Глава 24

Глава 24 Династія обезголовлена, Цієї ночі ви просто можете побачити примару "Emperor's New Clothes" | Panic! at the Disco - Доріс? Моя Доріс? Ви певно жартуєте?  Він привстав з крісла,…

Глава 23

Глава 23 Я зустрів її в церкві, Але вона могла бути Дияволом "Ferrari" | The Neighborhood Наступного дня вона подзвонила Корі за написаним телефоном і попросила позичити комп'ютер. Він уважно…

Глава 22

Глава 22 Мій приятель суворий, але Його душа солодка, як криваво-червоне варення “Off to the Races” | Lana Del Rey Упаковки ледь поміщалися на мозолястій руці агента. Коробочки від антидепресантів…

Глава 21

Глава 21 Я частина лікування? Чи я частина хвороби? “Clocks” | Coldplay Щойно вона вийшла з літака, вітер жбурнув їй в обличчя краплі дощу. Жінка закуталася в пальто і почала…

Глава 20

Глава 20 Де б ти цього хотіла? Вибір за тобою, солоденька: моя планета чи твоя? "Aviation" | The Last Shadow Puppets Наступний тиждень тягнувся довго, як зацукрений мед, і нагадував…

Глава 19

Глава 19 Вони контролюють тебе, солдате. Відправили тебе на поле бою з пістолетом,  щоб застрелити і вбити їх усіх "Roll Call" | The Neighborhood Жінка сидить у неї на ліжку.…

Глава 18

Глава 18 Він побив мене і його удари здавалися поцілунками "Ultraviolence" | Lana Del Rey Той, хто зламав мені життя, зробив це у два способи: забрав моє серце і мій…

Глава 17

Глава 17 Прийди, зимо, Знищ, зимо, все, Що я колись любила. Прийди, зимо, Знищ, зимо, все, Що я колись любила "Winter" | Daughter - Я не поїду назад!  - Доріан,…

Глава 16

Глава 16 Бейбі, я теж гангстер, а для танго потрібні двоє. Ти ж не хочеш танцювати зі мною, танцювати зі мною. Милий, я кохаю тебе, навіть якщо це не взаємно.…

Глава 15

Глава 15 Життя мого милого проходить в холодних тонах, Сумне серце, руки і таланти "Shades of Cool" | Lana Del Rey П’ятого квітня випав сніг. Він вкрив пагорби Соковії, як…