Зіпсований вечір

Сильний порив вітру пройшовся по голій шкірі рук, сповіщаючи про прибуття потягу. У цей час в метро здається людей було більше ніж на вулиці. Я сіла на вільне місце і…

Пролог

"... Лілі була милою, життєрадісною дівчиною. Хоч в її житті було багато горя та болю, вона продовжувала посміхатися, та ніколи не опускала руки. Це велика втрата для всіх нас, адже…

Глава 1 . Договір

Пролог Вечір  огортав місто , даючи притулок нічним мандрівникам та бунтівній молоді . Але  моя історія не про них – вона про мене . Кожного вечора , повертаючись додому з…

Нова загадка

_________ [від автора]: Це мій перший свідомо опублікований фік, тому прошу віднестись з розумінням до моєї творчості, я дуже хвилююся. Дуже надіюся, що моя пунктуація не виколить нікому очі (мені…

once

 ЦЕ БУЛА МІСЯЧНА, ОСІННЯ НІЧ.... ЛЕГКИЙ ВІТЕРЕЦЬ ПОГОЙДУВАВ ФЛЮГЕР У ВИГЛЯДІ ВЕЛИЧЕЗНОЇ ГАРПІЇ НА ДАХУ БУДИНКУ. ЗА ПАНОРАМНИМ ВІКНОМ МОЛОДА ДІВЧИНА РОЗГЛЯДАЛА ГІРСЬКІ СХИЛИ, ЩО КУПАЮТЬСЯ В МІСЯЧНОМУ СВІТЛІ, ЇЇ МЛОСНИЙ…

Розділ 2. Веселуня із січневих мрій?

Мовчання сіяло колючу тривогу кожної миті як тільки-но я відходила від муру-імперії мого персонажа. Бісило звучання старого холодильника в захламленій кімнаті. У мене, мабуть, немає роботи, навчання, хоббі, я не…

Глава 1 – знайомство з “висшим”

Чому ж це так... Я знову повернулась до старійшин. Чому ж це? Ха-ха, скажу я вам! Знову не виконала свій обов'язок і.. як це часть буває, із за цього загинула…

зустріч

«що? Що сталося» «що сталося?» «ого» «о господи!» «оце дєган» «викличте швидку!» «такий молодий» Я сидів на гілці дерева й слухав весь оцей шум і гам. Подумаєш. Наче вперше бачать…

Розділ 1. Про кого? Стіни?

Мій персонаж ненавидить мене, хоч казав, що любить мою присутність у думках і переживаннях. У Нього є тепер власні думки і переживання. Колись я повірила тому, що сама створила, це…

розділ 1. Шлях який веде додому

Перше березня. Машина вже звернула з траси та прямувала у села. Як я помітила то більшість дітей та підлітків не люблять села, я ж навпаки люблю села, а саме своє…