Перший розділ

Темна магія не шкодує нікого. Кожен може стати її жертвою. Адже легенда каже: «Темна магія обирає слабких. Їй не потрібні ті, хто осилить її вплив на чарівника. Їй потрібні ті,…

Тиждень 2: Румянець, лицарі в блискучих обладунках, футбол і хвороба

Сіріус - жирний шрифт Ремус - курсивний шрифт Джеймс - звичайний шрифт Пітер -  підкреслений шрифт Понеділок, до полудня (9:26) Я дещо зрозумів. (9:30) Я впевнений, що це  революційно. (9:31) Ти докоряв мені за те,…

Вечір перед Різдвом

Фабула практично канонічна, тільки події перенесені рівно на 40 років вперед   Лілі та Джеймс вперше залишилися в Гогвортсі, щоб відсвяткувати Різдво разом. Наступав Святвечір і ніщо не могло зіпсувати…

Я кохаю тебе…

Уночі було так багато митей разом, що наступний ранок слугував прокляттям. Ніхто не міг втішити Блека. Взагалі. І якось, у вечері, чарівник сидів на лавці подвір'я Гоґвортсу і рахував секунди…

Кохання бешкетників

Блек пізно повернувся до своєї кімнати до цього пообіцявши, що вони разом підуть до молодої лікарки Помфрі. Цього разу, Поттер і Петіґру були в ліжках поки Сіріус усміхнено впав на…

Солодка правда

Через години, Сіріус таки наважився на... Неоднозначний вчинок і відправився до Дамблдора при цьому попросивши в професори Макґонаґел до нього. Але Мінерва лише сказала, що передасть повідомлення Блека але таке…

Закохані друзі

Коли Гультяй повернувся до Гоґвортсу то без задніх ніг впав у ліжко навіть не звернувши уваги на те, що Джеймс солодко спав не сам... Зрештою, коли сонце прокинулося, з ним…

Можна я тебе поцілую?..

Годинами потому, ніч огорнула Гоґвортс кажучи, що юним чарівникам час завітати до ліжок. Джеймс не прийшов до Ґрифіндорської кімнати де четверо друзів спали. Та й Петіґру не прийшов... Поттер, можливо,…

Розмова для душі

До речі про Джеймса. Він якраз сидів з Лілі за одним столом. Дівчина тримала його за руку і спиралася щокою до долоні та мрійливо дивилася на хлопця лю́бому серцю, що…

Невинна витівка

Ремус: Я б не був настільки впевненим, щодо цієї ідеї... Люпин постійно озирався назад очікуючи, що ось-ось з-за кута коридору вистрибне дементор чи вічно невдоволений Северус. Сіріус: Муні! Не будь…