Третій розділ

- Та-та-там. - Геґрід розкинув руки. До нас почала наближатись якась істота. Щось типу єдинорога, але без рога. - Хіба він не прекрасний. Привітайтесь з Бакбиком.  - Що це за…

Прадмова

Дысклеймер: Гэты расказ пишацца па белоруску і я захацела вылажыць яго дзе-небудзь. Мне паказалася, што будзе ня дрэнна, калі я зраблю гэта на гэтым сайце. Спадзяюся, што карыстальнікі будуць ня…

Другий розділ

Бути грифіндоркою - те ще щастя. Уявіть, ваш «найулюбленіший» вчитель Снейп забирає ваші бали за те, що заголосно позіхнули. Та ще більше лихо, жити між двома розумними, красивими дівчатами. А…

Перший розділ

Темна магія не шкодує нікого. Кожен може стати її жертвою. Адже легенда каже: «Темна магія обирає слабких. Їй не потрібні ті, хто осилить її вплив на чарівника. Їй потрібні ті,…

Емілю!

- А цю? Цю ти читав? Відколи ми заниділися в бібліотеці (через те, що інших розваг у крихітному містечку на спекотному півдні не було), я встиг дізнатись про Ґайю дві прецікавезні речі.…

Звук флейти біля озера

Крони могутніх дерев древнього лісу здіймалися високо над землею, шелестячи листям на вітрі, крізь яке пробивалися теплі промені сонця, освітлюючи мʼяку лісову долівку, вкриту мохом. Крізь ліс йшла, весело підстрибуючи,…

Звичайна нічна прогулянка

Ніч – час для сну, але не для одного хлопця. Останні декілька місяців він не можу спати в ночі. Комп’ютерні ігри набридли, аніме вже не цікавить як і фільми з…

Зіпсований вечір

Сильний порив вітру пройшовся по голій шкірі рук, сповіщаючи про прибуття потягу. У цей час в метро здається людей було більше ніж на вулиці. Я сіла на вільне місце і…

Пролог

"... Лілі була милою, життєрадісною дівчиною. Хоч в її житті було багато горя та болю, вона продовжувала посміхатися, та ніколи не опускала руки. Це велика втрата для всіх нас, адже…

1

Карета швидко мчала поміж торговими рядами. Гучний гуркіт копит розносився над натовпом, а дракони розсипалися навсібіч з лайками, кашляючи від пилюки. — Нащо так гнати!? — Хай би тобі ті…