Фанфіки українською мовою

    -Мейбл!!!

    Різкий і несподіваний крик урвав тишу старого будинку.Сонний Діппер потрапив у черговий безлад влаштований його сестрою, тільки цього разу безлад був несподіваним.Як виявилося хаос відвідав їхню спільну шафу, а не саму кімнату в якій подібне було б помітити легше ніж у закритій шафі на початку кімнати.Через дурість і необережність сестри на не до кінця прокинуту жертву випав одяг і захована банка фарби з дрібним глітером, що забруднила волосся і трохи плечі, частково зіпсувавши одяг. Діппер не планував миття цього ранку, та й прати речі теж. Мабуть доведеться ….. Найбільше він не любив зіпсований ранок, пригрозивши сестрі тим що всі її речі виявляться на смітнику він почав робити все, що зазвичай робить якщо подібне відбувається. Такі дні стають схожими на катування для лиходія, що зробив апокаліпсис і повинен знаходитися у вічних муках, але не суть. Тим часом вкотре Білл розривається від сміху спостерігаючи за муками Діппера, цього разу він сміється навіть сильніше, адже блискітки не так легко відмиваються і він з ними довго беде мучиться. Чого тільки вартий прямий запис про той день коли вся кімната була вкрита блискітками. Нарешті, поснідавши, швидше навіть пообідавши, Діппер вирушив в одну з не до кінця вивчену ним частину лісу. Коли він там був минулого разу надвечір їм були помічені кристали і деякі рослини. Настав час їх вивчити, оскільки знайти щось про них у записах дідуся було складно через відсутність нормальної інформації.Зрештою записів про всілякі камені було багато і знайти повністю відповідний опис було складно через схожість деяких первинних/вихідних даних. А ось про квіти нічого не було.Провівши за спостереженням майже весь день інформації вдалося добути небагато, але каміння та квіти були пов’язані і один без одного просто не існували, точніше могли, але не довго. А ось якихось зайвих та дивних для звичайних речей особливостей не було виявлено. Діппер повернувся в хатину на обід тому що йому перекушування було мало, але ближче до вечора, напевно до п’яти може шістьох, він знову був там куди приходив вранці. Він вирішив переночувати там щоб дізнатися чи відбувається щось з його предметом спостереження уночі. Розташувавши намет з особливим захистом він спостерігав за змінами виду каміння на заході сонця, а як сонце сіло змінилися і квіти що викликало щире захоплення у хлопця. Таку красу він кілька разів зняв на фото, щоб показати сім’ї, а потім відвести їх сюди. Вже глибока ніч дослідження були припинені і на користь здоров’я був обраний сон і не дарма. Квіти добре діяли на організм, допомагаючи швидко заснути Діпперу, у якого з цим були проблеми. Та й без його відома вони впливали на сам сон роблячи його легшим і даючи тілу добре відпочити. Ну а Білл не дрімає, вирішуючи навідатися за стільки років до його ворога. Заявити про себе і похвалитися новою формою. Природно замовчавши багато про що, як і раніше, вважатися найсильнішим і найлютішим ворогом хлопця. Та ось тільки в його плани входив пункт і перетягування соснового деревця на свій бік. Зрештою світ навіть для одного з найсильніших демонів не такий безпечний, як здається, вороги можуть з’явитися будь-коли і де завгодно. Єдине безпечне місце це його маленький світ де він король, імператор та бог в одній особі. Ось тільки страх того, що і це можуть відібрати все ж таки турбує Білла. Ось тільки сенс йому переманювати на свій бік якусь просту людину, що сама по собі може не дуже багато?Ось тільки Діпер не проста людина. Бабуся Діппера , мама його тата , мала дар прорікання ось тільки це був її мінімум, але насправді їх рід може більше, але через відсутність інформації про їхні сили багато хто не використовував їх. Так от у хлопчику були виявлені ті самі сили, такі є у його батька та дядька. Як результат виявилося, що вони взагалі не люди, а лише схожі на людей, хоч і відмінність тільки в наявності “чарівних” сил. І якщо жовтий демон вирішить знову піти проти них, тобто є і ймовірність, що його можуть знову перемогти, але вже з новою силою.Навіть якщо Білл вирішить позбавитися інших своїх ворогів, то вже краще використовувати свого іншого ворога як свій захист, як інструмент яким можна скористатися так само як і колись довелося скористатися дядьком Стеном…..

     

    0 Коментарів