Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

Палке свято

- Ти цілими днями вилежуватимеш боки?- кинув Хван залітаючи у кімнату Фелікса, та стрибаючи до нього на ліжко, що просіло від його ваги, а пружини проскрипіли. старе напевно. та відповіді…

Касета

Хьонджін не такий як інші, він живе сьогоднішнім день, він не заглядає у минуле зі спробами придумати хід подій які б виправили щось. він не мріє про майбутнє, не думає…

1

  Бомґю один із тих, хто не виходить без навушників із дому, слухаючи музику 24/7. Однак він не із тих, хто не тікає від своїх думок за допомогою музики. Хлопець…

Ти вбиваєш мене навіть у вісні

Хтось окликнув хлопця позаду . Хан повернув голову та побачив його . Свого колишнього хлопця Пак Джиньона — доброго дня хйон Сказав він опустивши голову — боже я тебе навіть…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Повне затемнення

Before we get this party started, ремарка від автора. У другому розділі я сказав, що Феліксу 22, але далі (спойлер) буде сказано, що Чан вже знає весь альбом "on the…

Зненацька поява

  стояв ранок, на синьому небі не можна було розгледіти ні одної хмаринки, гілки на деревах не хилитались, вітру зовсім не було, якщо заглянути далі видно одні тільки сосни, які…

Сльози це не слабкість

- Ну Мінхооооооо - Та досить Хван, я нічого не зроблю. - Вбий його. - Дуже смішно. - Я не жартую, вирубимо його коли вертатиметься після його занять по вокалу,…