Юля

Ти. Найгірша помилка мого життя. Найгірше, що колись зі мною ставалося. Ти можеш думати, що це не так. Але все абсолютно правильно. Я гадала, що ти мене любиш, як подругу…

Підводний світ твоїх страхів

Глава 4: "Підводний світ твоїх страхів" Майже чотири дні Ніл лежав у лікарні, яку заполонила нудьга. Після випадку з монстром він почав багато думати, годинами занурювався в потік думок. Це…

Ти впевнений?

Яскраві прожектори осліпляють Чонгука. Він намагається дивитися прямо перед собою, але нічого не виходить. Чонгук ніяк не може зосередитися. Все навкруги здається якимось розмитим, нечітким та безформним немов він провалився…

КНИЖКОВА ПРИМАРА. Розділ I.

«Усі ми інколи сподіваємося на диво» Ось і скінчилася повість. За останні декілька днів її квартира перетворилася на смітник. Та що там усі ці гори брудного посуду та декілька горняток…

Останній день мого життя

Сьогодні був жахливий день. Сьогодні я поховав кохану людину. І нехай я знав, що це точно колись станеться, оскільки до лікарів ми звернулись занадто пізно; і нехай лікарі казали:"Готуйтесь", я…

Покарання

У літаку Мей сіла поруч з Привидом , місць було багато але вона хотіла дещо запитати у Лейтенанта - щось трапилося?- Запитав Привид. - ні, просто хочу задати запитання. -…

Покараєш мене

Ось сидить Мей у капітана Прайса в кабінеті, і заходить лейтенант Саймон . - що ти тут забув? - Возмутилася дівчина. - я повинен знати що відбувається у моїй команді…

Невдалий день

Прийшов час як до Лейтенанта Саймона прибула в команду дівчина на ім'я Мія позивний " Мей" , звісно Привид був проти но Командир Прайс був дуже наполегливий і дав добре…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…