6 розділ

Зрештою, це навіть увійшло в звичку. Сал якраз закривався, коли мотоцикл Ларрі в’їхав на паркінг. Коли його друг дізнався, що він ходить пішки до місця роботи та назад, він узяв…

5 розділ

Вечеря була, власне, у барі. Тож це було не зовсім схоже на побачення, коли Ларрі з гуркотом в’їхав на стоянку на своєму мотоциклі, буксуючи слідом Сала. – Паб «Брудного Рона?»…

4 частина

Поїздка додому була… насправді дуже приємною. Сал відчув, як його негативні емоції буквально змиваються, коли він спостерігав, як краплі дощу бігають по поверхні шолома перед його очима. Волосся Ларрі, навіть…

3 розділ

Це виявилось набагато менш незручно, ніж Сал очікував. Еш була хорошим посередником, і вона завжди знала, як підтримувати розмову, навіть в моменти, коли Сал був надто тихий, щоб втручатися. Ларрі…

2 розділ

Минуло кілька днів, а Сал навіть не думав про Ларрі. Ну, принаймні, не так багато. Гаразд, можливо, достатньо багато. Але хто міг його звинуватити? Хлопець був певною мірою привабливим, Сал…

1 розділ

Це був один із днів, коли Сал був вдячний за те, що він поставив «іноді раніше, іноді пізніше» на розкладі роботи свого салону. Була вже майже перша година дня, коли…

Опис

Сал власник тату салону. Ларрі хоче зробити тату. Еш дратує, що вони досі не разом. Примітка атвора: Концепція, де Саллі власник тату салону взята звідси "Half Dressed and Barefoot" by…

Дурники

Все пішло не так майже від самого ранку. Саллі добре знав, що його життя ще те лайно, особливо коли вони поселились в будівлю наповнену привидами, смертями та гнилими вологими кутами,…

1 глава

~Трохи про персонажів~ Салл- хлопець з голубим волоссям який носить протез. Найкращий друг Ларрі Джонсон в якого він закоханий, але ніколи не признається(напевно). Любить метал. Ларрі- хлопець з  довгим темно-кашатновим…

Вступ

Це була зоряна ніч. На даху багатоповерхівки сидів Салл чекаючи свого друга. -Ей Салл -сказав хлопець з кашатновим волоссям. -Нарешті, а то тебе не дождешся -відповів йому Салл..