Глава 1

Ранок,промені світла потрапляють в очі. Дзвонить телефон. Хто вирішив що в нього зайві руки? Розплющивши очі  я подивилася в телефон. А це моя тітка. - Алло? - Ну нарешті Моріко!…

реакція #1

реакції МГА  !Хочу попередити, що це скоріше ОЖП, а не Т/І , тому що у героїні більш-менш сформована зовнішність, яка буде описуватися у реакціях кожного персонажа, вона може сприйматися по-різному.…

Автопілот

Коли Ліга напала на USJ 14 квітня, вони прийшли без попередження, і Айзава був абсолютно непідготовлений. Це було все, що він міг зробити, аби захистити своїх студентів, незалежно від ціни.…

Напиши своє ім’я у мене в серці (якщо хочеш)

Оригінал роботи: https://archiveofourown.org/works/36827344#main   Опис: Ідзуку Мідорія має багато-багато блокнотів. Ні для кого не секрет, що він робить нотатки майже постійно. Він витрачає стільки часу на те, щоб нотувати аналіз…

Справжній друг

-Кацукі, прокидайся - тихенько сказав Шото по трохи його штовхав, щоб скоріше прокинувся - Кацукі, будь ласка, прокидайся. Блондин нарешті відкрив очі. Вони були дуже червоними, весь в соплях і…

Біла кімната

Холодна, біла, з запахом крові та ліків кімната.Чути як працюють апарати, як все щось жужить, не перестає клацати та пікає, це жахливо дратує. Великі вікна з якого бачно темні хмари…

Розділ 1

Ось вже проминули 2 уроки. Ізуко сидів за своєю партою, знову записуючи щось у свій зошит. На диво, Катчан ще не діставав його сьогодні, як зазвичай. Блондин сидів за своєю…

Янгол, демон і людина

Янгол раптом відчув як падає униз, його схопив демон і всміхнувся, поруч стояв чоловік, що теж всміхався. Бакуго прижав янгола до стінки і стягнув з нього одяг.  — Тримай його,…

Дослідницький проєкт…

  Мідорія та Бакуго, які вже знаходяться на другому курсі, знаходяться в глибокому депресивному стані. Життя в академії героїв є дуже важким, занятим та багатим на стрес. Обидва хлопці не…

Запах твого тіла

Запах майже як основа тіла, яка може як відштовхнути так і привернути увагу. Хоча нейтральність виграє сьогодні більше. Коли твій асоціюють з вибухом і нотками перцю, важко всім навкруги, одне…