-1-

Зимова Варшава справді заворожувала. Зеленський повільно крокував вечірнім містом, тримаючи в одній руці американо з молоком, а в іншій одвічно улюблений Мальборо, милуючись містом і снігом, який великими пластівцями вкривав…

Повітря височини

Його номер був далі по коридору, через один. Але він до себе не збирався і довелось трохи прискоритись, щоб заскочити в кімнату Володимира до того як двері закриються. Вова здивувався,…

Філобутоністика

Не тікай,  не тікай, милий Вовочка. Хай не сходить  твій усміх з лиця. Вжух і вжух  попрацює голочка Щоб не біг  в сіро-чорні місця.   – Ето я в вашем…

Будь поруч

Ніч. Всі нормальні люди сплять і бачать десятий-двадцятий сон. Але тільки не Анджей. Надто діяльний польський гарант. Володимир прокидається, навіть не до кінця розуміючи, що конкретно його розбудило, та чує…

Гута

– Що ти тут робиш? – Сиджу. – Це я бачу, але чому мені ніхто не сказав, що ти тут? – двері акуратно гупають за спиною. – Я просив не…

Божественна комедія

Схема класично-проста і зрозуміла як шахівниця. Але від того не легша до сприйняття. Є дев’ять кіл. На кожному з них Анджею бракне повітря, а ребра стискаються все сильніше і сильніше,…

1

Це був чудовий день. Світило сонечко, співали пташки. Саме тоді на мирні українські землі прийшли заздрісні росіяни. Це одрузу же доклали королеві України. Вона була гарною дівчиною з довгим рудим…

pas vraimеnt – 2

– Якби він щось зробив, то ми б знали, правда? – Ймовірно. – Хоча і того що ти розказав достатньо. – Погоджуюсь. – Годі, я не твій президент. Не мусиш…

Божественний хід

Президент стояв біля вікна і зачаровано спостерігав за тим, як вітер гойдає розквітлими каштанами і як цвіт, не втримавшись на гілці, стелиться до ніг патрульним. З цього боку Ради добре…

Рука Господа

Повертаю свої старі роботи із поміткою “Світ ловив мене, та не спіймав” с: Прибувши в Київ, Дуда норовить першим вискочити з вагона, плюнувши на всі порядки й правила безпеки. На…