Нова жертва

Чорний туман зник так само раптово, як і з'явився. Ірина Шевченко, двадцятирічна студентка-історик, побачила, що стоїть в залі великого маєтку, оздобленого мармуром і позолотою. Вона кинула швидкий погляд на оздоблені…

4

Перше чергування прошло без несподіванок. В наших стомлених очах відбивалося сонце, що прокинулося. Здавши чергування, ми пішли по вранішній, ще сонній вулиці. Дим цигарок, роса на траві, теплі, ще робкі…

Пролог.

Очі ледь відкриваються, змушуючи повіки пекти чи то від недостатньої кількості сну, чи то просто від вчорашнього.. Вчорашнього.. А що вчора сталося? — "А, точно. Я знову не спав через…

3

В той день я був на своїй новій роботі. Платили мені непогано, хоча можна було б і більше. Я вже звик до того, що я співробітник дуже секретної організації. Я…

2

Як вчора пам’ятаю цей день. Вранці я встав, покурив, випив кави, намагаючись зібратися з думками, я ходив по квартирі. Потім співбесіда. Чергове: «Ми Вам передзвонимо». В той день я безцільно…

1

Чи реальний наш світ? Ніхто точно цього не скаже. Своїм одним оком я бачу, що ні. А ви відповісте мені зворотнє. Але чому? Бо я мислю, а значить існую. Дурна…

Вітер Перемін

Вітер Перемін.   "-Сьогодні особливий вечір, день народження ,Приємника й старшого сина Короля.Його повних 18 років.Молодий Енергійний,гнучкий та вправний воїн,сміливий полоковода,також він чудовий дипломат і економіст..Він набагато домтойніший носити Корону…

Жахлива таємниця

Йшли мандрівники назад у табір сумні, стомлені та похмурі. Жахлива новина, що обрушилася на них, не давала їм спокою, а загроза перетворитися на огидних монстрів висіла над ними дамоклевим мечем.…

Чергова спроба захистити Єву

Єва – Що тебе так злякало?  – Розвідникам надійшло повідомлення про титанів в стіні Роза. Майор Ханджі наказала доповісти вам. Титани в стіні Роза… Байдуже. Нехай хоч в Мітрасі! Хоча…

Кінець старому , початок новому 1 том

Хана стояла на порозі нової пригоди , її зовнішність так і притягувала погляди всіх , хто її бачив . Вона мала довге , хвилясте волосся , яке починалося чорними корінням…