І знову кісточка в руках

на табуретці посеред кімнати сидить хлопчина, а кісточка в його в руках старанно й елегантно переміщається по холсту на мольберті залишаючи після себе сліди матової темно фіолетової фарби, що начебто…

Пролог

Проснулась. Я глибоко і важко дихала, здавалось мене накрило тривожністю тотально. Хочу, щоб все це припинилось, благаючи, я подивилась на білу стелю. Мене вже мабуть всоте перетрясло. Я тремтячими руками…

Спокій у Тейваті

Ти народилася в світі Тейват, в бідній сім'ї Лі Ює. Твій батько помер в Разломі ще до твого народження, а мама покінчила з собою коли тобі було 12 років. Оскільки…

Погубили нашу любов…

- Люба ти моя, заспокойся, що сталось кінець кінцем?! – в обіймах тримала дівчина свою подругу, міцно стиснувши її від усього світу. Сльози лились і не зупинялись разом з тихим…

Випадкове торкання

Туга зима і прохолодна осінь щороку не перестають огортати всю земну кулю. Льодовиковий період який не закінчиться. У столиці Китаю, де саме зараз був пік зими, в глибині великого кільця…

Ланцюги Безодні

Після довгої подорожі Інадзумою, повернення в мирний Мондштадт був ковтком свіжого повітря. Тут не потрібно було постійно чекати нападу з усіх боків, тут не було агентів фатуї чи кайраги, тільки…