Давня обіцянка

Синій їжачок присягнувся сповнити обіцянку двохвостого лисеняти. Весінній свіжий вітерець із присмаком ніжно-рожевих квіточок вишні, що тільки-тільки розпустилися, розносив їхні пелюстки по всій неосяжній долині, покритій оливково-зеленими високими травами. Підхоплені…

Пролог

Захопивши клаптик північноамериканського материка, Доктор Роботнік за допомогою Смарагдів Хаосу зміг прибрати владу до своїх рук та занурив новостворену імперію в епоху цифрових технологій, які майже витіснили людське існування. Для…

3. Прокинутися й пошкодувати

Сонік прокинувся від сліпучого світла з вікна. Його ніс злегка тіпнувся. Він позіхнув, сонно гадаючи, який сьогодні день. По неділях Тейлз зазвичай пік млинці на сніданок. Але понеділки Сонік ненавидів,…

Розділ 1

Осінній вечір. Сьогоднішній день був неймовірно холодним, вітряним, а під вечір, хоч вітер й затих, але всеодно було холодно. Мороз неприємно щипався за щічки та носа, змушує начіплювати шарфи та…

2. Як я зустрів вашого батька

Альтернативний вимір. Кишеньковий всесвіт. Щось пов’язане з квантом, що б це не значило. Тисячі теорій про те, що відбувалося, роїлися в Соніковій голові, кожна наступна абсурдніше за попередню. Його вели,…

1. Хаос Контроль просто сказився!

Хаос контроль йде шкереберть, а Сонік і Шедов зникають без вістей... Опинившись у паралельному вимірі, де багато знайомих лиць, але одна величезна проблема. Повернутися назад? Просто! Було би... Аби тільки…

Кошмари розкривають наші істинні страхи

Глибока ніч була примхлива. Швидкий холодний вітер безжалісно розсікав простір, вимагаючи шерстку встати дибом. Дощ настійливо тарабанив тяжкими краплями по землі. Сіруваті хмари відкривали вид на повний круглий місяць, єдине…