Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    1. Новини, новини, новини, новини…
      Я знову гортаю ту чортову стрічку, вважаючи що буде щось нове…
      Із нового тільки новини про смерті невинних людей.
      Як то “добре”.
      Ті нелюди в чатах жаліються на тяжкість життя, що в них більш немає того дурного Макдональдса або нової пари навушників марки “Apple”.
      А в нас геноцид. В нас помирають батьки. Кохані люди. Або просто знайомі.
      Ви знаєте як то прокинутись з думками о тим що в тебе більше не має батька чи матері?
      А діти? Подумайте про малих янголят що помирають від рук цих звірів. В них ще життя попереду, то чому?
      Чому, скажіть мені на милість ви вбили іх мрії про майбутнє?
      А ці блогерки-фемінізтки. Ті самі що кричали про права дітей та жінок.
      А що вони? Сидять тихенько, та роблять контент для дурних тих дітей із “рускава міра”.
      А в біженців сердце болить. Вони кожен день тихо плачуть. Їх відірвали від єдиної матері! Вони на ті звірства не можуть закрити очі.
      І діти. Їх проти волі вивезли за кордон, вони таку злобу мають на тих людей що ховайся! Вони за країну готові одними голими руками вбити, а як руки відрубати, то загризуть…
      Скорбота така що не має і слів в нашій мові щоб описати що коїться у них на душі.
      Народ незламний. Він вистоїть. Хоч рани будуть довго нити, хоч буде гній текти через бинти, але повірте, все залишить по собі одні сліди від куль й тупих ножів.зв
     

    0 Коментарів