Глава 3

  Пітер знову замислився. Це його такі дівчата розумні оточують чи він ідіот? Що Тсуна впізнала його під маскою, що Ем Джей, подивившись як на дурня, навіть не стала пояснювати…

Глава 2

Тсунайоші, або просто Тсуна, старанно вчилася змішувати коктейлі. Пітер також старанно вчився робити каву. Він вирішив відплачувати підробляючи офіціантом, прибирачем та, коли дозволять, баристою. Тсуна нервувала: їй було незручно змушувати…

Глава 1

Привіт всім. Не маю уявлення який на цій роботі має бути жанр і мітки, так що якщо я щось пропустила, будь ласка, маякніть)   -------   Як цікаво влаштоване життя.…

Павутинник

Звук будильника, що розбудив Пітера, змусив хлопця невдоволено простогнати. Здавалося лише кілька хвилин тому його голова торкнулася подушки, після чергового патруля, як уже дзвенів будильник, який повідомляв про те, що…

Частина сьома

Перед початком хотіла сказати, що в найближчому майбутньому планую перенести роботу на АО3     Тоні снився той самий сон. Та сама прохолодна і темна кімната, таке ж тепло поруч.…

Старк Індастріс

Рівно о п’ятій ранку телефон Ели почав надривно дзилинчати, змушуючи свою власницю розтулити заспані очі, підкреслені набухшими синюватими напівколами. Цієї ночі вона довго не могла заснути. Все ж таки перший…

розділ I

ліхтарі освітлювали темні вулиці Нью-Йорку. йшов легкий літній дощик. не дивлячись на те що на вулиці доволі тепло Клер була вдягнута в спортивну кофту, що була завелика для дівчини, чорні…

Глава 1, де Хейд виганяють

За довге життя, Хейд багато разів наступала на одні й ті самі граблі. Не те що їй було за це соромно, ну з ким не буває, га? Але тепер ця…

Частина шоста

- Ну хлопче, ти спізнився. - з нудьгуючим виглядом Тоні Старк, як тільки Пітер залетів у вікно вітальні на двадцять п’ятому поверсі. - Але...містере Старк, я лише на хвилинку. -…

Частина п’ята

Та, на наступний день Пітер чомусь не з'явився. Було лиш повідомлення про те, що він погано себе почуває і не зможе прийти. Через це Тоні відчув легкий сум та... полегшення.…