“Містер Крикун”

- Вам чимось допомогти? - спитав чоловік і підійшов. - У мене зламалась машина і немає інструментів, - відповіла я і продовжила, - Якщо неподалік є хостел або мотель, не…

Розділ

POV Адель Мабуть, кожній людині знайоме відчуття безвиході. Я відчула його, коли опинилась в багажнику. Потрапила я у нього через власну необізнаність. А що ти можеш зробити, коли за тобою…

Це фіаско

"Бувають моменти коли паніка бере верх, а перед очима пролітає усе життя." - тривіальна ситуація, але як ж влучно вона описує 90% людських пригод. Саме з такого банального моменту сьогодні…

Нове життя

"Я, незнайоме місто, загублений багаж, і розряджений телефон, як чудово мене зустрів Нью Йорк. Хоча давайте по порядку. Розпочалося все з моменту, коли я вирішила, що працювати по 20 годин…

Пролог

Пролог. Флешбек. Війна в рідній домівці трансформерів йде ось уже багато мільйонів років, але виснажена планета помирає і саме тому, Оптимус Прайм оголосив евакуацію у пошуках нового дому. Зелений снайпер…

Розділ

POV Адель Мене викинуло з порталу, швидко зрозумівши, що я знаходжусь у вільному падінні, застосувала закляття левітації. Не дуже м'яко приземлившись, я побачила, що лежу на краю високої гори* і,…