Глава 1

Ранок,промені світла потрапляють в очі. Дзвонить телефон. Хто вирішив що в нього зайві руки? Розплющивши очі  я подивилася в телефон. А це моя тітка. - Алло? - Ну нарешті Моріко!…

Трансляція

Глава 2  Шото прокинувся від того, що хтось цілував його обличчя. Він всміхнувся Іді.  — Мені сьогодні на ранок, і я сьогодні до обіду.  Іда встав.  — Тоді пішли завезу…

Знайомство

Глава 1  Хлопчина прийшов зі співбесіди додому. «Мене прийняли на роботу, тепер можна глянути трансляцію, він влігся на диван і відкрив трансляцію ID, він вів трансляцію БДСМ, хлопець подумав, «бути…

Справжній друг

-Кацукі, прокидайся - тихенько сказав Шото по трохи його штовхав, щоб скоріше прокинувся - Кацукі, будь ласка, прокидайся. Блондин нарешті відкрив очі. Вони були дуже червоними, весь в соплях і…

Кошмар Шото

Глава 8 Тодорокі і Іда разом спали у ліжечку, але раптом Іда прокинувся від жару, що йшов від Тодорокі. Добре, що вони були в кімнаті Тодорокі, він миттю встав, відкрив…

Янгол, демон і людина

Янгол раптом відчув як падає униз, його схопив демон і всміхнувся, поруч стояв чоловік, що теж всміхався. Бакуго прижав янгола до стінки і стягнув з нього одяг.  — Тримай його,…

Іда + Тодорокі

Іда і Тодорокі Тодорокі чекав Ііду у кімнаті, він йому вже написав, але зрозумівши, що той навіть не читає повідомлення вирішив піти до нього сам. Він зайшов у кімнату, зачинив…

Признання Тодорокі і Іда

Глава 5  Був пізній вечір, хлопець, що закінчував домашку, почув стук у двері.  — Тодорокі, заходь.  Зайшов хлопець. І нахилився до шиї Іди і поцілував, він заглянув у зошит.  —…

Признання Іда та Тодорокі

Глава 4 Признання Іда і Тодорокі.  Хлопець лежав відвернутий, хоч він і був старостою класу, і мав би всіх підтримувати, але чогось він не міг, дуже нервував, тому він лежав,…

Лиходій

Глава 3  Хлопці мирно спали один на одному, після бурхливого вечора обидва були втомлені. Але раптом Бакуго почав кричати від переляку, йому снився кошмар. Про те, що його знову викрали…