Перша скрипка – біла лебідка, друга скрипка – вечірній сум

Ранішні Чернівці неспішно вливалися в новий день. Разом з дзенькотом тролейбусів, з повільними пішоходами, котрі мружилися до сонця, з сонними котами та вайлуватими Запорожцями і Жигулями. Тільки в місцевій телестудії…

Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

Перший розділ, знайомство з головним героєм – Юрою

Невеликий відступ Це моя перша робота, і вона планується масштабною, зовсім недавно я зрозуміла що мені справді подобається писати. Добре сприймаю критику, тому профі, давайте поради як стати кращою в…

Прадмова

Дысклеймер: Гэты расказ пишацца па белоруску і я захацела вылажыць яго дзе-небудзь. Мне паказалася, што будзе ня дрэнна, калі я зраблю гэта на гэтым сайце. Спадзяюся, што карыстальнікі будуць ня…

Юля

Ти. Найгірша помилка мого життя. Найгірше, що колись зі мною ставалося. Ти можеш думати, що це не так. Але все абсолютно правильно. Я гадала, що ти мене любиш, як подругу…

1 Частина

Олег лежав на своєму ліжку та страждав що його почуття не взаємні .Його друг Андрій недавно попав до лікарні та піклувався за нього ,поки його дівчина була весь місяць у…

РАДЯНСЬКИЙ

поки рýчій пливе своїм чередом я стиха зітхаю, щоб поділиться гріхом — отож, праведна влада признала мене таким собі зрадником, що розруху несе. . в той день же почали гатити…

МІЖ НАМИ, ДІВЧАТАМИ (18+)

Зайняли улюблене місце на диванчиках. Насправді ми не так часто буваємо в цьому клубі, але від є ідеальним місцем для завершення гулянок. Частина компанії розриває танцмайданчик під запальні хіти 80-х…

Венера завтра в Стрільці

Ти її кохала. Без відповіді, таємно, не сподіваючись на взаємність. Іноді тобі здавалося, що ви - ті самі соулмейти, про які верещать дітки в тік-тоці. Вона не знала, що ти…

Їх історія тільки починається.

Ви коли-небудь замислювалися, як це бути шанованою особистістю? Відомим спортсменом, моделлю або актором?   Довічна увага з боку преси та папараці, участь у змаганнях або виснажливих зйомках, тренування і безсонні ночі,…