Третій розділ

- Та-та-там. - Геґрід розкинув руки. До нас почала наближатись якась істота. Щось типу єдинорога, але без рога. - Хіба він не прекрасний. Привітайтесь з Бакбиком.  - Що це за…

Прадмова

Дысклеймер: Гэты расказ пишацца па белоруску і я захацела вылажыць яго дзе-небудзь. Мне паказалася, што будзе ня дрэнна, калі я зраблю гэта на гэтым сайце. Спадзяюся, што карыстальнікі будуць ня…

Другий розділ

Бути грифіндоркою - те ще щастя. Уявіть, ваш «найулюбленіший» вчитель Снейп забирає ваші бали за те, що заголосно позіхнули. Та ще більше лихо, жити між двома розумними, красивими дівчатами. А…

Перший розділ

Темна магія не шкодує нікого. Кожен може стати її жертвою. Адже легенда каже: «Темна магія обирає слабких. Їй не потрібні ті, хто осилить її вплив на чарівника. Їй потрібні ті,…

Відлік почався

Наступного ранку, коли лише сонце почало підніматися над горизонтом, Ніл прокинулась. Занурившись у свої думки, він знав, що прийшов час прийняти рішення. Ніл дістав телефон і набрав номер Косач. Телефон…

1 розділ

Тепло. І це тепло не від обігрівача посередині кухні, це тепло від однієї ранкової цигарки на двох із Шоко, коли весь технікум ще спить, тепло від походів у магазин за…

Чергова спроба захистити Єву

Єва – Що тебе так злякало?  – Розвідникам надійшло повідомлення про титанів в стіні Роза. Майор Ханджі наказала доповісти вам. Титани в стіні Роза… Байдуже. Нехай хоч в Мітрасі! Хоча…

amor vincit omnia

Хто тікає — скрізь піде за тобою, Хто дарів не взяв — сам дари вестиме, Хто не любить нині, полюбить скоро, «Барвношатна владарко, Афродіто...» Сапфо     Вітер пробирав до…

Джаспер Хейл

До урочистої частини весілля залишалися лічені години. Атмосфера навкруги була божевільною. Хоча вампіри і холоднокровні, але така нервова підготовка та переживання Белли передавалися всім членам родини, окрім хіба що Роуз.…

Блідий Вампір

Холодні коридори напіврозваленого замку здавалися безкінечним лабіринтом минулого. Стіни, вкриті давніми фресками, пережили багато подій, і немов говорили, хотіли розповісти свою власну історію. Я зазирнула в одну із кімнат, старі…