Фанфіки українською мовою

    Що це за відчуття ? Невже це Смуток? Як давно я цього не відчувала… Як же сильно ріже серце… Чому? Невже я встигла закохатись в нього? Я ж хотіла просто курортний роман, а потім кинути його… Дівчина.. Це слово таке гарне майже магнетизує своєю чарівною красою і водночас розбиває моє серденько як крихкий кришталь… Чому ці осколки наче граються зі мною в гру «хто виріже фігурку краще?» Саме дивне як такого гніву я не відчуваю, хоча мушу….

    Стас: Т/і ми вже тут…

    Ангел: та? Ой я щось сильно в думках заплуталась… Стас, а ти взагалі збираєшся їй розповісти про нас? Чи я типу як дівчина на одну ніч?

    Стас: що за дурниці ти верзеш? Я дуже завинив перед вами двома, це факт, але ти не дівчина на одну ніч. З тобою я відчув те що ніколи не відчував. Можливо ти подумаєш, що це все лапша на вуха, але той спокій радість та запал який ти мені подарувала від цього не зникнуть.. Вибач, крихітко, що я не сказав тобі відразу про Альбіну.

    Ангел: насправді я дуже психувала та хотіла вбити й тебе і дівчину, але тепер я зрозуміла що понад усе я відчуваю розчарування та невиправдані надії… Я бачила в тобі чоловіка своєї мрії.. Ті наші побачення. Пам’ятаєш як ми їздили в ліс і лежали у твоєму багажнику просто дивились на гарний краєвид, а потім ніжно цілувались, ти тамуючи подих дивився на мене як на якесь божество, твої сяюючі очі, ох як же я падала в їх глибину, ці очі так і казали що ти жити без мене не можеш. Хах, а як виявилось ти можеш все й особливо брехати, відразу видно детектив, брехня наче ллється як ріка з твоїх вуст…. А пам’ятаєш де був наш перший поцілунок як ти мені казав що немає дівчини чарівнішої за мене? Що я твоя Афродіта?

    Стас:Ангел…

    Не встигнув парубок договорити фразу як йому на спину застрибнула Альбіна. Романтичний момент двох молодих людей був зіпсований.

    Ангел… Я ж не зможу без тебе, без твоїх сапфірових очей, в яких можна потонути. Ця глибина моря зачаровує…. Як мені вернути твою довіру… Янгол який спустився з небес, на якого ведеться полювання Каракуртом… Дівчинка моя, якби я міг я б світ до твоїх ніг поклав би… Проте ти вже не повіриш ні єдиному моєму слову, як я міг, так проєбатись… Альбіна… це слово більше не викликає в мені ніяких почуттів і це дивно… Так довго добивався її, посварився з Бромом через це… І навіщо?…

    Стас: Альбін, а що це ти так раптово вирішила приїхати?

    Альбіна: Косач дуже занепокоєна тим як майже весь наш склад тут був вбитий. Ну і в добавку ти сам мені писав що вже тобі не терпиться зустрітись, дивно звісно що ти не зі свого номера це писав, але то не так вже і важливо.

    Стас: Альбіна блять… Ти втрапила в хитру продуману пастку нашої вбивці..

    Альбіна: в сенсі?

    Стас: знайомся з Ангелом вона колишня нашої психопатки. А і як цікавий факт Арахна полюється саме на неї… Ангел змогла допомогти нам з розслідуванням цих вбивств і вказала саме на Емілію

    ХАХХАХХАХАХ ВСЕ ЙДЕ ЯК ТРЕБА МЕНІ. Які ж люди тупі, так втрапити в мою пастку, ви навіть не здогадуєтесь, що вас чекає) Ангелочок… твоя бліда шия, яка пахне кавою і ваніллю, вона вабить мене, вона кличе мене…Скоро ти станеш назавжди моєю…

    Ангел: приємно познайомитись міс Альбіна, Станіслав мені дуже багато про Вас розповідав, буду рада познайомитись з Вами ближче))

    Альбіна:мені також приємно з тобою познайомитись. Ти ж не проти якщо ми перейдемо на ти))

    Ангел:так, звісно, не проти)))

    Альбіна:боже ти таке сонечко, мені так подобається як ти виглядаєш)

    Ангел: приємно чути)

    Я не можу дивитись на неї… Чому я так хочу вирвати їй всі пасма… Стас за що ти так зі мною? Я не можу просто навіть тепер дивитись у твої очі. Очі це ж дзеркало нашої душі, так чому я не можу зрозуміти, чи кохаєш ти мене, чи то все фальш… Ти дурманиш мені голову. Крутиш моїми думками так як тобі заманеться. Припини це, я більше не можу дивитись на твої вуста, які я більше ніколи не зможу поцілувати. Боже за що ти мене так караєш?…
    Загалом вся поїздка назад пройшла доволі весело, проте атмосфера ніяковості та й сварки вона нагнітала кожного. Стас був на межі, він хотів довести всьому світу як він любить Т/і, то як він вірний їй, проте парубок не знав як розійтись з Альбіною, та ще й так щоб не сильно задіти її почуття…
    Море-місце де всі думки структуруються, тіло відпочиває, а для наших героїв це місце розлуки й розпачу. Кажуть, що море безкінечне. З географічної точки зору це звісно не так. Проте, якщо хоча б на мить у нього вдивитись, всі сумніви одразу зникають. Безкрайній горизонт такий неосяжний, такий далекий. Саме море не буває однаковим. Воно мінливе за своєю природою. Сьогодні воно спокійне й тихе і наче не має нічого більш ласкавого за його легкі хвилі. Вода віддзеркалює теплі сонячні промені та сліпить, не звиклі до яркого світла, очі. Теплий пісок приємно гріє мої ноги, а шкіра вкривається золотистим загаром. А завтра сколихне море сильний вітер і величні хвилі вже б’ються об берег із силою велетенського звіра. Блакитне небо стане сірим і грозовим. І вже не має того спокійного щастя тихого моря. Буйство моря магічне, воно може як дати нам надію на щасливе майбутнє, так і забрати все що в нас є… Море незбагнене, таємниче та чисте. Воно нікого не лишає байдужим. Воно і не лишило байдужим двох людей які зазнали тяжкого періоду. Та все ж таки я думаю вони подолають всі незгоди…

    Стас:Альбін можна тебе на пару секунд?

    Альбіна:звісно Стасік))

    Стас: Ми повинні серйозно поговорити, річ у тому, що я тобі зрадив….

    Альбіна:… що?

    Стас: вибач.

    Альбіна:хах ти так легко просиш вибачення… З ким? Дай вгадаю… Ангел?

    Стас:так, вибач..

    Альбіна: … пішов звідси, бачити тебе не хочу. Ти… ТИ ЗРУЙНУВАВ ВСЕ, ПРОСТО ВСЕ. Я НЕНАВИДЖУ ТЕБЕ ТИ СВОЛОТА. ЗА ЩО ТИ ТАК ЗІ МНОЮ?

    Стас: постав вазу на місце,Альбін

    Альбін: НА МУДАК.Завтра мене вже тут не буде, тік спробуй мені ще шось написати.

    Стас:Ай.

    Соу з однією проблемою я впорався, проте що тепер робити з цими пораненнями, боже як же мені погано, така слабкість Йой…
    Що ж мені робити з ним… я не можу без нього… Ладно піду до нього може щось нове дізнаюсь… БЛЯТЬ СТАС ЩО З ТОБОЮ???? ЧОМУ ТИ ВЕСЬ КРОВОТОЧИШ? БЛЯТЬ ВІН ЗНЕПРИТОМНІВ…. Окей без паніки.Поки дівчина лікувала хлопця інші дівчата думали план помсти, відчуття зради з’їдало їх з самого нутра.Дві пригнічені і принижені жінки, здатні на всі злодійства світу.

    Стас:Ангел?

    Ангел:мм? Ох ти ж ти прийшов до тями)))Що сталось чому ти кровоточив?

    Стас: Альбіна психанула

    Ангел: ти розповів їй?

    Стас: Так, я не можу бути без тебе, одна тільки думка про це вбиває мене.Будь ласка, не кидай мене…

    Ангел: Стас….
    Саме в цей вирішальний момент в нього задзвонив телефон де висвітлилось ім’я Косач.

    Стасік:щіт. Так, Олю Сергіївно, ви дуже невчасно, давайте я вам пізніше передзвоню.
    Косач: Зібрався і пішов шукати Альбіну з вчорашнього вечора не відповідає й у вас нове вбивство на *адрес* і БІГОМ. Я розумію з дівчиною бавитись в ліжку то цікаво, проте ти не забувай про справу.

    Стас: йес сер, ой, мем.

    Косач: МАРШ НА СПРАВУ

    Стас:Ангел збирайся нова справа і я дуже хвилююсь за Альбіну….
    Через телефонну розмову він дізнався адресу і викликав таксі до приватних секторів. Місцем злочину виявився занедбаний будинок. Зайшовши в будинок, хлопець побачив Альбіну сидячу на кріслі біля жертви був червоний пил.. Вона була гола,прикута щиколотками до ліжка. Обличчя було у виразі самого настоящого жаху…. Наче дівчина побачила саму смерть…
    Хпххпхпхах, а ви швидко))))

    Ангел: Емілі….
    Привіт голубочко Дівчина виглядала дуже привабливо в латексному костюмі, але був один мінус це навіжена посмішка….

    Ангел: Емі, навіщо? За Що ти так зі мною?
    АХАХХАХАХАХАХ І ЦЕ ТИ В МЕНЕ ЗАПИТУЄШ?ТИ МЕНІ ЗРАДИЛА

    Ангел:Емі… Мене тоді згвалтували…
    А мені вже похуй, але я хочу, щоб ти страждала.Який детектив гарний…А шия яка*провела лезом по шиї Стаса* Така шия і без засосів… ну якось не православно…
    Емі не смій!
    *перерізала сонну артерію на шиї парубка* АХАХХАХАХАХАХА СТРАЖДАЙ
    ЕМІ, НІІІІ ,ЗА ЩО ТИ ТАК ЗІ МНОЮ МЕНЕ ТОДІ ТОЙ ДАУН ЗҐВАЛТУВАВ, БО ХОТІВ ДАБИ Я ПІШЛА ВІД ТЕБЕ, А ТИ ЙОМУ ПОВІРИЛА.

    Що?….

    Енівей вже нічого вибач Арахна але ти дуже файно зіграла мені на руку

    ЩО?

    То що ти грала під мою дудку весь цей час і вбивала дівчат які мені треба було)) А тепер,вибач,вимушена кинути тебе) І віддай мені мого Арахноїса)

    Стоп… я не розумію…

    Та не треба розуміти,киця*підійшла до дівчини* ти була моя є і будеш,але вже не треба мені твої послуги)

    Що?

    Головний анатгоніст в цій історії я) Я тебе змусила зійти з розуму і робити те що я захочу) Ти була мені потрібна,але зараз ця гра мені не подобається,прощавай

    А? Але як?

    Ти не завжди була божевільною… Але памятаєш той місяць перед розставанням?

    Так..

    Так ось тобі бачились якісь картинки, слова, цифри, паранормальне,я казала що я цене бачу,але насправді то я  і робила тобі. Не складно звести людину з розуму,складніше підьтримувати людину в тому щоб вона вірила що сходить з  розуму)

    Навіщо…

    Мені стало скучно:) А тепер пора закінчувати з тобою)

    -Алло поліція,на мене напала божевілтна ,вона хоче мене вбити кухонним ножем,мені здається в неї проблеми з психікою,приїдьте будь ласка за цією адресою

    Не хвилюйтесь місс поліція вже виїхала за вашим викликом

    Пока Емі) *штовхнула сильно дівчину об шкаф і та знепритомніла*

    АХХАХАХАХАХАХАХАХХАА боже ну я геній))))

    І СТОП КАМЕРА ЗНЯТО))) Дякую всій зйомочній групі що брали участь в нашому серіалі,всі молодці,гарно відіграли свою роль))) Ангел ну ти шикарна просто Вау ,граєш блискуче)

    А:Дякую))))

    Вчіться у Ангела перший тиждень як грає і вже робить успіхи)

    А:Дякую але мені більше сподобалась гра Арахни,просто Вау

    Емілі:хаха дякую сіс

    Стас:ну дівчат ви обидві так то вау крихітки

    А:ох який мачо,йди краще дитячої пюрешки поїш,недоріс так фліртувати ще

    Катя:ВООООУУУУ Мощно ти його

    А:дякую,все для тебе красуне)

    С:за що ти так зі мною:(

    А:ну не плач йди сюди поцілую)

    С:о оце розумію

    Римар: та не при всіх же ну

    А:не заздри,я розумію Берізка не дає, але май совість

    Ярік:Воуу да ти сьогодні прямо феєриш

    А:вся в тебе;)

    Альбіна:йоу ви мене не забули я всім пиріжки принесла,Ангел навчи так робити ангельське обличчя коли товкаєш когось в шкаф,хахах

    А:то роки практики ахахах

    ПО ДОМАМ ВСІ ХУТКО А ТО МОЗОЛИТЕ МЕНІ ОЧІ ТУТ

    Всі: ми Вас тоже любимо ахаххах

    Ну що мої любі глядачі, на цьому наша чудова казочка закінчується, можливо я колись ще напишу по цьому якісь драбли, але то вже потім()

     

    2 Коментаря

    1. Jun 13, '23 at 14:19

      Ого. Це було неочікувано. Мені здається якби вкінці ангел просто заробила багато грошей і втікала з країни, а стасік вижив і шукав би її щоб помститись то було б крутим поворотом. Але так теж цікаво. Дякую що написали такий
      вилюючий та за
      оплюючий твір. Було дуже цікаво читати)

       
      1. @diiiiinaaastiaaaaaJun 19, '23 at 18:03

        Дякую за ваш відгук),я б могла зробити звісно й так ,але моя подруга яка читає цей фанфік не витримала би))) Дякую Вам за те щочитали мій твір,дуже рада що він Вам сподобався)