1

Карета швидко мчала поміж торговими рядами. Гучний гуркіт копит розносився над натовпом, а дракони розсипалися навсібіч з лайками, кашляючи від пилюки. — Нащо так гнати!? — Хай би тобі ті…

Розділ 0

Центр міста горів два дні і дві ночі. Чорний дим розлився темно-сірим небом столиці, похмуро тягнучи за собою нове життя. Місто шуміло так, як в ніякий базарний день. Хтось з…

Пролог

Над бурхливим океаном згуснула безкрая ніч. Горобець поспіхом порпався у крижаному снігу, хутко озираючись навсібіч. Та жодних підстав - лише вітер свистів поміж деревами. Дрібні лапи залишали жалюгідні відбитки на…

Вітер Перемін

Вітер Перемін.   "-Сьогодні особливий вечір, день народження ,Приємника й старшого сина Короля.Його повних 18 років.Молодий Енергійний,гнучкий та вправний воїн,сміливий полоковода,також він чудовий дипломат і економіст..Він набагато домтойніший носити Корону…

Кінець старому , початок новому 1 том

Хана стояла на порозі нової пригоди , її зовнішність так і притягувала погляди всіх , хто її бачив . Вона мала довге , хвилясте волосся , яке починалося чорними корінням…

Розділ – 10. Нова… Сім’я.

Слідча обвела мене уважним поглядом, повідомляючи: - Мої колеги відвезуть тебе до дитячого будинку. Мені дзвонили разів 40 звідки, та все розпитували, чому тебе так і не доправили. - вона…

“Ваш таємний роботодавець”

Через деякий час Ада прокинулась. На її диво на неї не було ніяких ран, оглянув себе вона почала оцінювати становище навколо. На їхні позиції опустився густий туман, дальше 15 метрів…

Розділ – 8. Порятунок чи погибель?

Три пікапи зробили коло навкруги території ферми, і її околицях, а тоді зупинились посеред дороги, коли помітили знайомий ним, джип, що зійшов з дороги і в'їхав в дерево. Катерина оглянула…

То.. невже це я..

Чомусь повіки розімкнулися так легко, ніколи ще не прокидалася такою відпочилою. Сонце пробивалося крізь вікно, несучи з собою купу тоненьких золотих промінчиків, а вітерець, колихаючи півпрозорі штори, створював почуття спокою…

Частина друга

Пара тривала ніби вічність: майже кожен вже встиг поговорити з сусідом по лавці, поїсти, поспати і виконати ще купу необхідних для живого організму дій. Добре відома майже на весь універ…