Зламана квітка

Вона піднялася з лави та спокійно попрямувала нагору, тому що вирішила  залишитися у замку, щоб обороняти місце, котре стало їй домом. Серце билося рівно, а холоднувате нічне повітря, котре вривалося…

Пролог

Авада Кедавра! – насичений смарагдовий промінь пройшов крізь одного з учнів, чим назавжди забрав з очей світло життя. Його погляд, націлений в сіре від темних чар небо, вже не відображав…

Губами

Їм дійсно була потрібна втеча, тут і зараз, серед по-літньому ніжної природи навколо Гоґвортсу, якої ще не торкнулася осінь. Поки йдуть заняття. Бо питання, що нависло над ними вимагало приватності.…

Ґрифіндорські посиденьки

— Герміоно, ходи сюди, — кликнула її Лаванда. — Я зайнята, — відповіла вона, не відриваючись від книги. Це був цікавий трактат з стародавніх рун, який знаходився у рекомендованому списку…

Вода може стримувати і провокувати

Дві дівчини крутилися біля дзеркала, похмуро розглядаючи себе. Пляжний сезон – це завжди кошмар, не залежно від того, ким ти є. - Тож... як ви з Роном вчора? Вибач, що…

Тиша перед буревієм

Рон обережно спускався сходами, уміло оминаючи місця, які скрипіли. Він так нервував за вечерею, що майже не їв, тож тепер помирав з голоду. Вечеря пройшла жахливо. Були присутні тільки Гаррі,…

Рон замислює найжорстокішу помсту

Рон сидів на квітчастому дивані і нервувався; його право коліно безперервно сіпалося, поки він крутив в руках витончену чашку. Навпроти дві пари очей витріщалися на нього з подивом. - Ти…

Початок навчального року

Опис та попередження: звичайна українська школа, в якій вчаться і вчать відомі нам герої поттеріани. У Гаррі Поттера інша вдача - батьки живі та навіть є сестричка. ****** - І…