Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Прийшовши додому до Олі, вони помітили дещо дивне – квартира пуста. Зазвичай мама дівчини приходить о шостій годині вечора, а сьогодні її нема, проте вхід до квартири був відкритим. Друзі пройшли на кухні й там побачили маму Олі, але вона була не сама, з нею були її товариші.
    -Мамо – прошепотіла Оля
    -Що?
    -Що відбувається?
    -Я з моїми колегами святкуємо моє розлучення з твоїм батьком – піднесено промовила жінка.
    -Пані Наталя, ви справді з ним розлучились? – втрутився в розмову Микола.
    -Так!
    -Як так, мамо? Де він тепер буде жити?
    -Хай в своєї вертихвістки живе.
    -Про яку вертихвістку ви говорите, пані Наталя?
    -А ти ще не знаєш хто твій новий татко?
    -Це він?! – здивовано прокричала дівчина.
    -По-перше, тихо, гості в хаті, а по-друге так, це він
    -Але чому? В вас ж все було так добре? – синхронно запитали Оля й Микола.
    -Сонце, тобі краще піти з твоїм другом в кімнату – звернулась до Олі якась тітка з натовпу.
    Оскільки вони нічого не змогли зробити, підлітки послухались поради й пішли в кімнату, де почали грати в відео-гру, змагаючись з один одним.
    -Чуєш, Ніколас.
    -Га?
    -А ти домашку зробив?
    -Ні, а ти?
    -Ні. І що нам тепер робити?
    -Я пропоную, те що й робили до цього.
    -Підтимую.
    -От і добре, ти все одно через тиждень помреш.
    -Ой, не починай – сказала дівчина, відклавши свій джойстик.
    -От скажи, я що не правду кажу? – сказав хлопець, теж відклавши свій джойстик.
    -Ні, чисту правду.
    -Ну так.
    -Так от, – повернувшись до Олі сказав шатен, – чого ти взагалі це підписала?
    -Я не знаю, чуєш?! Не знаю!!!
    -Тихо, тихо, заспокойся. Краще скажи, мені чи не розказала ти іншим своїм друзям про те, що збираєшся зробити?
    -Ні, тільки тобі.
    Хлопець широко посміхнувся:
    -То я особливий?
    -Господи, Ніколас!
    -Що?!
    Пройшов тиждень й знову повинно було відбутися зібрання. В той же час, в тому ж місці…

     

    0 Коментарів

    Note