електро Архонт…

Після смерті Імператриці

— Ваша Імператорська Величність, — скільки разів звучала ця фраза з одних вуст, але навіть через рік у неї не ставало менше поваги та відданості. Райден Еї звично опустилася на…

Відповідь

Примітка: Перша частина: https://fanfic.com.ua/fanfic/%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%b0/ Коли дівчина, червоніючи сильніше, ніж найстигліший захмарний перчик на вершині гори, побачила Її Величність у неформальній обстановці, то у неї відвисла щелепа, а тепер, коли вона…

Загадка

Примітка: Діалоги Тартальї спеціально написані неправильно. Пройшов уже місяць з прибуття Одинадцятого Провісника у небезпечну Країну Блискавок. Хлопець уже встиг зустрітися з Мандрівницею і навіть виходити з нею на нечасті…